cinsellik bölümüne konu açamadığım için ...

Bu arada ben de bir konu açıcam cinsellikle ilgili ama cesaretim yok her konuda bülbül gibi şakıyan ben utanır oldum ya :18:

Son düzenleme:
Yaz sezonu biraz daha fazla olması normal kışın biraz daha istek azalır

Ne güzel işte keyfini çıkart. Yıllar sonra buraya gelip eşimin cinsel isteği azaldı ne yapmalıyım diye konu açmadan keyfini sür .

dert ortağım

bir gün eşiinin pestilini çıkart.. ertesi güne dizleri tutmasın bak gör o gün yanaşıyor mu
en azından 2 günde 1 olur.

Sanırım erkek ve kadın doğasındaki en büyük sorunlardan biri bu...
Her bakımdan onlar için çok daha kolay bu durum, kadınlar için ise bir süre sonra işkenceye dönüşebilir.
Konuşmak neye ne kadar yardım edebilir düşünüyorum da...
İstemiyorum deseniz, gereksiz soğukluk olabilir aranızda, tamam deseniz size yazık.
Bilemiyorum ama yiyeceği ve içeceği şeylere dikkat edin derim, çok enerji verici şeyler yemesin.
Malum ucu size gelecek sonra.

öncelikle önemseyip yazan herkese çok teşekkür ederim tadını çıkar diyorsunuz da artık acı çekmeye başladım, hiç canım yanmazdı önceden.

dert ortağım

bir gün eşiinin pestilini çıkart.. ertesi güne dizleri tutmasın bak gör o gün yanaşıyor mu
en azından 2 günde 1 olur.

fırsat vermiyor ki bana

dikkate alacam canım doğru söylüyorsun

Son düzenleme:
Insan oglu ıste kısın usudum yaz gelsın der, yazın sıcak bastı kıs gelsın der
Hıcbır sekılde kımseyı memnun edemezsın
Senın kı de oyle olmus canım

güzel tespit canım ama napim bu da can

Sende cok sıkıldıysan telefonda esın eve gelmeden once fılm falan ızleyecegınızı soylee vs gıbı bahane urett
Ama genelde esı yanasmayanlar ıcın planlar daha cokk forumdan bır cok konu bulabılırsın bununla ılgılıı senınkı farklı bır durum
Gezmeye falan gıdın arkadaslarınızla... Sosyal aktıvıtelerınız olsun...Kocanı gezerek yor
Bır de ne yedırıyorsun o da onemlı

Son düzenleme:

canım eşim 2 işte çalışıyor. akşam 6da işten çıkıyor eve geliyor yemek yiyor sonra diğer işine gidiyor 12de geliyor.
çoğu zaman yorgun oluyor, yorgunken bile istiyor bazen.
dinç olduğu akşamlarda zaten kaçınılmaz son

Allah olmayanlara versın ne dıyeyımm

Ya bir şey sorucam akrep burcu mu eşin

Benimki öyle de

yok canım yengeç burcu [/QUOTE]

yengeç miiiii? oldum resmen
cinselliği en arka plana atan erkek burcudur yengeç benim bildiğim
benim eşimde yengeç hem de tam yanii..
yani bizim karşılıklı isteyince olur genelde
canım internetten cinsel isteği azaltan yiyecekleri araştır
ben bi ara soya ürünlerini duymuştuum
inş. fayda bulursun..
gerçi yeni evlisiniz zamanla azalır ama çok sıkıldığından sölemek istedim...

düzelir merak etme bebiş ne zaman düşünüyosunuz bebişi duyunca duzelıolar aman bişey olmasın dıye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…