Cinsellik böyle bir şey mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

zorunlualann

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2021
1.479
713
53
29
Nişanlım ile her gün ilişkiye giriyoruz , korunmuyoruz da , acaba hamile kalma riskim olur mu ;( çünkü boşalırken geri çekiliyor ,ancak şöyle bi durum var hep belirli pozisyonlarda yapıyor ya o benim üzerimde ya arkamı dönerek böyle olunca ben boşalamıyorum ;( sadece hissediyorum ama rahatlama olmuyor :( penisin içten uyarması nasıl bir duygu ben genellikle dıştan uyarılarak rahatlıyorum. Penis boyu 12 cm olması gerekiyor, küçük ve çok kalın olmadığı için mi böyle :(

Diğer konularında nikah kıyar kıymaz adet görmek nasip olmayacak bütün bu mantıksızlıkların üzerine çocuk acilen şart dedik ya korunma zaten “halledersiniz yavruuum” 😂😂😂😂 konularının yeni senaryolarını dikkatli yazıyodun seviyorum.
Adam ona da hallederiz demiş ahahahhah.

Nişanlım ile her gün ilişkiye giriyoruz , korunmuyoruz da , acaba hamile kalma riskim olur mu ;( çünkü boşalırken geri çekiliyor ,ancak şöyle bi durum var hep belirli pozisyonlarda yapıyor ya o benim üzerimde ya arkamı dönerek böyle olunca ben boşalamıyorum ;( sadece hissediyorum ama rahatlama olmuyor :KK43: penisin içten uyarması nasıl bir duygu ben genellikle dıştan uyarılarak rahatlıyorum. Penis boyu 12 cm olması gerekiyor, küçük ve çok kalın olmadığı için mi böyle :KK43:
Buldun bunama şimdi

Nişanlım ile her gün ilişkiye giriyoruz , korunmuyoruz da , acaba hamile kalma riskim olur mu ;( çünkü boşalırken geri çekiliyor ,ancak şöyle bi durum var hep belirli pozisyonlarda yapıyor ya o benim üzerimde ya arkamı dönerek böyle olunca ben boşalamıyorum ;( sadece hissediyorum ama rahatlama olmuyor :KK43: penisin içten uyarması nasıl bir duygu ben genellikle dıştan uyarılarak rahatlıyorum. Penis boyu 12 cm olması gerekiyor, küçük ve çok kalın olmadığı için mi böyle :KK43:
prezervatifsiz ilişki yaşamayın hatta çift koruma sende ilaç kullan yada spiral taktır

Mercekli mi, merceksiz mi 12cm?

Pek çok kadın gibi bu yaşadığınız durum normal, sizin de zevk almanız için sizi farklı yollardan uyarması gerekiyor Ancak en önemlisi kullandığınız korunma yöntemi korunma yöntemi sayılmaz ve çok risklidir, Hamile kalabilirsiniz.

Niye korunmuyorsunuz, bu kadar mı cahilsiniz yahu.
Sonra "evlenmeden hamile kaldım napıcam" diye ağlarsın buralarda 🙄

Nasil kafalar yaşıyorsunuz anlayamıyorum seni asla anlamıyorum zaten cinsellikten yana yüzün gülmedi.Bir zirveye cikamadin ama dikkat et bebiş gelir hayir hiç mi korkmuyorsun hamile kalmaktan, sonra hem uzun süre cinsellik yasayamazsin ne olacak o zamam bunun icin bile korunun

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X