- 3 Eylül 2018
- 9.055
- 48.161
- 548
- Konu Sahibi zorunlualann
En azından nişanlısının bin türlü marazını sayıp napayım diye sormamış. Değişik konu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
onu bulamayanlar var taam mı?Vallahi ben seni çok takdir ediyorum sana helal olsun ,param yok pulum yok demedin teee nerelerden kalktın geldin ne borçlar yaptin sirf 12 cm için sana helallllll olsun .
Parmağın 12 cm mi, daha neler? En uzun parmağım 8 cmmiş. Bu saatte parmak ölçtürttün banaYani parmağımın boyutu kadar oral yaparken elimle tuttuğumda anlıyorum açıkçası![]()
Tabi iğneli lazerler falan boşa gider mazallahonu bulamayanlar var taam mı?tüm mücadelesi onun içindi boşa mı getsin şimdi
Ay biz meraktan ölçtük bir sohbet sırasında konu oralara gelince ama bunda bence kendisine olan güvenin etkisi vardı ölçerek taçlandırmak istemiş olabilirO değil de nasıl ölctün ben elime mezura alıp ölçmeye kalksam eşim 3 gün küs ilan ederKorunmasız sex yapınca ne olmasını bekliyorsun ki sürpriz bebek olmayacak hamile kalirsan saga sola kazayla hamile kaldım diye ağlama
Ya inanın bunun için gelmedim ben bi düzenim olsun yapılmışken hepsi yapılsın istedim . Yoksa bu koltuk takımı yatak odası hiç alınmayacaktı ;( ancak cinsellikte mutlu oluyorum ancak penis boyunu taktım kafayaSırf bu cinsellik için erkenden nişanlının şehrine erkenden taşındın muhtemelen...
Üzülüyorum ama aslında. Libidosu yüksek bir kadınsın ama bir türlü cinsellikte mutluluğu yakalayamadın. Bu yanlış evlilik kararından dolayı da o mutluluğu keşfedemeyecek gibisin.
Gerçekten almam gerekiyor ya yaklaşık her gün ilişkiye girdik korunmadan inşallah hamile değilimdir yaDamızlık gibi hemen kuluçkaya yatırmasınlar seni ya, üstelik zevksiz seviştiğiniz için çocuk çirkin olur(
eğer hamile kalırsan cinselliğe en az iki sene bye! Doğum öncesi sonrası derken kafadan 2.
Sevişmek için o kadar terane çektin, bulduğun adam seni tatmin etmiyor, bi de çocuk oldu mu mis gibi cinsel bunalım geçirirsin.
Haftanın7 günü 12 saat çalışan adam nasıl her gün aganigi naganigi o da ayrı bi soru işareti. Anca yalap şap olur zaten.
Bi kutu hap kaç para ya git kredi çek de al her ay lütfen.
Hala takılmadıKeşke uzak mesafeden ilişki yürütseydiniz. Bazı şeyleri gözünde büyütme şansın olurdu.
Bu arada eve lovaba ve klozet taktılar mı? Ne oldu o iş?
10 cm bile olabilir penisi o zamanParmağın 12 cm mi, daha neler? En uzun parmağım 8 cmmiş. Bu saatte parmak ölçtürttün bana
Evlenmeden ilişki yanlış ama madem yapıyorsunuz mutlaka korunun kendini tutamayıp içinize gelebilir. ve gebe kalabilirsinizNişanlım ile her gün ilişkiye giriyoruz , korunmuyoruz da , acaba hamile kalma riskim olur mu ;( çünkü boşalırken geri çekiliyor ,ancak şöyle bi durum var hep belirli pozisyonlarda yapıyor ya o benim üzerimde ya arkamı dönerek böyle olunca ben boşalamıyorum ;( sadece hissediyorum ama rahatlama olmuyorpenisin içten uyarması nasıl bir duygu ben genellikle dıştan uyarılarak rahatlıyorum. Penis boyu 12 cm olması gerekiyor, küçük ve çok kalın olmadığı için mi böyle
![]()
Cemile ne s*alak sorular bunlar? Tabii ki hamile kalabilirsin. Geri çekilme bir korunma yöntemi değildir.Nişanlım ile her gün ilişkiye giriyoruz , korunmuyoruz da , acaba hamile kalma riskim olur mu ;( çünkü boşalırken geri çekiliyor ,ancak şöyle bi durum var hep belirli pozisyonlarda yapıyor ya o benim üzerimde ya arkamı dönerek böyle olunca ben boşalamıyorum ;( sadece hissediyorum ama rahatlama olmuyorpenisin içten uyarması nasıl bir duygu ben genellikle dıştan uyarılarak rahatlıyorum. Penis boyu 12 cm olması gerekiyor, küçük ve çok kalın olmadığı için mi böyle
![]()
Prezervatifsiz daha güzel oluyor diye devam ettik ama ben bari doğum kontrol hapı alayımZorunlu deli misin? Hamile kalmak için mi çabalıyorsun. Geri çekilerek korunulur mu? Bu bir korunma yöntemi değildir. Kaçak olur göçek olur, bir de çocuk mu saracaksın başına kendi hayatını çok yoluna koymuş gibi. Çok uzun olmasına gerek yok ama kalın olması tercihen iyidir. Vajinal orgazma ulaşmak zaman alır, doğru noktayı bulursan parmakla bile orgazm olursun.
Çift taraflı korunma öneririm. Hiç olmadı en azından karşındaki herif prezervatif taksın.
Yahu zorunlu evde klozet yok siz isin fanfinifonundasiniz hala?Prezervatifsiz daha güzel oluyor diye devam ettik ama ben bari doğum kontrol hapı alayım![]()
Hergun hergun bu sıcakta iyi yapıyonuz ha evde dusakabin de yok kokuşmayin bari .Prezervatifsiz daha güzel oluyor diye devam ettik ama ben bari doğum kontrol hapı alayım![]()
Neden korunmuyorsunuz?