• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cinsellik çok mu önemli :(

Biz bunu konuşuyorken belkide eşin birinin yanında mutlu oluyordur. Bilemeyiz

Cinsellik önemli bu bir ihtiyaç ama hassas bir durumdasın eşin de anlayışlı olup düşünmesi gerekli şu durumdayken seni fakat oturup bunu onunla konuşman lazım. Hep üzerimde aynı eşofman falan yazmışsın anlıyorum hormonlar canın istemiyor farklı şeyler yaşıyorsun ama paronaya yapma aldatılcam diye ve bu moddan çıkmak için eşinle otur dertleş ondan yardım iste. Paronaya yaptıkça huzurun kaçar bu sefer ona da yansır gereksiz tartışmalar yaşarsınız bu moddan da çıkamazsın. Süreç bu beraber karşılıklı konuşmak inan çok iyi gelir. Karamsar olma hiç konuşulunca her şey çözülür sana da daha fazla destek olur atlatırsınız beraber

cinsel hayatınızı penetrasyon olmadan da yaşayabilirsiniz, sonuçta cinsellik eşinizin olduğu kadar sizin de ihtiyacınız,
aldatma kısmına gelince, aldatacak adam her gece fantazinin dibine vursanız da aldatır şunu bir kabullenin.

Önemli tabi ama herşey yolundayken
Özel bir durumunuz var
Sabretmek gerekiyorsa karşılıklı sabredilecek
Anlamadığım ; eşinle bu konuyu konuşmuyor musunuz
O kendini nasıl hissediyor
Lohusalık sonrası için güzel planlar yapın birlikte
Kendinizi de salmayın
Az bakım kendinizi iyi hissetirir

Herşey kesinlikle cinsellik değil. Eşinize ilgi alakayı kesmeyin. Evde onu özel hissettirin. Eşinizle konuşun , cinsellik benim için önemli tarzı şeyler söylerse ilişki dışında onu ve kendinizi memnun edebilirsiniz. Birkaç ay sabredebilir bu şekilde.

Genelde hamilelik ve lohusalık döneminde aldatmalar çok oluyormuş
İçini ferah tut canım bende 34 haftalik hamileyim artık her şey zor gelmeye başladı sacim başım dediğin gibi hep topuz ama adamın içinde varsa zaten yapar buna engel olamayız. Bizim hamilelikte yasadiklarimizi yasasalar erkekler yüzlerini bile yıkamaz. Eğer böyle bir dönemde aldatacak kadar karaktersiz bir adamsa sen de yol verirsn gider o çocuğu da haketmiyor demektir. Kafanı bunlarla doldurma bebisine odaklan az kalmis

Ya aile olmak, eş olmak, baba olmak... anlamadım ki hemen neden aldatsın. Adamlarında aklı bel altında değil ya. Karısı sevdiği kadın candan can taşıyor yani. Adamda gitsin nasıl aldatsın.
İlk çocuğumda düşük tehlikem vardı hep hap kullandım yani bebek hep alttaydı hamileliğin başından sonuna kadar yasaktı ilişki. Sonra doğum yaptım 4 kilo üstü bebek doğurdum 50 gün kanamam oldu. Böyle olunca beni aldatacak adam gitsin ya.

Biz bunu konuşuyorken belkide eşin birinin yanında mutlu oluyordur. Bilemeyiz

Konuya en faydalı yorumu aldık.
Kapattırabilirsiniz bayan.

Yuh yaaa kadın hamileyim hassasım diyor lütfen diyor.
Zaten kafasında bu olayı büyütmüş belli ki..
Çok mu haz alıyorsunuz insanların bozuk sinirleriyle oynamaktan?

Olmayan daha önce hiç yaşamadığınız bir şeyi kafanızda kurarak bunu çağırmayın lütfen.
Bebeğinizle ilgili hayallere, alışverişe falan odaklanın.
Ayrıca cinsellik birleşmeden ibaret değil.
Birbirinizden uzaklaşmamak için bir çok yöntem bulabilirsiniz.

İki aydır hiç birlikte olmadık doğum ve lohısalığı da sayarsam bi üç ay daha böyle olacak erken doğum tehlikem vardı doktor iş her şey yasak dedi eşimin beni aldatmasından korkuyorum facebook hesabını sürekli kontrol ediyorum mesaj arkadaş yok sadece birine arkadaşlok isteği atmış bi de birkaç bayanı aratmş bu aldatma sayılır mı telefonunda yabancı no yok şifre yok teli hep ortada ne yapayım eşim soğudu sanki benden bu süreçte ya aklı dışarı kayarsa çok korkuyorum lütfen bana kızmayın çok hassasım hormonlarım berbat: (
Esin daha once sende boyle bi supemi birakti guvenmiyomusun ona

İki aydır hiç birlikte olmadık doğum ve lohısalığı da sayarsam bi üç ay daha böyle olacak erken doğum tehlikem vardı doktor iş her şey yasak dedi eşimin beni aldatmasından korkuyorum facebook hesabını sürekli kontrol ediyorum mesaj arkadaş yok sadece birine arkadaşlok isteği atmış bi de birkaç bayanı aratmş bu aldatma sayılır mı telefonunda yabancı no yok şifre yok teli hep ortada ne yapayım eşim soğudu sanki benden bu süreçte ya aklı dışarı kayarsa çok korkuyorum lütfen bana kızmayın çok hassasım hormonlarım berbat: (
benim için de önemli hamile olsam her şey yasak olsa bile öpüşmek koklaşmak yasak değil ya insan her türlü nefsini köreltebilir ben eşime deli olurum ya aman hamileyim yasak diye oturmam yani sizede tavsiye ederim sizi aldatıp aldatmamasi için değil aranıza özlem duygusu girmesin diye

Cinsellik sdece riskli bölgelerden ibaret değil ki. Onu hertürlü memnun etmek elinde..

Evlilik bu sonuçta arkadaş olmak için evlenmedik, cinsellik tabiki önemli. Benim için önemli benim eşimde cinselliğe aşırı düşkün değil tam tersiyiz:)neyse erkeğin böyle olmasıda iyi:)şuan hamilesiniz herhalde eşinizin anlayışlı olcağını düşünüyorum ama cinsellik yok diyede bakımsız gezmeyin

Hormonların seni bi rahat bıraksın sakin ol eşine güvenin tamsa hiç takma

Evlilik bu sonuçta arkadaş olmak için evlenmedik, cinsellik tabiki önemli. Benim için önemli benim eşimde cinselliğe aşırı düşkün değil tam tersiyiz:)neyse erkeğin böyle olmasıda iyi:)şuan hamilesiniz herhalde eşinizin anlayışlı olcağını düşünüyorum ama cinsellik yok diyede bakımsız gezmeyin

Yazılacaklar yazılmış tehlikeli olamayacak şekilde kendinide eşinide bundan mahrum etme ben eşimin saçımı okşamasını arıyorum kaldı ki uzaklık girecek araya öyle baci olmayın ruhlarınızı tatmin edin bedenleri edemiyorsanızda

Back
X