Cinsellik erkeklere mi özel?

Arez22

Üye
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2015
37
5
6
31
Merhaba arkadaşlar benim size bir sorum var cinsellikle ilgili öncelikle konu buraya ait değil ama cinsellik bölümüne açamadım taşınabilirse rica edeceğim 2 aylık evliyim fakat hala cinsellikte birşey hissetmiyorum sık birlikte olmamıza rağmen bu durum normalmi aranızda yaşayan varmı ve çözümü ne olabilir birşey hissetmediğim için yapmak da istemiyorum bende hissetmeliyim artık ister istemez belli ediyorum istemediğimi merak ediyorum çözümü çekinerek soruyorum. Yargılayacak olanlar cevap vermesinler lütfen . Teşekkür ederim şimdiden

Coşup eğlenemiyorsun diye neden seni yargılayalım yav? Manyak mıyız biz :)
Kadınız yani, halden anlarız evvelallah :)
Kocana söyle yani böyleyken böyle de, fizyolojik/pskolojik bir sıkıntın yoksa sorun kocandadır.
Araştırman lazım

Olabilir ama birleşmeden öncesini uzun ve ateşli tutarsanız hosunuza gidecektir. Burda esinizede işddüşüyo. Ve cinsellik kadına da özgüdür

Merhaba arkadaşlar benim size bir sorum var cinsellikle ilgili öncelikle konu buraya ait değil ama cinsellik bölümüne açamadım taşınabilirse rica edeceğim 2 aylık evliyim fakat hala cinsellikte birşey hissetmiyorum sık birlikte olmamıza rağmen bu durum normalmi aranızda yaşayan varmı ve çözümü ne olabilir birşey hissetmediğim için yapmak da istemiyorum bende hissetmeliyim artık ister istemez belli ediyorum istemediğimi merak ediyorum çözümü çekinerek soruyorum. Yargılayacak olanlar cevap vermesinler lütfen . Teşekkür ederim şimdiden
2 ay bu konuda dertlenmek için biraz kısa canım
benimki daha fazla zaman aldı
hemen moralini bozma
biraz daha zaman geçsin eşinle birbirinize daha çok alışın
sen neyden zevk alıyorsun eşin neyden zevk alıyor daha çok bunları keşfetmeye bakın

belki beslenmenize dikkat etmwlisiniz. hormanal bir durum oalbilir. ostrojen dusuk prolaktin normalden yüksekse isteksizlik normal? bence bi kadin dogumcuya gidin kan tahlili verin .

Evlilik öncesi cinsellik geçmişin var mı?
Cinselliğe evlilikle başladıysan, birazda baskıcı bi yapıdan geldiysen 2 ay erken olabilir bazı durumlarda.
İlişki öncesi ön sevişme yada hazırlık oluyor mu ?

Erkeklerin ilişkiye başlama süresi 10 saniye ile 3 dakika arasındadır. Bu süre kadınlar için daha uzundur genelde. Üstelik yeni başlayan için 10 dakikadan uzundur. (Sadece başlangıç için konuştum)

Kadının cinsellikten zevk alması kesinlikle kaliteli bir ön sevişmeye bakar bence.

O da eşinizle vücutlarınızı iyi tanımak ve buna zaman ayırmaktan geçiyor.
Erkek aceleci olursa kadın hiç bir şey anlamaz.

Utanmadan birbirinizi yönlendirmelisiniz ve ola ki hoşuna giden bir harekette bulundu o sırada.
Bunu belli et ve devam etmesi konusunda eşini çekinmeden yönlendir.

2 ay bu konuda üzülmek için çok erken..

Sadece erkeğe özgü değil. evli arkadaşlara kulak verin onlar benden daha iyi bilirler

I
Kadının cinsellikten zevk alması kesinlikle kaliteli bir ön sevişmeye bakar bence.

O da eşinizle vücutlarınızı iyi tanımak ve buna zaman ayırmaktan geçiyor.
Erkek aceleci olursa kadın hiç bir şey anlamaz.

Utanmadan birbirinizi yönlendirmelisiniz ve ola ki hoşuna giden bir harekette bulundu sırada.
Bunu belli et ve devam etmesi konusunda eşini çekinmeden yönlendir.

2 ay bu konuda üzülmek için çok erken..

Katılıyorum
bir de ilk kez evlilikle cinsellik yaşanmaya başlandıysa biraz kendinize zaman tanıyın.
Eşinizin yapmasını istediğiniz şeyleri belli edin söyleyin çekinmeden.
Öpüşmekten mi hoşlanıyorsunuz ya da ne bileyim ön sevişmenin uzun mu olmasını tercih edersiniz vs bunları yönlendirin
Ama birbirinizi keşfedene kadar biraz zaman alabilir.

kısaca; kocan seni memnun edemıyor.
gercekten istese bi şekilde eder:KK53:

Kadinlar yapi olarak cinsellikte biraz edilgendir, yani zevk alip almamasi esiyle alakalidir.

yukaridakilere az bi nebze katilsam da cok olarak hormonal diyorum .
bence hormon dusukse istedigi kadar ön asama olsun bos yani.

yukaridakilere az bi nebze katilsam da cok olarak hormonal diyorum .
bence hormon dusukse istedigi kadar ön asama olsun bos yani.
evet hormonlar da çok önemli
mesela benim prolaktinim yüksek, östrojenimse düşüktü
bu yüzden cinsel isteğim hiç yoktu, zevk de almıyordum
çok şükür hormonlarım düzene girdikten sonra düzeldi

Nasil duzeldi? Hangi doktora gittin? Kadin dogum mu?

Nasil duzeldi? Hangi doktora gittin? Kadin dogum mu?
evet kadın doğuma gittim hormon tahlillerim yapıldı
prolaktin için dostinex verdi, düştü ama baktım sonraki ay tekrar yükselmiş, ilaçsız olmuyordu hep kullanmak gerekiyordu
ben de bitkisel kürler yaptım
çok şükür iyi geldi

Bahsettiğin ne orgazm olmuyor musun yoksa ilişki sıkıcı sıradan mı geliyor

Cinsellik kadın içinde fazlasiyla onemlidir. Zevk almak icin önce sizin kendi vucudunuzu tanimaniz gerekir. Sonra esinizinde sizi tanimasi gerekir. Duygusal olarakta o havaya girmeniz gerekir burada esinizede baya iş düsüyor.

Back
X