Konuşarak düzeltme yolundayız şuan. Açıkçası bana bu sebepten dolayı boşanmak mantıksız geliyor şuanlık. Acaba gerçekten var mıdır bu sebepten boşanan diye merak ediyorumBunun büyük bir eksik olduğunu düşünüyorsan boşanılır. Konuşarak düzeltmeyi denediniz mi?
Boşananlar lütfen görsün bu konuyu ve yorum yapsınlar merak ediyorum düşünceleriniBoşanan vardır elbet neden olmasın ki?
Bu da önemli bir konu bence. Kimin ne dediğinden ziyade önemli olan sizin ne düşündüğünüz. Yaşayan sizsiniz çünkü. Millet hep konuşur boşverin.
Burada bununla ilgili çoook eski konular var boşanmayla sonuçlanmış. İnşallah konuşarak çözersinizKonuşarak düzeltme yolundayız şuan. Açıkçası bana bu sebepten dolayı boşanmak mantıksız geliyor şuanlık. Acaba gerçekten var mıdır bu sebepten boşanan diye merak ediyorum
Sizin ne düşündüğünüz daha önemli. Bunun için boşanan varsa size bir faydası olmayacak ki. Ama cinsellik evlilikte çok çok önemli bir konu. Bir üye vardı boşanmıştı sonraki hayatı çok sağlıklı yürümedi. Burada hep partnerleri ile ilgili konu açmıştı. Aradığını pek bulamadığı türden. Öncelikle beraber bu işi çözmek için cabalayin. Evliliğinize eşinize şans verin. Olmuyorsa da yolunuza bakin. Hayat kısa 'kuşlar' uçuyor sonuçtaBoşananlar lütfen görsün bu konuyu ve yorum yapsınlar merak ediyorum düşüncelerini
Bir kaç tanıdığım var açıkçası cinsellik yüzünden boşananSelam kızlar. Merak ediyorum da yorumlarda da okudum. Bana da yazan birkaç kişi oldu. Normal evlilik yaşamında çok mutlu ama konu cinselliğe gelince kocası tarafından yarım bırakıldığı için mutsuz olduğu için boşanan kadınlar var mı aramızda? Yeterince tatmin olmadığı için, kocası seks sırasında bencil olduğu için, erken boşaldığı için, kocası öpüşmediği için? Yoksa tüm bunlar boşanma sebebi olamaz diyip yine "bekara karı/koca boşamak kolay" lafı mı devreye girecek? Düşüncelerinizi merak ediyorum. Sevgiler..
Bu hukuken de gecerli bir bosanma nedeni, diger insanlari bosverin kanunlar kabul etmis bunu. Ustelik evet, bosanilir. Yani her yol denenip cozum bulunamiyorsa ya da esiniz hic cozmeye yanasmiyorsa bal gibi bosanilirSelam kızlar. Merak ediyorum da yorumlarda da okudum. Bana da yazan birkaç kişi oldu. Normal evlilik yaşamında çok mutlu ama konu cinselliğe gelince kocası tarafından yarım bırakıldığı için mutsuz olduğu için boşanan kadınlar var mı aramızda? Yeterince tatmin olmadığı için, kocası seks sırasında bencil olduğu için, erken boşaldığı için, kocası öpüşmediği için? Yoksa tüm bunlar boşanma sebebi olamaz diyip yine "bekara karı/koca boşamak kolay" lafı mı devreye girecek? Düşüncelerinizi merak ediyorum. Sevgiler..
Valla yok her şeyimiz gayet yerinde mutluyuz normal gün içinde sarılır öper huzurluyuz evimizin içinde. Ama konu sekse gelince..... Pardon konu beni tatmin etmeye gelinceeeee işler değişiyor birden bencil akılsız bir insana dönüşüyorGerçekten sadece cinsellik mi sorun. Baska hiç bi pürüz yok mu? Kaç yıllık evlisin
Selam kızlar. Merak ediyorum da yorumlarda da okudum. Bana da yazan birkaç kişi oldu. Normal evlilik yaşamında çok mutlu ama konu cinselliğe gelince kocası tarafından yarım bırakıldığı için mutsuz olduğu için boşanan kadınlar var mı aramızda? Yeterince tatmin olmadığı için, kocası seks sırasında bencil olduğu için, erken boşaldığı için, kocası öpüşmediği için? Yoksa tüm bunlar boşanma sebebi olamaz diyip yine "bekara karı/koca boşamak kolay" lafı mı devreye girecek? Düşüncelerinizi merak ediyorum. Sevgiler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?