cinsellik istemeyen erkek istiyorum

kızlar hala bu tür seylere karsı çıkan erkekler var etrafımda şükür... eşimde öyle arkadaşlrımda.... ileride evlenmeyeceğim kızın vebalini almak istemem , evleneceksem ise onu kirletmek istemem diyen erkek arkadaım var etrafımda... kız kendisine yakınlaştıgı halde uaklaştıran baska bir erkek arkadasım var...

hepsi böyle değil inanın ve umudunuzu asla kaybetmeyin....umudunuzu kaybedip kendinizi kullandırtmayın çünkü böyleleri size değer vermior demektir...

içi boş insancıklra neden üzülüyorsun ki? sen.. senı anlayann seni gercekten herseyınle sevecekkk insan için üzülmelisinn...

bedelin ne neye satıyosun kendini diyecektim ama işte uzatmak istemedim yol verdim

ama paranoyak oldum gecen gün benden hoslandıgını söyleyen ve sevgilim olurmusun diyen çocuga
ben seninle cinsel bi birliktelik yaşayamam dedim ya kafayı yedirdı resmen bana o öküz
çocukta neye ugradıgını şaşırdı ne cinselliği ben sevgilim ol istiyorum falan dedi

ama eminim hepsi aynı iki gün sonra oda isteyecek güven falan kalmadı artık

amacı sevişmekse zaten bekarete önem vermez,ama o adam evlenmeye niyetlendiğinde el değmemiş bir kız arar eminim

canım zaten onlar önem vermiyo ki bakire olmaları dej avantaj oluyo ve seni terk ediyolar yada hiç sevgili olmuyolar öğrenince

dediğin gibi evliliğe gelince el degmemiş kız istiyorlar anneciklerinden

belki kolay ulaştıklarından çokca bulmuşlar.herkes aynı sanıyorlar.aşk böyle çirkin hesaba gelmez.a.ma böyle adamla evlenip mutlu olanıda gördümbiraz dikkat bazende herşeyi görmeme

Hiç üzülme aksine sevinmelisin kurtulduğun için öyle yaşam tarzı olan erkekten hayır gelmez.Bütün erkekler böyle diye düşünme öyle değil bende evlenmeden önce öyle düşünüyordum ama eşim tam aksine hiçte öyle değil çok seviyeli ve anlayışlı bu konuda rabbim inş.senin karşınada çıkarsın inş

hiç farketmez o istesin ama sen evlenmeden asla böyle bişeye müsade etme şansını deniyor o adamdan hayır gelmezz alışmışş o kolay kızlara

Ya maalesef var böyleleri hayatı cinsellikten ibaret sayan, sonra erkektir yapar ihtiyaçları var diye kılıfını bulan

Şükret, kandırıp kullanmamış...

Çok ilginç.
Cinsellik istemeyen erkek var mıdır bilmiyorum.
Tabii yaşlarınızı da bilmiyorum gerçi.
Ben ve çevremde +35 civarında herkes ilişkisinde az ya da çok cinsellik yaşıyordur diye düşünüyorum.
Hiç kimselerle bu konularda konuşmam ama yaşamak abes gelmez ki bana.

sen üzülme boş yere umarım karşına senin gibi düşünen biri çıkacak anlamıyorumya bekaretini bişekilde kaybedeb çoğu bayan parayla düğününe az kala gizli saklı işlere kalkışıyor erkkelerin hepsi bekarete önem verir sadec evlenmeden önce kullanabilmek için yalan söylüyorlar

Böyle tipler evleniceği zaman önem vericeği tutar bekarete ne hikmetse !!
sinir oluyorum şu tip erkeklere..Kendi yedikleri naneler akıllarına gelince ben namuslu eş isterim diye bide gevrek gevrek ağzını yaya yaya bunu söylerler ulu orta!
Lan sen kimsin de sana öylesi olucak! Aptal beyinsizler..
Aman bırak canım sen iyi olmuş terk ettiği.Kendi midesizliğine göre birini bulsun mümkünse.

cnm üzme kendini kurtulduğuna sevin seni kendince kullanıp atacaktı baktı iş yok bırakmış seni..inşallah allah karşına kendin gibi içi temiz birini çıkartır

, merb. sizinkine benzer mi bilmem ama ben de paylasmak istiyorum izninizle.
markette tanısmıstık nasıl oldu anlayamadan 2 haftadır çıkmaya basladık.kafede yan yana oturduk; konusuyoduk; çilekli pastayı sevdiğim icin bana sormadan siparis verdi;kendi redbul aldı; beni yerken seyretmeye basladı bir an suskunluk oldu omuzumdaki eli birden dizlerime oradanda ani bir hareketle mini etegimden alta... pasta bogazımda kaldı ses cıkaramadım;hem biraz zevk aldım hem zevk aldıgıma kendime kızdım; napıyorsun ya deyip tokat atıp dışarı nasıl cıktım bilmiyorum... 10 gun oldu halen arıyor bakmıyorum.görüşeyim mi bilmiyorum... Daha bakireyim

redbull alması önemli bir noktaydı. iyi ki bu önemli bilgiyi eklemişsin kardeş. çok etkileyici hikaye.

O halde senin kurallarina uyacak

sen bunu istemiyorsan hiç kimse buna zorlayamaz, psikolojik olarak bile

o istiyor olabilir, herşey herkesin istediği gibi mi olacak? senden yeterince hoşlansaydı kararına saygı duyardı

bence senin karşına bekaret aramayan erkekler değil,karşısındakini kullanmaya çalışan erkekler çıkıyor çünkü buna kız erkek herkes önem verir. önemli olmasa önüne gelen birbiri ile birlikte olurdu...(öyle yapanlar var gerçi)

selamlar canım seni o kadar iyi anlıyorum ki. bundan 1 yıl önce ben de aynı senin durumundaydım. görüştüğüm erkekler 2. görüşmede hep evlerine çağırıyolardı. ben reddedince de bir iş çıkmayacağını anlayıp bir daha aramıyolardı. böyleleriyle o kadar çok karşılaştım ki artık hiç bir zaman bir sevgilim olamayacağını düşünüyordum. ama sen doğru bildiklerinden vazgeçme. yolundan sapma sakın. o zaman istediğin adamı bulacaksın güven bana:)

sapık erkek üye seniii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…