Cinsellik kadınlarda kaçıncı planda?

Benim esim de benden şikayetçi.
Ona gore "istedigimizde" yapmak tutkuyu artiriyormus.
Her gun seks yapiyoruz ama haftada 3 kez 2. Seferi tutturabiliyoruz ancak.
Bekarken daha guzeldi yemin ederim.

Sahi iyi hatirlattin ben bir mesaj atayim. :KK70:
:KK50: sanada merhabaaa :)
Bir parmak bastım 'bekarken daha güzeldi' cümlene :KK14:

Benim içinde ilk sırada ama bunu sadece ben biliyorum :D
1buçuk yıllık evliyim onun öncesinde ise 6 yıllık bi beraberlik.
Hala daha adam bana yanaşmadan yanaşamıyorum, ışıklı ortamda sevişemiyorum :D
Çok aşırı canım isteyince çaktırmadan orasını burasını elleyip kaçıyorum.
Nasıl bir fantaziyse bende ki!
Nezaman aşarım bu durumu artık bakalım :)

Ben nedense ilk evlşendiğimde istekli olmakla beraber sonra çocuk olmama sorunları falan bir bocaladım isteksizlik oldu sonrasında yani 1 senedir yine libido tavan ama eşim ben istemeden istemiyor öyle bir sorunumuz var ilk senelerde kendi sürekli isteyen insan şimdi kadın gibi bahaneler üretiyor mesela regl olmadan önce olmuştu nerdeyse yeni regl tarihim gelecek adamda tık yok. Bense 30 lu yaşların getirdiği libidodan mı nedir fazlaca istiyorum ve sürekli demek istemiyorum demediğim zamanda böyle oluyor 3 hafta 1 ay gibi zamanlar ama çok ilgili normalde öper sarılır yanımdan ayrılmaz sevdiğini sürekli söyler ama bu yok. Konusu açılmışken sorayım bu yüzden evlilik bitirilir mi romantizm zaten başından beri yokktu ne yapmak gerekir önceden bende cinsellik için evlilik bitirilir mi derdim ama şimdi öyle değil.

.son zamanlarda nefret geldi, gerek esimin sacmaliklarindan gerek fizyolojik
problemlerimden.
onceleri ilk siralardaydi.

2. sırada sanırım..
Çok istediğim zamanlarda bile ama kızgınım, kırgınım diye uzak durduğum çok olur..:KK14:
Doğrusu ne bilemedim:oops:

evliliğin olmazsa olmazı cinselliktir ama bu sadece gir çık şeklinde yapılan bir ilişki değildir bazı beceriksiz erkekler böyle yaparak kendilerini seks yapıyorum sanıyorlar
hafta da en az 1 en fazla 4 makbuldür

eğer anlaşamayan bir çift görüyorsanız kesinlikle cinsel hayatlarında uyumsuizluk vardır ten uyumu denen şeye inanıyorum ve herkesle olmuyor malesef bir cift yatakta iyilerse diğer şeyler halollur
ama diğer sorunları yatağa yansıtırlarsa bu sefer silsile şeklinde bozulur her şey

son cümlem mutlu evliliğin sırrı düzenli ve mutlu seksten geçer:KK70:

Ne güzel, bence bol bol sevişin, hep sevişin, hatta bizim gibi zavallı susuzların yerine de sevişin.
Ben de artık istiyorum sevişmek ya :KK53:

Back
X