Cinsellik olmadan evlilik , terkeden eş

Tedavi olmaya yanaşmayan biri için siz niye üzülüyorsunuz ki? Açın boşanma davasını boşanın kurtulun. Mutlu bir hayat yaşamak hakkınız değil mi? Niye sizi düşünmeyen biri için hayatınızı zehir ediyosunuz sizi azıcık sevseydi tedaviye tamam derdi zaten.

Bekleyip görücem artık beni ne beklediğini 😔
Beklemeyin
Sizi düşünür gibi yapıp ama özünde bencilce kendi keyfine bakan bir adamı beklemeyin. Bu evlilik onun için değerli olsa çözmek için gayret eder, çare arardı. Açın davanızı ve bitirin, yolunuza bakın. Bu saatten sonra nedenin niçinin önemi kalmamış

Beklemeyin
Sizi düşünür gibi yapıp ama özünde bencilce kendi keyfine bakan bir adamı beklemeyin. Bu evlilik onun için değerli olsa çözmek için gayret eder, çare arardı. Açın davanızı ve bitirin, yolunuza bakın. Bu saatten sonra nedenin niçinin önemi kalmamış
Bi yanim oyle dusunuyor zaten cok isteseydi cabalardi :( ama iste gönlüme söz geciremiyorum

Sizi seviyorsa tedavi olmayı kabul etmek zorunda.
Adam depresyonda demişsiniz, bence tek sorunu iktidarsızlığı değil, genel olarak tükenmişlik içinde gibi

Iyi geceler hanimlar 5 yillik evliyim, başlıktan anlayacağınız gibi evlendik ve kocamın iktidarsızlik sorunlari çıkmaya başladı. Ama onu sevdigim icin bunu hiç problem haline getirip hayatı ona zehir etmedim.. Ama eşim artik boyle devam edemeyiz sana bunu yapamam diye beni terketti.Onu çok seviyorum o da beni seviyor. Gitti ama halen davayı açmadı 1 ay oldu. Bende onu sevdigim icin bi umut barışırız diye bekliyorum .. bana biraz akıl verin öyle çaresiz hissediyorum ki kendimi..
Evlendiğinizden beri mi var bu problem? Şunun için soruyorum: bir tanıdığım iki yıllık eşinden bakire olarak boşandı. Durumunuz bu mudur?

Evlendiğinizden beri mi var bu problem? Şunun için soruyorum: bir tanıdığım iki yıllık eşinden bakire olarak boşandı. Durumunuz bu mudur?
Yok sevgiliykende yoktu aslinda ama ara sira boyle 1-2 ay bıçak gibi kesilirdi iliski,benimde aklima hic gelmedi bi sorun oldugu.

sizin için de mi cinsellik çok önemli bir şey değil?

insan 25-30 yaş arasını, sevgilisi varken/evliyken, aynı yerdeyken, 2 ay sevişmeden nasıl geçirir?
hele ilişki tazeyken bu apaçık bir sorun...bunun sorun olduğunu nasıl düşünmemiş olabilirsiniz ki.

Yani sevisemediginiz birini nasil askla sevmeye devam ediyorsunuz ki? Arkadas olun daha iyi.
Zihnim oyun oynuyor benle zaten , kendiside oyle dedi ev arkadasi gibiyiz nasil bu kadar umudun olabilir benden diye ama cok mu baglandim ona bende anlamiyorum.Eski sevgilim seks düşkünü biriydi yani hergun 2-3 kere isterdi onun yuzunden nefret etmistim sonra eşim az iliski istiyo diye rahatlamistim ama ne bileyim boyle sorunlari olacagini.Bilsem baştan ona bu kadar tevazu gostermezdim kendimi uzaklastirirdim

sizin için de mi cinsellik çok önemli bir şey değil?

insan 25-30 yaş arasını, sevgilisi varken/evliyken, aynı yerdeyken, 2 ay sevişmeden nasıl geçirir?
hele ilişki tazeyken bu apaçık bir sorun...bunun sorun olduğunu nasıl düşünmemiş olabilirsiniz ki.
Cinsellik önemli tabi ama sevdiğim icin ikinci plana attim sanirim.Dikkatini cekmek icin evde giymedigim şey kalmamisti.Ama olmayinca olmuyormus işte.Bi de cok alkol tuketip kendini kapamaya baslamisti son zamanlarda da. Sonrasinda bende iyice umursamamaya basladim sanirim

Esinizin tedavi olmak istememesi, ailesinin ''olmuyorsa zorlamayın'' tarzındaki cevabı bana yöneliminin farklı olduğunu düşündürdü.
Yoksa neden tedavi olmayı denemesin?

Cinsellik önemli tabi ama sevdiğim icin ikinci plana attim sanirim.Dikkatini cekmek icin evde giymedigim şey kalmamisti.Ama olmayinca olmuyormus işte.Bi de cok alkol tuketip kendini kapamaya baslamisti son zamanlarda da. Sonrasinda bende iyice umursamamaya basladim sanirim
ben illa adamı tahrik etmek gerekir diye düşünenlerden değilim

benim kafam şu: adam beni her türlü istiyor olmalı. kafamda ev topuzu ayağımda pijamayla da... ama ben hoşluk olsun heyecan olsun diye arada giyinir süslenirim- ki severim de. o da buna reaksiyon gösterir. bi ateş olur. ne güzel. yoksa tahrik etmeyince ekşın olmuyorsa sigortalar atar bende. ben onu isteyim diye adam özel bir kıyafet giyiyor mu, bişey yapıyor mu, yooo. ben nasıl istiyorum o zaman....(tamam erkekler daha görsel tahrik oluyor)

Zihnim oyun oynuyor benle zaten , kendiside oyle dedi ev arkadasi gibiyiz nasil bu kadar umudun olabilir benden diye ama cok mu baglandim ona bende anlamiyorum.Eski sevgilim seks düşkünü biriydi yani hergun 2-3 kere isterdi onun yuzunden nefret etmistim sonra eşim az iliski istiyo diye rahatlamistim ama ne bileyim boyle sorunlari olacagini.Bilsem baştan ona bu kadar tevazu gostermezdim kendimi uzaklastirirdim

hımm. sanırım eski ilişkide istemediğiniz kadar sekse bi nevi zorlanmışsınız. bu ilişkide seyrek olması ilk başta size iyi gelmiş...sonradan sorun olduğunu ancak fark etmişsiniz.

yani olabilir yaşadıklarınızı böyle sıralı bilince bana şimdi tuhaf gelmedi. siz elinizden gelen her çabayı göstermişsiniz gibi duruyor.

Valla cinsellik benim için yaşadığım tüm ilişkilerde önemli. Eşimin böyle bir sorunu olsa hemen kestirip atmam tedavi olmasını beklerim ama böyle ya seni üzmek istemiyorum canımlı konuşsa
(en nefret ettiğim konuşma biçimi. Çözüm için çabalamak yok sadece üzülüyorsun ama sen demek var) böyle evliliğin yürümeyeceğini belirtirdim. Alttan almak da bir yere kadar isterse cinsellik meraklısı desinler hiç umrumda değil. Gerçekten bu sorundan kurtulmak isteyen ve karşındakine değer veren bir erkek çözüm yollarını araştırır ve tedavi olurdu. Kusura bakmayın böyle direkt söylediğim için.

Back
X