Anlamamakta ısrar ediyorsunuz.meme emme dönemini geçen bir çocuğun bile ufak bir süre ayrı kalıp annesini özleme durumu olmalı diyorum ne var bunda ? Kacı kocalar da ufak bir ara verip birbirini özlemeli diyorum.geçen vakit bu şekilde daha kaliteli olur diyorum ne var bunda ? Önceki konuda, çok açık bir cümle olmadığı için yorum farkı olmuştu aramızda.ayrılırsak illa benden başkası olmasın diye anlamamıştım ben o cümleyi.kadın ben başkalarıyla olayım diye mi beni bırakıyorsun demişti.adam da hayır illa benden başkası olmak zorunda değil istersen yalnız da mutlu olabilirsin tarzı yorumlamıştım olayı.sonuçta adam evet başkalarıyla olman için mi diyecekti ? Ayıp yani. Zaten illa yalnız olman lâzım diye anlasaydım ben de karşı çıkardım.keşke parlamadan önce adam gibi okusanız. Meme emme dönemi geçmiş çocukların diyoruz zaten.meme emmesin demiyorum. Bu arada karısını iktidarsız hâliyle kendi yanında tutup yıllarının heba olmasını engellemeye çalışan adamı evet destekliyorum.bakıyor iktidarsız, tedavi olmaya da niyeti yok. Kadıncağızın vicdan muhakemesiyle heba olacak yıllarını kurtarmak için kendi vazgeçiyor adam.evet gayet olumlu bir davranış.Çok tuhafsiniz birgün önce de adamın bosanacagi eşi için "hayatına illa birini mi alacaksın tekte yaşayabilirsin " diye terkettiği eşine süper ötesi bir cümle ve kişilik olduğunu belirttiniz . Şimdide bir bebeğin meme emmemesi ,doğan çocuğun anneyi özlemesi için kendimizin bakmaması filan nereye bagladiniz bunu kaliteli zamanin meme emmemeyle ne ilgisi varmış ,uzman değilsiniz ama uzmanmiscasina tani tetkik koymaya çalışıyorsunuz ,çoğunluk olarak evet sizinle aynı düşünmüyoruz .