Cinsellik olmadan ilişki yürür mü?

Peki siz tıpkı sizin gibi karşı cinsin tenine hiç dokunmamış erkeği nerede bulmayı planlıyorsunuz? Hayır yeryüzünde asla yoktur da. Ben bekaretimi korudum o bakir olmasa da olur diyorsanız bu sizin koruduğunuz değere haksızlık olmazmı?
Gidip birinin kollarına atlayın da demiyorum ama üzgünüm artık kimse denemeden almıyor, ya dar/bol gelirse üstüme diye...

Çok eski bir konu olmasına rağmen açıklama yapayım,haklısınız.

Aradan 3 sene geçmiş mutlu hala aynı mutlu. İnsan bir arpa boyu yol almaz mı?
Kime göre ,neye göre.
Konuları yakından takip ettiğini biliyorum ama amacın yapıcı bir eleştiri yapmak yerine insanların yarasına tuz basmaktan öteye gitmiyor,
Evet bu konuda aşamadığım problemlerim var ,ama hayatımda her konuda çok yol aldım,almaya da devam ediyorum.
Sen yol alma anlayışın biriyle yatmaktan ibaret olabilir,anlayışımızın farklı olması her konumun altına engel atmama rağmen egoistçe mesajlar atmanı gerektirmez.
Diğer konularımı da yakından okuduysan ki mutlaka okumuşsundur ama işine gelmemiştir, bu sebepten ölümü bile düşünmek zorunda kalmış insanlara kemdinden büyük parça içeren yorumlar yazma.

O olmayacak kişiler isteklerinize de saygı duymaz zaten.

Bana göre uzun ilişki yürümez. İnsan sevdiğine dokunmak ister tam anlamıyla cinsellik olmasa bile ufak tefek yakınlaşmalar olur. Şahsen ten uyumumuz varmı yokmu bende bilmek isterim

31 yaşında gayet hazırsın

Hassasiyetler konusuna gelirsek
Orada gözüm seğirir
Taşıyamayacağın yükün altına girme

Sex olmadan yürütmek ise
15 20 yaş neysede 30 yaşında ne bileyim acemi durur

evleneceğiniz kişi de sizin gibi düşünmeli ki mutlu olabilesiniz

Neden birimiz icin sorun olan karsi taraf icin neredeyse vazgecilmez bir unsur oluyor..

, ikincisi muhafazakar bir insansanız , dini hassasiyetleriniz varsa ona göre biriyle beraber olun , muhafazakar bir erkek de evlenmeden cinselliği yaşamak istemez zaten

ideal bir yaştasın. bu yaştan sonra kimse sana neden bakire değilsin demez

deneme sürüşü genellikle iyidir. istersen cinsellik sayfasına bak, ne dediğimi anlarsın.

Bence taraflar çocuk değilse cinsellik olmadan uzun ilişki yürümez.

Ama hem yasayip hem bakire arayanlardan uzak durun diye oneririm zihniyetleri bozuk onlarin.

30 yaşından sonra bir ilişkisi olup insan sadece kafede çay kahve de içmez ki ama..

ama 30u geçmişsin, evlenmeyeceksen cinsellik de yoksa ben ne anladım o işten? herhangi bir arkadaşımdan farkı ne? liseli miyiz?

daha önemlisi, evlenilecek türde adamlardan hoşlanmıyor

daha önemlisi, evlenilecek türde adamlardan hoşlanmıyor

bence mesele bu.
yoksa sevişmek istemez sevişmez, kime ne ayol. memelektte bakire kadın erkek sürüyle.

aklın başka gönlün başka...ortamın başka meylin başka. yaşın başka tavrın başka....buradan sana huzur çıkmaz.

e sevişme, birlikte yaşama hadi hepsini geçtim birlikte bir tatil yapma bile yok, ciddi soruyorum nasıl anlaşılacak?

bakire ile evleniyor da işte onları da görüyoruz. Kadının arkasından çevirmediği dolap kalmıyor.

Tatile gidersin, evinde kalırsın

çay kahve içerek mesajlaşarak ilişki olmuyor

bir insanı tanımak istersen tanırsın (çok büyük manyak/piskopat vs. değilse). ilişkicilik oynamak istersen de oynarsın

evlenmezsem ölürüm hastalığına tutulmuş olan kadınlarımız

Sonuçta dini hassasiyetler sadece kadınlar için değil, buna önem veren bir erkek bulursanız size teklifte bulunmaz bile. Ya da değer yargıları gereği bekarete,geleneğe vs önem veren bir erkek hayirdan anlar..

bu yüzyılda yaşamamız her sevgilimizle sevisecegimiz anlamına gelmiyor.

Sizin bu kararınıza saygı duymayanla zaten kafa yapilariniz uymuyordur,devam etse de size yaramaz...

Heybetine boyuna posuna aldanıp da bir ömür yatakta mutsuz olacağım bir evlilik yapmaktan imtina ederim...

Kaç insan dayanır el ele parkta gezmeye yıllarca?

30+ yaşta hele hiç olacak iş değil ya park bahçe gezmek.
O bakire arayanlar da gezmiyor ki zaten

uzun bir ilişkim olursa cinsellik olmadan yurutemem bence

30’lu yaşlarda başlayan ilişki aynı kefeye konulamaz.

30 yaşında başlasaydı ilişkiniz 40 yaşına kadar cinsellik olmadan yürütür müydünüz? olabilir mi öyle bir şey

bir arpa boyu yol almaz mı
+1

Merhaba,karşıma cinsellik yaşayabileceğim biri çıkmadı.
Yani evet bu konuyu kendimce aşmaya çalıştım ama cinselliği ilişkinin merkezine koymak istemedim.
Sizinle ayni durumdayim. Dini nedenlerden oturu evlenmeden istemiyorum. Yasimiz ayni. Millet haram helal takmiyor diye biz de mi takmayalim yani. Bence prensipli davranis sergilemek guzel.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…