• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

cinsellik olmayan evlilik bitmeli mi?

evet arkadaşlar eski konumdada paylaşmıştım ben işin içinden çıkamıyorum ve cok mutsuzum aklımda sürekli ayrılma fikri...cinsel olarak bitmiş durumdayız o beni 2 ayda bir falan istiyor ben se onu artık hiç istemiyorum cinsellikten çok soğudum çünkü..karakter olarak iyi çok iyi...ama karı koca değiliz artık ev arkadaşıyız..ne yapacağımı hiç bilmiyorum..

Bu sorunun cevabı kişiden kişiye değişir. Biz burdan çok doğru yorumlar yapamayız. Mesela taraflar arasında problem yoksa, iyi bir evlilik hayatları varsa, birbirlerini seviyorlarsa ve iki taraf da cinsellik istemiyorsa yürür.

Ama cinsellik başka problemlerden ötürü bittiyse ya da taraflardan biri cinsellik istiyor diğeri istemiyorsa o evlilik bitmelidir.

Kanka olmuşsunuz artık siz bildiğin cinsellik olmayan bir birliktelik düşünemiyorum :KK57:

Çok yipratici .. Çözüm bulunamiyorsa bosanmak gerek diye düşünüyorum cinsellik sadece erkek için değil kadin için de bir ihtiyaç. Evli olmana rağmen bunu yasayamamak işkence ..

gerçekten zor bir durum hani kinizde istemesiniz yada allah vermesin felç olur birinzden birinde hastalık olur o zaman ben kendi adıma hiç önemsemem cinselliği.fakat sapasağlamsa ve sizinde arzularınız varsa o zaman iş değişir.insan sevdiğine dokunmak ister haz almak ister bundan doğal ne var.bu süreç çok yıpratır insanı allah korusun insan başkalarına yönelir siz çok iyi sabır göstermişsiniz.bence bi aile terapisine gidin derim oda çözüm olmzsa başka bir şansınız yok gibi

arada duygusal bir bağ varsa bunun ilişkiyi cinsel boyuta da ulaştıracağına inanıyorum
cinsellik yoksa(fiziksel ya da psikolojik rahatsızlığa bağlı olmadığında tabii)
hislerin de yok olduğunu varsayıyorum..
bu yüzden cinsellik yok diye ayrılmak değil de
cinselliğe yönlendirecek bağlarınız olmadığı için ayrılmalısınız evet!

Cocuk yoksa kesinlikle bitmeli, cocuk varsa ugrasilabilir cocuk hatrina

Bence aile terapisine psikiyatri falan gidin iyi giden bir evlilikte bozmadan sebeb araştırın acaba psikolojik mi biliyorsunuz bir çok rahatsızlık var cinselliği öldüren mesela erkeklik hormonu azalıyor vs vs

Siz bu durumdan şikayetçisiniz, olmasaydınız bu konuyu açmazdınız ve tamamen haklısınız, bu yaşta genç bir kadının cinsel hayatı olmalı. Çocuğunuz varsa, eşinizle olan ilişkinizi canlandırmanızı tavsiye ederim. Düzenli ilişki talep edin, bunu ilk başta görev gibi görebilir ama sonra yataktaki iletişiminizle çok daha verimli bir ilişkiniz olacağından emin olun. Ve görev gibi gelmeyecek, bunun ihtiyaç olduğunu hatırlayacak eşiniz.

adam bencil rahatlayayım bitsin telaşında, karısının duyguları, hazzı önemli değil. kim olsa mutsuz olur. ve bence sendeki isteksizlik çooh haklı nedenlere dayanıyor. terapi alın dicem ama bencilliğin terapisi olur mu bilemiyorum

adam bencil rahatlayayım bitsin telaşında, karısının duyguları, hazzı önemli değil. kim olsa mutsuz olur. ve bence sendeki isteksizlik çooh haklı nedenlere dayanıyor. terapi alın dicem ama bencilliğin terapisi olur mu bilemiyorum

adam bnce bencil değil, çünkü kendini tatmin ettiğini söyledi, bencilş olsa her seferinde eşie gider kendi kendine uğrasmaz :) iki ayda bir eşine geliyor o da kocalık görevini yerine getirmek aralarında böyle bir sorun olduğu için yani bir vazife olarak. ben öyle algıladım.

adam bnce bencil değil, çünkü kendini tatmin ettiğini söyledi, bencilş olsa her seferinde eşie gider kendi kendine uğrasmaz :) iki ayda bir eşine geliyor o da kocalık görevini yerine getirmek aralarında böyle bir sorun olduğu için yani bir vazife olarak. ben öyle algıladım.

sevişirken bencil çünkü karısına dokunmuyor, ne bilim isteklerine önem vermiyor. bence de eşe gider ama eşin istekleri var onlarla ugrasana kadar kendı kendıne yapıp bıtırıyor.

canım eşin cinsel anlamda isteksiz olan biri olsa kendini tatmin etmez..
demekki aranızda geçen bazı sorunlar sebep olmuş buna..
asıl sebep ne olabilir..aslında tahmin edebiliyorsundur bence???

evet arkadaşlar eski konumdada paylaşmıştım ben işin içinden çıkamıyorum ve cok mutsuzum aklımda sürekli ayrılma fikri...cinsel olarak bitmiş durumdayız o beni 2 ayda bir falan istiyor ben se onu artık hiç istemiyorum cinsellikten çok soğudum çünkü..karakter olarak iyi çok iyi...ama karı koca değiliz artık ev arkadaşıyız..ne yapacağımı hiç bilmiyorum..

Çok gençsiniz. Bu güzel yaşlarınızı evvilik oyunuyla geçirmeyin bence. Arkadaş olarak seviyorsunuz birbirinizi madem ayrılmak iki tarafı da çok fazla yaralamaz. Eşiniz size arkadaş gözüyle bakar, sizi cinsel açıdan istemez ama dışardan bir kadını arzulayabilir. Bir şeyler yaşayabilir. Bu da ne olursa olsun sizin gururunuzu kırar, üzer sizi. Ya anlaşıp bu olayın asıl nedenini bulmak için uğraşın ya da yollarınızı ayırın.

canım eşin cinsel anlamda isteksiz olan biri olsa kendini tatmin etmez..
demekki aranızda geçen bazı sorunlar sebep olmuş buna..
asıl sebep ne olabilir..aslında tahmin edebiliyorsundur bence???

sürekli sorumluluklardan maddiyattan bahsediyor herşey onun üzerindeymiş o yüzden cinselliği düşünemiyormuş..konuştuğumuz zaman bunlardan bahsediyor bana..ben de şöyle düşünüyorum: çevremizde kirada oturan tek maaşla ev bakan çocuk okutan insanlar var onlar da böylemidir acaba..
evimiz kira değil.evet tek maaş. ama iyi kötü yetiyor..çocuğumuz yok..bilemiyorum..

zaten bu konuyla ilgili bitme düşüncesi acı veriyor bana hani ne biliyim keşke dövse sövse aldatsa arkama bakmadan giderim.bu konuyu düzeltebilsek bile zaman alacaktır.buna artık isteğim gücüm varmı bilmiyorum.ki kaldıki ben çok dr yardımı almayı teklif ettim hiç yanaşmadı..ayrılıp geri barıştığımızda ise ben 3-4 seans gittim o 1 seans gitti..iş hayatı vs daha ssonrasında gidemedik..öylece kaldı yine..

Back
X