• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

cinsellik olmayan evlilik bitmeli mi?

işte özel paylaşım olmadığı için herşey batmaya başlıyor...başka ufacık sorunlar büyüyor...ben de özellikle..tv de film izlerken açık sahne falan çıktığında onun yanında öyle bir strese giriyorum ki değiştirmek istiyorum kanalı içimden saydırıyorum ne gereği var busahnenin şimdi diye falan:)o derece...

evet arkadaşlar eski konumdada paylaşmıştım ben işin içinden çıkamıyorum ve cok mutsuzum aklımda sürekli ayrılma fikri...cinsel olarak bitmiş durumdayız o beni 2 ayda bir falan istiyor ben se onu artık hiç istemiyorum cinsellikten çok soğudum çünkü..karakter olarak iyi çok iyi...ama karı koca değiliz artık ev arkadaşıyız..ne yapacağımı hiç bilmiyorum..

Cinsellik her yaşta şart. Allah muhafaza adamın aklı kayar da başka kadınlara giderse tekrar söylüyorum Allah muhafaza, sonra ikiniz de daha çok üzülürsünüz. Sen niye istemiyorsun ki bu kadar iyi adamı?

cinsellik ne kadar sık yaşanırsa o kadar arzulanan bir duygu. ve maalesef ne kadar az yaşanırsa da çiftler arasında o kadar çok soğukluğa neden olan bir duygu.

arkadaşın dediği gb bundan dolayı sanrım..

ben cok gergindim stresliydim
esimde is yerinde stresliydi
ikimizde uzaklasmistik
2-3 olmadigi oluyordu
bende gicik oluyordum insanin aklina hic gelmez mi diye
cunku ben yinede istiyordum
ama esim orali degildi
sonra benim stresim gecti esiminde
hersey duzeldi bizde
sizinde öyle seyler vardir kesin
adam iste yorgundur streslidir vs bir sürü sey olabailir
erkekleri dis etkenler cok etkiliyor unutmayin bunu

Aklımdakileri söylemişssiniz. Biz evlenmeden önce sevgiliyken birbirimizi bırakmazdık hiç. Evlendik eşim günde üç saate yakın trafik çekiyor eve gelmesi en iyi ihtimalle 8:30 oluyor çoğu zaman da mesaide...Benim işte problemlerim var derken o eski halimden eser yok şimdi diyoruz :KK48: Haftasonu yapıyoruz sadece. Eşim bunun farkında ama ben sorun ediyorum yani uzaklaşmaktan korkuyorum :KK43: ama şu an ikimiz de sudan çıkmış balık gibiyiz ... Ben de üzülüyorum.

Cinsellik onemli hemde cok. Erkekler bu yuzden aldatmiyor mi zaten? Esinizin size karsi isteksizligi,sizin onu istememeniz buyuk sorun...

Ve diyorum ki bende evet.
son mesajlarından sonra görüyorum ki bu oyunu uzatmanın manası yok artık.
evliliğinizi resmen bitirmiş ve sonra yeniden denemeye karar vermişsiniz anladığım kadarı ile. bir suda iki kere yıkanılmıyor maalesef.
2 ayda bir olan bir ilişki onda da adam bodoslama dalıyor, işini bitirip çıkıyor.tabi sende soğursun..
cinsellikte partner o kadar önemli ki. ben de eski eşimle evli iken 15 günde - 20 günde bir dogru duzgun oluyordu. o zaman demiştim ki yaa ben yaşlandım galiba bende tık yok.
şimdi boşandım ve görüyorum ki ben de hala tık var sorun eski eşimmiş.
enerjini emen o adamdan şartların olgunlaştı ise bir an önce kurtul bence punta...

Punta nasılsın canım ne yaptın toparlayabildin mi düşüncelerini?

maalesef arkadaşım...huzurluyum iki arkadaş gb..evim rahatım..ama mutlu değilim kadın olarak eş olarak..eminim o da aynı benim gibi...karar vermek çok zor..ben de de cinsellik bitti kafamdan hadi punta diyorum yakınlaş sen başlat haftada bi her hafta alıştırmaya çalış düzene oturmaya çalış daha bu sabah uyandığımda dedim kendime yanımda yatarken ama ııhh yapamadım...

Bizde 5 yillik evliyiz. Cocuk is guc sicak derken ayda bir ooluyor. Sorun yapmiyorum. Ve o gunde guzel bir sofra sarap ve bira iciyoruz.bence sorun haline getirmeyin

maalesef arkadaşım...huzurluyum iki arkadaş gb..evim rahatım..ama mutlu değilim kadın olarak eş olarak..eminim o da aynı benim gibi...karar vermek çok zor..ben de de cinsellik bitti kafamdan hadi punta diyorum yakınlaş sen başlat haftada bi her hafta alıştırmaya çalış düzene oturmaya çalış daha bu sabah uyandığımda dedim kendime yanımda yatarken ama ııhh yapamadım...
sen de mi istemiyorsun? Yani kocan çekici gelmiyor mu?

Moralini bozma canım benim dua et eşinle aranızdaki muhabbetin artması için bu da bi imtihan ama bak ne güzel düşünmüşsün sen yakınlaş biraz, erkekler biraz kadının iteklemesine yönlendirmesine muhtaç varlıklar biliyorsun, pasif kalma.Yap bişeyler baktın senin çabalamana rağmen olmuyor bişeyler, o zaman düşünürsün bitmeli mi diye

aradaki yaş farkı ve evlilikteki sıkıntı çözülmez gibime geldi o_O

Bence evliliğin % 70 i cinselliktir, cinsel hayatınız yolunda ise aşk sevgi bağlılık devam eder, eskilerin dediği gibi eşiniz ile muhabbetiniz güzel olur ama bu şekilde evlilik ya siz ya da eşiniz başkasına aşık olana kadar devam eder. Sonuçta da gideni kimse yargılayamaz...

Cinsellik sadece seks değildir aslında.
Dokunmak, öpmek de vardır işin içinde. Tabi bir de bunlardan zevk almak. Bunların olmadığı bi evlilik ne kadar sağlıklı olabilir ki?

Cok buyuk sorunlar ve dertler olmadikca bicok sorun birbirine dokunarak,opup koklayarak cozulebilir.bazen konusulmaz sadece sarilmak yeter.bunlar olmayinca da bir evlilik biter.herkesin var borcu harci,skntisi tamam bu durum etkiliyo erkekleri evet ama bu derece degil.esinizin problerimleri var.bahsettiginiz problem de 1-2 yil degil.genc,saglikli bi hanim olarak sizin en dogal hakkiniz bunu yasamak .bana kalirsa ortada zaten bir evlilik yok artik.birbirinizin daha fazla zamanini harcamayin

Bizde 5 yillik evliyiz. Cocuk is guc sicak derken ayda bir ooluyor. Sorun yapmiyorum. Ve o gunde guzel bir sofra sarap ve bira iciyoruz.bence sorun haline getirmeyin

öylemi dersin...o bana ben ona yaklaşmadıkça ben sevgi bitti diye düşünüyorum...aşk tutku vs tabiki ilk yıllar gibi olmaz ama biz çok güzel dışarıda geziyoruz..evde tv izliyoruz muhabbet ediyoruz..arkadaş gibiyiz yani..ha yaklaşmıyor değil ama 1,5 2 ayda bir bana da inanılmaz bir soğukluk geldi kabul edemiyorum onu...nisandan beri 2 kere oldu mesela...ya bilmiyorum bu kadar az olmasını çok dert ediyorum..ama soğudum hiç olmasın da istiyorum..nasıl bir çelişki bu anlamıyorum kendimi...

açıkçası 8 yıl sonra hele ki bu konudaki problemler yüzünden boşanmışken..bir yanım son olarak cinsel terapiste gitmekten yana..bir yanım da bu kadar yıl düzelmedi daha kötüsü ben daha kötü oldum ben de hiç istemiyorum..bir yanım da ayrılmaktan yana sanki...çok soğukluk girdi araya çok...artık cinsel ilişki sırasında ağlamaklı oluyorum...ne yapacağım bilmiyorum..gitsekmi cinsel terapiste??

Cinsellik olmayan evlilik evlilik olmaz ki ev arkadaşlığı olur. Yok biz boyle iyiyiz ev arkadasi olarak dioraaniz aynn devam. Ama evlilik kurumuna aykırı soylenilen seyler maalesef

Back
X