Cinsellik sevmemek

Buroz7106

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2018
53
20
3
32
Ankara
Kızlar ben şimdi hamileyim ama 6 aylık gebeyim 6 aydır eşimle ilişkiye giremiyorum ben korkuyorum canım acır kanamam ya olursa diye hiç de canım istemiyor ara sıra rüya da görüyorum o bana yetiyor ilk evlendiğimde de öyle idi büyük bir zevk vermiyordu bekarken de ama bu niçin böyle :(

İsteğin olmayabilir ama eşin için arada adım atmalısın zevk te alırsın aslında ama zevk almaman gibi önyargın var 6 ay uzun süre sonra gebelikte daha zor yapmak lohusa falan derken 1 sene bir erkek için çookk fazla otomatikman başka arayışlara girecek zaten ... yani o sana geldiğinde reddetme bi kadın çıkar aklını çeler eşinin hele bu zaman da zaten o bu 6 ayda kendi yapıyordur

İsteğin olmayabilir ama eşin için arada adım atmalısın zevk te alırsın aslında ama zevk almaman gibi önyargın var 6 ay uzun süre sonra gebelikte daha zor yapmak lohusa falan derken 1 sene bir erkek için çookk fazla otomatikman başka arayışlara girecek zaten ... yani o sana geldiğinde reddetme bi kadın çıkar aklını çeler eşinin hele bu zaman da zaten o bu 6 ayda kendi yapıyordur
Ben onun gönlünü görüyorum sadece içime girmiyor okadar olmuyor yapamıyorum

Kızlar ben şimdi hamileyim ama 6 aylık gebeyim 6 aydır eşimle ilişkiye giremiyorum ben korkuyorum canım acır kanamam ya olursa diye hiç de canım istemiyor ara sıra rüya da görüyorum o bana yetiyor ilk evlendiğimde de öyle idi büyük bir zevk vermiyordu bekarken de ama bu niçin böyle :KK43:
Valla ne yalan söyleyeyim hanımlar böyle olunca kızıyorum size . Hanımlar olarak esimiz bizi sevsin ilgilensin iltifatlar etsin vs vs istiyorsak bize değerli hissettirsin istiyorsak aynilarini bu adamlar da hak ediyor. Evliligin bir çok amaci vardır bunlardan biri de gunaha girmeyin birbirinizi mutlu edindir. Eşim akkindan başka bi kadın gecirsin bile istemem. O işi kendi duşta vs halketsinde istemem o da cok çirkin . Aranızdaki bag zayiflar soğukluk girer baskalarina meyli artar. Ayrıca cinsellik sevmiyorsaniz dogumdan sonra gidip kesinlikle tedavi olun. Yoksa cinsellik sevmeyen evlenmesin tedaviyi kabul etmeyen çünkü %80 cinsellik %20 diger ne diğersiz olur ne %80siz. Bu cok büyük bir sorun ilerde bı bakmışsınız sadece cocuk için sürdürüyorum bu evliliği derken bulu verirsiniz kendinizi ya da hiç sorun yokken eşim boşanmak istiyo. Ben de bayılmiyorum ama eşim beni o kadar guzel seviyo ve o kadar güzel hissettiriyor ki ben de o daha mutlu olsun istiyorum . Eğer riskli bi gebelik değilse korkmayın bebek öyle hemen dusebilen bisey değil. Bebek tutunduğu nokta itibariyle düşebilir ki bu bebek sağlıklı ama dusuk tehlijesi var demektir o zaman uzak durmanız normal ama risk yoksa rahatlayin bu düşünce hamilelik boyunca sizi de yipratir

Hic korkmuyor musunuz ya beni aldatır baska birine aklı kayar diye? Doktorunuza danışın o ilişkiye girmenizee sakınca görmüyorsa bence korkulacak bir sey yoktur. İlişkinizi böyle şeylerin zedelemesine bence izin vermeyin hele ki böyle bi devirde . Aldatmayan kadın da erkek de o kadar nadir ki. Yuvamıza biraz daha sarılsak ya

Bende hiç bekarkende evlenincede istemedim. Zaten vajinusmusum o ayrı ama hiç isteğim olmadı. Neden böyle oluyo

Bende hiç bekarkende evlenincede istemedim. Zaten vajinusmusum o ayrı ama hiç isteğim olmadı. Neden böyle oluyo
Hiç vakit kaybetmeden tedavi olun böyle seyleri zamana bırakmayın sonra zaman geçer siz anlatırsınız ama artık eşiniz sizden sıkılmış ve yorulmuş olur.

Hiç vakit kaybetmeden tedavi olun böyle seyleri zamana bırakmayın sonra zaman geçer siz anlatırsınız ama artık eşiniz sizden sıkılmış ve yorulmuş olur.
Doktora gitmek istedim eşim olacak doktorluk iş değil bu sende bitiyor dedi.
O inatla uğraşmadım haketmediği için.
Sonraları yaşım geçiyo çocuk istiyorum baskısı başladı ve doktora gittik daha 1 hafta oldu.
Bana kalsa uğraşırdım ama inat yapmıştım

Doktora gitmek istedim eşim olacak doktorluk iş değil bu sende bitiyor dedi.
O inatla uğraşmadım haketmediği için.
Sonraları yaşım geçiyo çocuk istiyorum baskısı başladı ve doktora gittik daha 1 hafta oldu.
Bana kalsa uğraşırdım ama inat yapmıştım
Bakın hayatta hiç onaylamadigim şey inattır. Esinize kizginliginizi farklı yöntemlerle yansıtın böyle kendinizi de cezalandiriyosunuz. İnanın vajinüsmuste tedavi olup iylesemeyen yok. Karşılıklı gerilmeye hiç gerek yok . Birbirinizin ruhlarını yaralamışsınız.

Bakın hayatta hiç onaylamadigim şey inattır. Esinize kizginliginizi farklı yöntemlerle yansıtın böyle kendinizi de cezalandiriyosunuz. İnanın vajinüsmuste tedavi olup iylesemeyen yok. Karşılıklı gerilmeye hiç gerek yok . Birbirinizin ruhlarını yaralamışsınız.
Herşeye neolcak canım bakarız çaresiz dermansız dert yoktur diyen eşim bu konuda farklı davrandı. Tuttu sen cahil beceriksiz değilsin bensiz gidebilirsin ben gelemiyorum işim çıktı dedi defalarca aldığım randevuya çok ağrıma gitti.
Şimdi gideriz hallederiz bu bi hastalık dedi kabullendi. Ama 2yıl sonra

Herşeye neolcak canım bakarız çaresiz dermansız dert yoktur diyen eşim bu konuda farklı davrandı. Tuttu sen cahil beceriksiz değilsin bensiz gidebilirsin ben gelemiyorum işim çıktı dedi defalarca aldığım randevuya çok ağrıma gitti.
Şimdi gideriz hallederiz bu bi hastalık dedi kabullendi. Ama 2yıl sonra
Geç de olsa kabullenmiş duzelmenizi istemiş eğer erkek bunca zamandan sonra duzelmenizi istiyosa kafasında birşeyler yani bu hayatı bu şekilde devam etmek istemiyo artık . Bence bu evliliginizi kurtarmak aranızdaki iletişimi kuvvetlendirmek için bi fırsat . Doğan Cüceloğlu nun bı kitabında eşlere ev ödevi olarak birbirlerine masaj yapma tavsiye edjliyomus evlilik terapistlerinde boşanma kararı alan veya büyük iletişim problemleri yaşayan insanlara çok faydası olan bi yontem naçizane tavsiyem değerlendirilebilir.

Geç de olsa kabullenmiş duzelmenizi istemiş eğer erkek bunca zamandan sonra duzelmenizi istiyosa kafasında birşeyler yani bu hayatı bu şekilde devam etmek istemiyo artık . Bence bu evliliginizi kurtarmak aranızdaki iletişimi kuvvetlendirmek için bi fırsat . Doğan Cüceloğlu nun bı kitabında eşlere ev ödevi olarak birbirlerine masaj yapma tavsiye edjliyomus evlilik terapistlerinde boşanma kararı alan veya büyük iletişim problemleri yaşayan insanlara çok faydası olan bi yontem naçizane tavsiyem değerlendirilebilir.
Çok güzel şeyler söylüyosun.
Kitap okuduğun ve eğitimli olduğun anlaşılmayacak gibi değil.
Çok doğru söylediklerin ama çok kırılınca kapattım kendimi. Bi sefer gittim muayne olamadan geri döndüm. Başka bi doktora yönlendirdi uğraşmak istemedi benimle dr.
Başka bi doktor bakcam hayırlısı diyelim.
Konu başlığındaki istememe durumu geçermi oda ayrı bi durum

Çok güzel şeyler söylüyosun.
Kitap okuduğun ve eğitimli olduğun anlaşılmayacak gibi değil.
Çok doğru söylediklerin ama çok kırılınca kapattım kendimi. Bi sefer gittim muayne olamadan geri döndüm. Başka bi doktora yönlendirdi uğraşmak istemedi benimle dr.
Başka bi doktor bakcam hayırlısı diyelim.
Konu başlığındaki istememe durumu geçermi oda ayrı bi durum
Evlilikte cinsi münasebet aranızdaki bağı kuvvetlendiren çok önemli bi unsur bu bağ şuan kuvvetli değil eşiniz anlayışsız davranarak sizi kırmış ama bunu kendiniz için yapmalısınız. Yani söylemek istediğim eşinizle aranızdaki ilişki duzelmeyecek boyutta olabilir bitirme kararı alabilirsiniz ama aynı sorun ilerde yine karşınıza çıkar . Kendiniz için yapmalısınız belki bu sorun ortada kalktığında eşinizin size olan tüm tutum ve davranışları değişir olumlu veya olumsuz ama ben her zaman olumlu olacağını düşünürüm. Eğer şartlar düşündüğümuz gibi olumlu olmazsa o zaman iyileşmiş daha ozguvenli bı kadın olurdunuz

Evlilikte cinsi münasebet aranızdaki bağı kuvvetlendiren çok önemli bi unsur bu bağ şuan kuvvetli değil eşiniz anlayışsız davranarak sizi kırmış ama bunu kendiniz için yapmalısınız. Yani söylemek istediğim eşinizle aranızdaki ilişki duzelmeyecek boyutta olabilir bitirme kararı alabilirsiniz ama aynı sorun ilerde yine karşınıza çıkar . Kendiniz için yapmalısınız belki bu sorun ortada kalktığında eşinizin size olan tüm tutum ve davranışları değişir olumlu veya olumsuz ama ben her zaman olumlu olacağını düşünürüm. Eğer şartlar düşündüğümuz gibi olumlu olmazsa o zaman iyileşmiş daha ozguvenli bı kadın olurdunuz
İnş yemennim o.
Güzel düşüncelerin ve dileklerin için teşekkür ederim. İnş yenöeye çalışcam ama muayne bile olamadım önce onu yenmem lazım. Doktor uğraşmadı başkasına yönlendirdi

İnş yemennim o.
Güzel düşüncelerin ve dileklerin için teşekkür ederim. İnş yenöeye çalışcam ama muayne bile olamadım önce onu yenmem lazım. Doktor uğraşmadı başkasına yönlendirdi
Kadınlar kulübü nde vajinusmusle ilgi başka sayfalarda vardı yenenler var yöntemlerini de detaylı anlatmışlardı bı araştırın isterseniz

Back
X