• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cinsellik Sonrası Kanama 🙄

McGrath

Babymama
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2011
2.539
5.187
358
Kızlar hayırlı günler. 6 haftalık hamileyim, gebelik bölümüne yazdım ama cevap verilmedi, acil olduğu için buraya yazmak istedim şimdiden affola.
Cinsellik sonrasında pembe renkli bir kanama olduğunu farkettim. Çok afedersiniz eşim içime bosaldigi için renginden çok emin değilim ama peçeteye gelen pembe renkliydi.
Özel bir hastaneye gideceğim birazdan. Randevu olmadan bakar mı? Yaşayan var mı sizce bebeğime bir şey olmuş mudur?

Aradan alır büyük ihtimal erken gebelik haftalarında kanama normal de olabilir kötü de gitmekle iyi edersiniz ancak stres yapmayın

Yanlış yönlendirmek istemem ama sanırım ufak kanamalar normal diye biliyorum ben. Siz mutlaka yine de bir Dr görünün. Gebelikte cinsel ilişki sorun olmaz...

Ben de senin haftalarda hamile iken kahverengi olmuştu ilişki sonrası . Doktorun kahverengi olması sorun değil eski kan demişti . Ama kırmızı ya da pembe ise gel bi bakalım dedi .
Yoktur inşallah bir şey ama yine de bir görün , böyle durumlarda yasak verebiliyor doktorlar .

Yani bu bir düşük sebebi olmaz değil mi 🙄
Bildiğim kadarıyla düşükte aşırı kanama ve et oluyormuş sonunda da, cinsellik eğer aşırı fanteziye girmezseniz gerçekten sıkıntı olacağını zannetmiyorum 😁. Dediğim gibi ben daha önce duydum diye hatırlıyorum ve normal kanama diye duydum ama siz yine de dra gidin kesin net bir bilgi alın :) zaten ilişkide penis bebeğe değmiyor onun olduğu yerle çok alakasız bi yer:)

6 haftaliksa yerleşmede olabilir bana 7.haftada olmustu stres yapmayin ama bir dr da gidin tabi

Hamileligin ilk haftalarinda cinselligi geri plana atmaliydiniz, onlem amacli.
Randevusuz bakarlar özelde sorun olmaz, gecmis olsun bizi bilgilendirin.

Ilk 3 ay cinsellik önerilmiyor. Ama gebeligin bazi dönemlerimde cinsellik olunca olabiliyor 16. Haftada bende olmuştu doktor normal dedi ama o günden sonra birdaha ilişki yasamadim :)

Hamileligin ilk haftalarinda cinselligi geri plana atmaliydiniz, onlem amacli.
Randevusuz bakarlar özelde sorun olmaz, gecmis olsun bizi bilgilendirin.
Gittim doktora, kesenin etrafında herhangi bir sorun görmedi ama yine de progestandi sanırım adı, düşük önleyici onu önerdi.

Ben de senin haftalarda hamile iken kahverengi olmuştu ilişki sonrası . Doktorun kahverengi olması sorun değil eski kan demişti . Ama kırmızı ya da pembe ise gel bi bakalım dedi .
Yoktur inşallah bir şey ama yine de bir görün , böyle durumlarda yasak verebiliyor doktorlar .
Evet on gün falan hiç ilişkiye girme ve bir hafta sonra tekrar gel dedi. Bebeğin kalp atışlarını gördüm ama henüz duyamadım 🙄 henüz yavaş atıyor dedi, normal de olabilir henüz çok küçük dedi ama bunun bir sorun olup olmadığını anlamak için tekrar çağırdı.

Riskli gebelik kategorisinde değilseniz cinsellik gebeliğe olumsuz etki etmez zorlanmış olabilir yada Başka bişey ona denk gelmiş olabilir o nedenle siz bir görünün doktora bu şekilde ancak tahmin yürütürüz
Doktor bir sorun görmedi ama yjne de progestan verdi. Kalp atislari biraz yavaş dedi, artmasını bekliyoruz haftaya tekrar gel dedi bilmiyorum artık hayırlısı..

Tam bebeğin tuttunma haftaları bi kaç ay kendinizi tutun hassas dönemler belli olmaz..

Evet on gün falan hiç ilişkiye girme ve bir hafta sonra tekrar gel dedi. Bebeğin kalp atışlarını gördüm ama henüz duyamadım 🙄 henüz yavaş atıyor dedi, normal de olabilir henüz çok küçük dedi ama bunun bir sorun olup olmadığını anlamak için tekrar çağırdı.
Türkiye’de hemen dinletiyorlar ama ben yurtdışındatım 8.aya kadar dinletmediler . Sebep olarakta ; sesi duyabilmek için bebeğe bir ısı gönderiliyormuş , bebek için iyi bişey değilmiş . Bu sebeple ben de gördüm hep ama duymadım .
Sağlıkla bebeğinize kavuşursunuz umarım ❤️🧿

Acile giderseniz bakarlar ama benim fikrim gebeliğin ilk haftalarında cinsellik olmasa daha iyi olur benim fikrim :halay:

Kızlar hayırlı günler. 6 haftalık hamileyim, gebelik bölümüne yazdım ama cevap verilmedi, acil olduğu için buraya yazmak istedim şimdiden affola.
Cinsellik sonrasında pembe renkli bir kanama olduğunu farkettim. Çok afedersiniz eşim içime bosaldigi için renginden çok emin değilim ama peçeteye gelen pembe renkliydi.
Özel bir hastaneye gideceğim birazdan. Randevu olmadan bakar mı? Yaşayan var mı sizce bebeğime bir şey olmuş mudur?
Ben internette okuduğuma gore doktorlar zaten uyarıyormuş hamileliğin ilk 3 ayı ilişkiye girilmemesi gerekiyormus düşük riskini artırıyormuş 3 aydan sonra rahat edebileceğim pozisyonda girebiliyorsun bence bi doktora görün

Back
X