Cinsellik yasasammı baglanır bana yasamasam mı?

asumanasu

Üye
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2014
2
0
6
35
İstanbul
Merhaba. Biraz aykırı gelebilir ama kafam karışık fikir almak istiyorum. Benim bir erkek arkadasım var. Kendisi kadınlar tarafından çok ragbet gören biri. sanırım biraz çapkında. ama onu kendime bağlamak istiyorum. birgün beni bırakır diye çok korkuyorum. cinsellik hiç yaşamadık. Evine davet etmişti ve acık konustuk istediğinide söyledi 8aydır çıkıyoruz. Bilemedim. Sorum şuki acaba onunla cinsellik yaşasammı bana daha çok bağlanır gözü baskasını görmez, veya yasamasam mı tam tersi elde edememiş olucak ve hep içinde olucak bırakmaz beni. gercekten kaybetmekten korkuyorum.. ne yapmalıyım sizce hangisi daha iyi olur fikir verirmisiniz :S

Merhabalar...o sizin kaderinizse zaten ayrılmazsınız merak etme..böyle telaşla sakın yanlış kararlar verme bikere bunun günahını hiçç söylemeyeyim biliyosundur..birine bağlanmak senle evlenmesini vss vss beklemek cinsellikle alakalı değildir o sizi kendine yakın görüyosa seviyorsa doğru kişi oldugunuza inanırsa zaten sorun yok ama kafasında kalbinde değilseniz başka kadınlara açık kapısı varsa kendinizi paralasanızda asla tutamazsınız bunun cinsellikle alakası yok..bence size ait özel duygularınızı bedeninizi bu işe alet etmeyin sizi siz oldugunuz için sevsin bırakın düşüncelerinizi, gülüşünüzü sevsin bu şekilde sağlıklı bir ilişki olur şunu unutmayın cinsellikte ondan alınan zavkte(size bağlı olmayan saygı aşk duymayan biri için ) geçicidir..bence bedeninizi bu ilişkiden uzak tutun sizi siz olarak istesin evlenin sonra cinsellik size harika bir armağan ve heyecan olarak kalacak bak emin ol..

yorumunuz için çok tesekkürler. çevremde gördüğüm bazı örneklerden yola cıkarak bunu dusundum. bncde böyle bir çıkar ilişkisi olmamalı ama gercekten bu şekilde argo terimde olsa adamı baglayan avuclayan kişilere şahitim.
ben yasamadım istemediğimden ama kaybetme korkum var tabiki. sırf bu sebebten sordum

istisnalar kaideyi bozmaz canım cinsel bir dürtüye bağlanacak adam senle yaşar sana bağlanır ..bu duyguya bu kadar bağlıysa başkalarıylada yaşamak isteyebiir bi bakarsın ondan daha çok zevk duyar ona bağlanır yani rsikli ve değmez..güzel bedenin ve değerlerini böyle bişeye kurban etme..böyle birşeyi teklif ederse alaşağı et benimde ihtiyacım var deyip başkalarına yönelme mesajlarınada sakın kulak asıpta yelkenleri indirme..bu yüzden bırakacaksa zaten bigün bırakır..bu konuda kaç tane konu açıldı ve geenel sonuç budur..aynı şeyleri yaparak farklı sonuçlar beklemek ahmaklıktır der eintstein..anladın umarım

Canım, bir insan zaten gerçekten aşıksa nedensizde bağlanır. Karar senin tabi ki ama bana kalırsa asla yaşama derim. Kendini evleneceğin kişiye sakla ve kocişkonu türlü şeylerle kendine bu yollarla bağla derim :)
Eğer bi erkek cinsellik için terkediyorsa zaten başlı başına tek amacıda oymuş derim. İleride pişman olacağın kararlar alma tatlım.
En temiz halinle, gönül rahatlığı ile kendini eşine sakla, şahsen ben öyle yapıyorum :)
Hem birlikte olduktan sonra olur olmaz aklına gelen sorular olacak, acaba benimle bunun için mi birlikte diyip kendi kendini yersin kuzum

uzak dur! böyle adamlar yarın öbür gün başkasını bulur. dımdızlak kalırsın ortada. sonra buraya gelip ağlayanları görüyoruz. :/ yapma derim.

Sana yasadiginiz cinsellikle baglanacaksa zaten baglanmasin su anda bence. Bir de soyle bir durum var heves... yani erkek arladasin gercekten cok ragbet goren birisiyse ve ozellikle capkinsa yasadigin cinsellikle sende hicbir gizem kalmayacaktir ve kendinden uzaklastirmis olacaksin bence. Yani kaba tabirle hevesini almis olacak. Birak sana baglanmiyorsa cinsellik olmadan baglanmasin. Sonra cok pisman olursun bence.

sırf sana bağlanması için değil gerçekten istediğin için yaşa bence eğer cinsellik yaşamadığınız için başkalarına bakacağını düşünüyorsan emin ol ki başkasına bakacak adam evli olsa bile bakar bırak sana sen olduğun için bağlansın

önemli olan senin ne istedigin, onun degil..

ama bence sirf onu kaybetmemek icin yapmak istiyorsan yapma, cünkü degmiyor..

Senin böyle bir konun var zaten. Niye aynı konudan farklı yerlere iki tane açtın garanti olsun diye mi? Forumda tekrar konu yasak, kapanır bu konun.

Öbür konunu oku istersen, bir sürü yorum yapılmış 13 sayfa olmuş, işine yarar herhalde.

Yalnız o konu cinsellik +18 e taşınmış, pro olmadan yorum yapamazsın.

buna yorum yapmıştım ama yine yapıcağım . diyelim ki yaşadın bağlandı senin deyiminle avucunun içine aldın ..evlendin falan . na malum başka bir kadının senin yöntemini denemeyeceği ?o zaman bu adam ona gidecek ona bağlanıcak .. sonra başkasına ..ooo cinsellikle bağlanan adam tek bir kadına bağlanmaz ..ayrıca senden sıkılır bir gün .bir ilişkiyi ayakta tutan şeylerden biri olabilir cinsellik ama tek değildir . eğer öyleyse o ilişki yıkılır bir gün zaten . cinsel zaafları olan erkekler kolay kaptırıverir kendini başkasına ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…