- 3 Temmuz 2025
- 11
- 19
- 3
- 35
- Konu Sahibi Necladerin
-
Yani laftan anlayan biri ki değil mi o önemli.ama genelde maalesef bu tarz vakalarda kadınlara suç atmaya çalışan çok erkek oluyor.yok sen beni tahrik ediyorsun, yok sen de hevesli değilsin, yok kendine dikkat etmiyorsun, aman sen de ne meraklısısın tarzı.bu tarz davranıyorsa düzelmez ve boşanma düşünülebilir ama laftan anlayan biriyse belki bir çözüm bulunabilir.Merhabalar, 8 yıllık evliyim. 5 yaşında kızımız var. Eşimle cinselliğimiz hiçbir zaman iyi olmadı. Öpüşme yok. Ağzı kokuyor yıllardır. Kişisel bakımına özen gösteren biri değil. Ön sevişme yok, ıslanamıyorum. Yaşım 35. Yıllardır boşanmayı düşünüyorum. Her seferinde vazgeçiyorum. Dışarda hangi erkeğe güvenebilirim ki diye düşünüyorum. Ama bir yandan da cinsellik de önemli. Bu tarz konular çok yapılmış, okuyorum ben de. Ama yine de paylaşmak istedim. Eşimle çok konuştum bu konuları. Ama performansı çok düşük. 5 saniyede boşalıyor. Hiçbir şey anlamıyorum. Çıkmaza girdim.
Bir de onun hiç deneyimi yok. Benim biraz deneyimim var. O nedenle iyi cinsellik nasıl oluyor biliyorum. Cinselliğimiz beni tatmin etmiyor dedim. Sen zevk almıyorsan, baska hiçbir kadın zevk almıyordır dedi. Kendini bu konuda iyi zannediyor.Yani laftan anlayan biri ki değil mi o önemli.ama genelde maalesef bu tarz vakalarda kadınlara suç atmaya çalışan çok erkek oluyor.yok sen beni tahrik ediyorsun, yok sen de hevesli değilsin, yok kendine dikkat etmiyorsun, aman sen de ne meraklısısın tarzı.bu tarz davranıyorsa düzelmez ve boşanma düşünülebilir ama laftan anlayan biriyse belki bir çözüm bulunabilir.
5 saniyede boşalıp nasıl kendini iyi zannediyor ya. O da farkındadır seni kandırmaya çalışıyor.Bir de onun hiç deneyimi yok. Benim biraz deneyimim var. O nedenle iyi cinsellik nasıl oluyor biliyorum. Cinselliğimiz beni tatmin etmiyor dedim. Sen zevk almıyorsan, baska hiçbir kadın zevk almıyordır dedi. Kendini bu konuda iyi zannediyor.
Sunu anladım, o kişiyle cinsellik yasamadan, evlenmemek gerekiyormuş. Yoksa bütün hayat zindan oluyor.5 saniyede boşalıp nasıl kendini iyi zannediyor ya. O da farkındadır seni kandırmaya çalışıyor.
Beni seven, dinleyen biri. Ama bazı insanlarda kapasite yok bence bu konuda. Zamanında çok denedim değişik şeyler yapalım diye. 8 yıldır aynı pozisyonda sevişmek ister mi insanYani laftan anlayan biri ki değil mi o önemli.ama genelde maalesef bu tarz vakalarda kadınlara suç atmaya çalışan çok erkek oluyor.yok sen beni tahrik ediyorsun, yok sen de hevesli değilsin, yok kendine dikkat etmiyorsun, aman sen de ne meraklısısın tarzı.bu tarz davranıyorsa düzelmez ve boşanma düşünülebilir ama laftan anlayan biriyse belki bir çözüm bulunabilir.
Lütfen kusura bakmayın ama eşiniz ince düşünceli birisi değil demekki sizin orgazm olmanızı isteyip bişeyler yapmıyor. İnce düşünce olduğunu anlamak için de o kişiyle ille cinsellik yaşamaya gerek yok. Böyle bir ilişkiyle bi de size diyormuş sen zevk almıyorsun diye.Sunu anladım, o kişiyle cinsellik yasamadan, evlenmemek gerekiyormuş. Yoksa bütün hayat zindan oluyor.
hahaha 5 saniye demediniz mi? 5 saniyede (hadi olsun bes dakika) kime zevk vermeyi düşünüyormus? ne sacma bir adamCinselliğimiz beni tatmin etmiyor dedim. Sen zevk almıyorsan, baska hiçbir kadın zevk almıyordır dedi. Kendini bu konuda iyi zannediyor.
Evet, 5 saniye. En fazla 15 saniye.hahaha 5 saniye demediniz mi? 5 saniyede (hadi olsun bes dakika) kime zevk vermeyi düşünüyormus? ne sacma bir adam
Olay sadece orgazm olmak da değil. Uyum yok, hissediyorum.Lütfen kusura bakmayın ama eşiniz ince düşünceli birisi değil demekki sizin orgazm olmanızı isteyip bişeyler yapmıyor. İnce düşünce olduğunu anlamak için de o kişiyle ille cinsellik yaşamaya gerek yok. Böyle bir ilişkiyle bi de size diyormuş sen zevk almıyorsun diye.
Bir diş hekimine görünseAğzı kokuyor yıllardır.
Daha yeni dişçideydi. Bir dişini yaptırdı. Çürüğü çok olan biri. Çok sık dişçiye gidiyor.Bir diş hekimine görünse
Yok yok akılllı biri. Çok kitap okumuş. Kültürlü vb. Ama iş cinselliğe gelince yetenek yok. O konuda kendini geliştirememiş. Ha bir de ben üste çikinca orgazm olabiliyorum. Ama her zaman olmuyor tabii. Bazen de hadi tamam çok uzattın deyip, sıra bende diyor. Daha gelmedim desem de, başka zaman yaparsın diyor.Bence tek sorun cinsellik değil zeka sorunu da var. Yoksa 5 saniyede boşalan her erkek mahçup olur bir sorun olduğunu bilir. Ya bir doktora gidelim belki çözümü vardır demesi gerekirken adam kendini ilah zannediyor.
Bilinçli de bir kadınsınız ama niye bu aşmaya getirdiniz anlayamadım.Olay sadece orgazm olmak da değil. Uyum yok, hissediyorum.
5 saniyede mi orgazm oluyorsun?Yok yok akılllı biri. Çok kitap okumuş. Kültürlü vb. Ama iş cinselliğe gelince yetenek yok. O konuda kendini geliştirememiş. Ha bir de ben üste çikinca orgazm olabiliyorum. Ama her zaman olmuyor tabii. Bazen de hadi tamam çok uzattın deyip, sıra bende diyor. Daha gelmedim desem de, başka zaman yaparsın diyor.
Yok tabii. Ben üstteyken o boşalamıyor zaten. Çok detaya da inmek istemiyorum da. :)5 saniyede mi orgazm oluyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?