Bu bir suç değil özgürsünüz. Nasıl erkek yaşıyorsa kadın da istediğinde yaşamalı. Tek tavsiyem cinsel ilişki yaşadığınız kişiye asla onsuz yapamayacak gibi davranmayın. Güçlü bir kadın olduğunuzu belli edin. Ondan sonraki hayatınızda yıkılmayacağınızı özgür ve kendi kararlarını verebilen bir insan olduğunuzu belli edin. Hep söylüyorum ilişkiye giren bir kadın ikinci el kadın değildir. Karşınızdakinden bu hissi aldığınız anda şutlayın gitsin. Bu mantıkta olmayan insanlarla beraber olmayın. Sizi seven siz olduğunuz için sevsin.
Ben de sevdiklerimle beraber oldum ama hiç karşıdan o hissi almadım. Hepsi de beni olduğum gibi sevdiler, uzaklaşmadılar, hep ciddi ilişkilerim ve benimle evlenmek isteyen erkeklerdi. Başka sebeplerden bitti. Şimdi ki nişanlım da bir insan evladıdır. Namusun bacak arasında olmadığının bilincinde ve aydın bir insandır. Bir kere bile sormuşluğu, üzülmüşlüğü, madinar konuşmuşluğu yoktur. Olamaz da hakkı yok çünkü. Birey olduğumun, ne yaşadıysam arkasında olduğumun ve yaşadıklarımın arkasında bir kadın olduğumun farkındadır. Hiç bir zaman bunun ezikliğini yaşamadım kimseye karşı. O yüzden seçtiğiniz insanın insan evladı olmasına özen gösterin. Gerçek bir ilişki bana göre bu şekilde sağlıklıdır.