Cinsellik

Yok yok hayır modern bir insan. Kız kardeşleri var mesela onların içinde diyor '' ben her şeyi yaşayıpta siz yaşayamazsınız kadınsınız diyemem o zaman benim haddime olmuyor, bende yaşamasaydım o zaman belki laf söylemeye hakkım olurdu '' diye. Asalak insanla işim olmaz zaten. Şuan ilişkinin ilk zamanları diye belki böyle ama aşırı ilgili sevecen sorunlarımla ilgili alakal mutlu etmek için her şeyi yapıyor. Sanki hani yaşasak iyice bağlanacakta siyam ikizi gibi olucaz diye de korkmuyor değilim.

Bence herşeyi akışına bırak kendini kasma :halay:

Bunun bir suresi yok bence, tek gecelik iliski seklinde baslayip evlenenler var. Bazi iliskiler cabuk ilerler, birkac aydir birliktesindir ama birkac yildir birlikteymissin gibi hissedersin. Ya da iliskin cok yavas ilerliyordur ama seks sonrasi, ten uyumu vs. gibi sebeplerle her sey cok daha iyi gitmeye baslar. Yuzde yuz icinden gelmiyorsa henuz yatma bence ama icinden geliyor ve karsi taraf tarafindan da cok arzulandigini hissediyorsan buyu bozulur mu gerekcesiyle kendini geri cekme bence.

Zaten yazdıklarından özgür aklı başında bir kadın olduğun belli. Seninle cinsellik yaşadığında senden asla kopmamak isticek evlenince bile eşiyle yatmak için heyecanlanacak bir eşin olur umarım. Yoksa ne evlilik ne imza ne çocuk2 insanı bir arada tutmak için yetmez.. eğer tutuyorsa da evlilik değil tutsaklıktır bu..ne esir alın ne esir edin..
Sizinle cinsellik yaşamasın bir sefer değil her seferinde değerli olucagını düşünmediğiniz biriyle ömrünüzü harcamayın...
Bende çok takıntıyım cinselliğini sevmediğim biriyle ne diye evlenirim arkadaş olurum:KK59:
Ağızından bal damladı vallahi :) Çok teşekkür ederim desteğin için :KK200:

Yok öyle biri değil, modern bir insan.
1 ayımız oldu ha tabi bu demek olmuyor ki hop tamam hadi olsun, ufaktan bir dokunmak öpmek felan böyle eylemlere geçmek gerekiyor gibi hissediyorum.

Tabi ki samimiyette bir level atlanır her şey yolunda ise, hayırlısı olsun =)

Bunun bir suresi yok bence, tek gecelik iliski seklinde baslayip evlenenler var. Bazi iliskiler cabuk ilerler, birkac aydir birliktesindir ama birkac yildir birlikteymissin gibi hissedersin. Ya da iliskin cok yavas ilerliyordur ama seks sonrasi, ten uyumu vs. gibi sebeplerle her sey cok daha iyi gitmeye baslar. Yuzde yuz icinden gelmiyorsa henuz yatma bence ama icinden geliyor ve karsi taraf tarafindan da cok arzulandigini hissediyorsan buyu bozulur mu gerekcesiyle kendini geri cekme bence.
Ya şuan hadi sevişek kafasında değilim :)
Sadece ufaktan artık bir öpüşelim arkadaş ya :)) Bir de sanki ilk defaymış gibi çok heycanlıyorum. Kalbim ağızımdan çıkıcakmış gibi oluyo afallıyorum :)

Sadece ufaktan artık bir öpüşelim arkadaş ya :)) Bir de sanki ilk defaymış gibi çok heycanlıyorum. Kalbim ağızımdan çıkıcakmış gibi oluyo afallıyorum :)

bence heyecan duymanız şahane bişey. duygularınızı gizlemeyin. istediğiniz gibi davranın. zaten kassanızda gidecek adam gider.kalan kalır. bence ilişkinizin dinamiği içinde ilerleyin. birde karşınızdaki erkeğin kafa yapısını az çok anlamışsınızdır. evlilik öncesi ilişkiye sıcak bakanla çok katı olan erkekler var. buna göre ilerleyin.

dediğim gibi akışına bırakın.hayatı güzel yaşamak lazım.

öpüşün tabii canım, onun için geç bile kalmışsın :)) heyecanlanmanın sebebi o kişi mi peki yoksa bir süredir biriyle yatmamış olman mı? mesela ben uzun süredir kimseyle birlikte olmadım, görüştüğüm insanlar oldu ama ısınamadım, yapmadım. şu an biriyle olmaya karar versem ben de heyecanlanırım uzun zamandır yapmadım diye ama heyecanın sebebi %100 o kişiyle birlikte olacak olmansa bence çok da bekleme yani, belki bir şeyi hiç hoşuna gitmeyecek ve ayrıca bekledikçe beklentiler artıyor ve bazı şeyler umduğun gibi çıkmayınca hayal kırıklığı olabiliyor, o yüzden ben seks konusunda çok uzun süre beklememe taraftarıyım

Cinsellik iki tarafında arzularıyla gerçekleşen birşey ikinizde isterseniz olur. Tek taraflı olmaz asla. Daha çok bağlanırsınız birbirinize bence ten uyumu başka bişey...

bence heyecan duymanız şahane bişey. duygularınızı gizlemeyin. istediğiniz gibi davranın. zaten kassanızda gidecek adam gider.kalan kalır. bence ilişkinizin dinamiği içinde ilerleyin. birde karşınızdaki erkeğin kafa yapısını az çok anlamışsınızdır. evlilik öncesi ilişkiye sıcak bakanla çok katı olan erkekler var. buna göre ilerleyin.

dediğim gibi akışına bırakın.hayatı güzel yaşamak lazım.
O konuda sorun yok, o kafada ki insana da gelemem zaten. Modern bir insan az çok hani alttan alta konusuyoruz :)
Haklısınız aslında gidecek adam gidiyor zaten, ne bitmez dediğimiz ilişkiler bitti. Bknz; Brad Pitt - Angelina Jolie :))

Düşünerek olmaz bu işler akışına bırakmalısın. İlişkinin gidişi bunu gösterir zaten. Bianda bakmışsın ki hoop oluvermiş:)

Benim düşüncem şu, ilişkiye girip sonradan ayrılık olduğunda "beni bozdu", "namusum gitti", "kirlendim", vb. türevi şeyler söylemeyecekseniz ne yaparsanız yapın. Genellemiyim ama özgür kızlarımız böyle durumlarda hemen çamur yapıyorlar. Kimse kimseye bu zorla yaşatmıyorsa karşıdaki erkeğe ilişkiye girdiniz diye sorumluluk yüklemeyin.

Türk erkeğinden bir b.k olmaz

Neden söyleyeyim : çünkü toplumun kafası karışık. Artık kadınlar da para kazanıyor, bireyselliklerini ilan etmiş durumdalar. Bu durumu ne kadın ne erkek yani toplum sindirememiş durumda, kimse nasıl davranacağını ne düşüneceğini bilmiyor. Bizim toplum erkeğiyle cinsellik yaşanmaz bence ya gider arkadaşına anlatır ya da arkandan o..pu der hiç gerek yok.

Soruya cevap yazayım: ne zaman istiyorsan o zaman. Lakin benim merak ettiğim bir şey var. Başta mantık olarak başladı demişsin yani bir çekim yokmuş. Sonra duygular oluşmaya başlamış eyvallah ama duygu her zaman ten çekimini beraberinde getirmez. Cidden bu insana fiziksel olarak çekiliyor musun, onu istiyor musun?

Biz 2 hafta sonra sevismeye basladik :D ama biz evlenmeye karar vermiştik hemen :D bi de güveniyordum. Guven önemli. Senin kötu bi tecrüben mi var da cekiniyorsun? Ten uyumunu yakalarsaniz o heves gecmez ozlesirsiniz hep emin ol.

Bir de şunu demiş olayım evlenme niyetin varsa deneme sürüşü yapmadan alma.

öpüşün tabii canım, onun için geç bile kalmışsın :)) heyecanlanmanın sebebi o kişi mi peki yoksa bir süredir biriyle yatmamış olman mı? mesela ben uzun süredir kimseyle birlikte olmadım, görüştüğüm insanlar oldu ama ısınamadım, yapmadım. şu an biriyle olmaya karar versem ben de heyecanlanırım uzun zamandır yapmadım diye ama heyecanın sebebi %100 o kişiyle birlikte olacak olmansa bence çok da bekleme yani, belki bir şeyi hiç hoşuna gitmeyecek ve ayrıca bekledikçe beklentiler artıyor ve bazı şeyler umduğun gibi çıkmayınca hayal kırıklığı olabiliyor, o yüzden ben seks konusunda çok uzun süre beklememe taraftarıyım
O ya , utandım şimdi hahahah :) Öpmek istediği anı algılıyorum aslında bakışları değişiyor birden heyecanlanıyorum felan algısını dagıtmaya calısıyorum arabanın radyosuna uzanıyorum müzik değiştiriyorum felan. :)
Benimde '' şimdi öpmenın tam fırsatı yapış babing '' dediğim anlar oldu ama hep frenledim kendimi. Bu konuda biraz kezbanım :) İlk önce erkek adım atacak ilerleyen zamanda sıkıntı yok öperiz :)
Bu akşam yemeğe cıkacağız, 2 kadeh şarap atayım ben en iyisi bu böyle olmayacak :)

Hanımefendi ilk paragrafı okudunuz mu ? Polemik istemiyorum konumda lütfen. Görüşünüze saygı duyuyorum. Herkes bir düşünecek diye bir şey yok.

Yorumlara açık değilseniz konu da açmayın
Kimse burada polemik yapmıyor saygı duymak zorundasınız her görüşe

Bunu bize sormanız manasız geldi

Seviyorsan ve sevildiğine inanıyorsan istediğin zaman yaşa. Ben anlamıyorum evlilik öncesi dokunmadım diyen insanları. Ha dokundum ama o iş olmadı diyenler daha da komik oluyor. Tüm hayatımız bir zar parçasından ibaret değil. Aslında o zar parçasının vücudumuzda bulunma nedeni çok çok farklı. Keşke biraz araştırsak. Namus iki bacak arasında değil beyindedir. Sen cinsellik yaşadın diye seni çantada keklik görecek bir adamsa zaten uzak durursun. Evlilik öncesi cinsellik aslında karşıdaki insanın gerçek yüzünü görmek için iyi bir fırsattır.

Bende yaşanmalı düşüncesindeyim. Düğünden sonra büyük süprizlerle karşılaşan çok insan biliyorum. Bilhassa bekaret takıntılı erkeklerin takıntılarının kendi performansları ile ilgili olduğunu düşünmüşümdür. Evlendikleri kadın cinselliği bilmezse kendi yetersizlikleri sorun olmaz kafası. Burası tatmin olmayan kadınların konularıyla dolu.
Cinsellik ilişkilerdeki en önemli enstrümandır bence.. Cinsel ve tensel uyumu yakalayan bir erkek, dediğinize göre kafalarda uyumlu, sevişti benimle diye soğumaz... Soğuyorsa da başından beri yaklaşımı cinsellik için demektir. Ne kadar erken fark edilirse o kadar iyi de olur bence....

Back
X