Öncelikle utanma eşinden. Her ilişki kendine özeldir. Sen kendin yapmak mı istiyorsun yoksa evlilik bu herkes her gün sevişiyormuş biz de sevişmeliyiz diye mi istiyorsun. Erkeklikle çok alakası yok her insanın libidosu farklıdır. Bazısı günde 6 kere sevişmek ister bazısına ayda bir yeter.
Bunlar dışında stres altında olmak libido düşüklüğüne yol açar. Borç demişsiniz. Ailenizin bütün maddi yükü eşinizin üstündeyse ve borçlarınız varsa bu konuyu sürekli kafasına takıp stres yaşaması çok doğal. Bundan da kaynaklanıyor olabilir. Çözüm stres sebeplerini ortadan kaldırmak, kalkmayacaksa psikologa gitmek, eşinize maddi manevi destek olmak olabilir.
Eşim her konuda karamsar evet borç Oldukça yüksek bir meblağ. Fakat elinden geleni yapıyor. Çok şükür kendimize yetiyoruz şimdilik. Evet çalışmak istiyorum ama eşim Evliligimizin tadını çıkar şuan çalışıp yorulmana gerek yok eğer çok istiyorsan çalışabilirsin dedi . Çalışmak istiyorum göz gezdiriyorum.
Eşimden cinsellik olarak olsun yakınlaşmak olsun hiç bir sekilde utangaçlık kalmadı. Ama birine sorarken çok çekinip utanırım. Eşimi çok seviyorum o yüzden birliktelik olsun istiyorum.
Kendisi de bekarken çok istekliydim der ne oldu anlamıyorum dedi bir çok problem yaşadık hep herşeyin önüne geçti sıkıntılar bu yüzden de olabilir sanıyorum ama düzelecek diye değil ne yapacağım hiç birşey güzel olmayacak diye düşünür hep bu jonuda yardımcı olmaya çok çalıştım ama başarılı olamadım sanırım
Bu sizin değil genel bir problem halinde sıkça paylaşılıyor bu durum burada
İstemiyor ise zorla olmaz tedavi olmasını gerektiren bir durum varsa tedavi olsun diyeceğimde sanmıyorum
Genel bir problem mi gerçekten?
Son zamanlarda çok takılmaya başladım bu duruma.
Çocuk var mı
Bazen çocuk olduktan sonra da erkeklerde cinsellik isteği azalıyor, eş sıfatından anneye geçiş oluyor
Belki de dediği gibi borç vs kafasını çok yoruyordur
O 1 gecede birkaç kez yapma işi de biraz ütopik
Çocuk yok olsa anlayacağım çocuk çok istiyorum aslında ama doğru düzgün birliktelik yok ki çocuk olsun..
Birde annemlerin komşusu vardı saatlerce sesleri gelirdi onlardan sonra çevrede sözü geçince gerçek sanıyordum ne yalan söyliyim .
Eşinizle konuşup aşmanız gerekiyor ama benim bi arkadaşımda kocasıyla böyle bi sorun yaşıyor işleri kötü gittiği için vs psikolojisini çok etkiliyormuş bu yüzden birliktelik çok az yaşıyorlar. Hep böyle miydi acaba?
Evet hep böyleydi
Ilk zamanlar daha çok istekliydi tabi ki ama hiç böyle haftada 3 4 kez olduğunu hatırlamam ilk zamanlar bile.
Ayda 1 se evet biraz düşündürücü. Eşinle konuşmussun ama geçiştirmiş. Bencede ereksiyon gibi geldi
Söylediğim gibi pek bi bilgim yok evlenmeden önce hiç merakım olmadı açıp bakmadım ne ne değildir diye muhafazakar bir ailede büyüdüm.
Erkek arkadaşım ilk eşim oldu onunlada evlendikten sonra yaşadım herşeyi , bu yüzden çok merak üzülüyorum durumumza.
Esini karsina al ve durumdan rahatsizligini acik acik konus.
Denedim konuştum bu yanıtı verdi.
Eşinizin sıkıntıları var anladığım kadarıyla.. Çok mu borcunuz var? Bir de 2 yıl daha erken ama çok erken de değil. İlk senenizde falan daha mı fazlaydı cinsel hayatınız yoksa en başından beri böyle mesafeli miydiniz?
Bence utanmanıza gerek yok gayet de üstü kapalı anlatmışsınız. Bu gözler burada neler okudu.
Oh iyi buna çok sevindim edebiyle anlatabildiğime :)
Ama şöyle bi durum var mesafeli değiliz her türlü sakalasiyoruz eşimden değil birşey sormak için çevremden utanıyorum.
Ama cinsellik en baştan beri sık değil .
En basitinden insan eşini dudağından öper bunu bile ben daha çok yapıyorum ben sarılıp öpüyorum ben yanına gidip oturuyorum.
Nişanliyken böyle değildi peşimde dolandırdı ufak bir öpücük için bile.
Balayinda tatillerde is stresinin vs olmadığı zamanlar da mi boyleydi
En başta çok sıkıntılarımız oldu bu yüzden mi acaba hevesi kırıldı diye düşünüyorum.
Hep ayni hafta 1 yada 2 en fazla en bastan beri.
Samimi bir dostum da aynı şeyden muzdarip. Adam yorgunum, kafam dolu vs diyip yaklasmiyormus. Erken boşalma sorunu olduğu için arkadasimda bu konuda yüzüne vurmuş bir kaç kere. Adam durumdan rahatsız olduğu içinde bahanelerle yaklaşmıyor şimdi. Erkeklerde bu tarz sorunlar olunca ozguvenleri düşüyor cinsel isteksizlikleri olabiliyor. Bence oturup konusmalisin samimi bir dille. Varsa bir sorun tedavi edilir. Birde yeni evli sayılırsınız. Cinsellikten uzaklaşmak için erken bir dönem
Sorunlu olup olmadığını benimle paylaşmıyor ki ..
Mesela ona diyorum bak fındık fıstık vs karışımlar var ne biliyim duyduğum kadarıyla libido yükselten çikolata vs onlardan yediriyorum bana etki etmiyor içimde istek var ama bedenen de kafa olarak ta çok yorgunum diyor . Bana göre de çok erken her sey için. Acaba ben tek niyim bu kadar cinsellikten uzak çiftler varmi bilniyorum