Cinsellik

Bulutgibi

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2018
11
0
1
26
Merhaba. 18 yaşındayım ve cinsellik istiyorum hayatımda. Acaba bu sorun mu

Merhaba sevgili yeni üye,
Önceki konundaki şu cümleni hatırlatmak istedim: "Evlenmek istiyorum ama cinsel bir temas istemiyorum."

Şimdi biz hangisine göre yorum yapalım?
Kendinle celişiyorsun, cinselliği kafaya takmışsın anlaşılan.
Senin yaşındaki insanlar daha masum şeyleri dert ediyor kendine. Önce ayaklarının üzerinde durmayı öğren. Cinselliğin sorumluluğunu alacak yaşta değilsin!

Bu konunun birbiriyle ters ve doğru orantılı o kadar çok değişkeni var ki bunu düşünüp tartmak için bile çok gençsin.

Önce ne istediğine karar ver bir istiyorum diyorsun bir istemiyorum diyorsun .
Ayrıca okuyor musun merak ettim ?

Sanirim kendine ait bir hayat istiyorsun, ayri ev, ayri hayat icinde cinsellik de olan. Cinsellik istemen sorun degil, hatta yasin geregi hormonlarin epey yogun yani normal de, sakin seks yapmak icin erkenden gidip evlenme! Yillar sonra "gunah isledim vs" gibi dunsecek ve kendine iskence edeceksen, yani yeterli zihinsel olgunluga erismediysen de sakin cinsellik yasama.

Sanirim kendine ait bir hayat istiyorsun, ayri ev, ayri hayat icinde cinsellik de olan. Cinsellik istemen sorun degil, hatta yasin geregi hormonlarin epey yogun yani normal de, sakin seks yapmak icin erkenden gidip evlenme! Yillar sonra "gunah isledim vs" gibi dunsecek ve kendine iskence edeceksen, yani yeterli zihinsel olgunluga erismediysen de sakin cinsellik yasama.
Gecenlerdede evlilik istiyordu ama cinsel temas istemiyordu. Kucuk kizimizin kendiside henuz ne istedigini bilmiyor.

Biz sorun dersek yapmayacak
Değil dersek yapacak mısın?
Büyü.. çünkü büyüdüğünde başkalarının lafı ile hayatını yonetmemen gerektiğini anlarsın...

Fikrimi şuraya iliştireyim..:KK56:
"Sorun" bence..

Bence feyksin. Feyk değilsende yahu ben 18 Yaşımda arkadaşım bana küstü diye ağlıyordum. Beyniniz yer değiştirmiş.

18 yaşında bi birey olarak bunu yaşamanin hayatinin sonraki getirecekleri yada götüreceklerı büyük sorun olur. Elbette dinen zaten uygun değil

Bizler insanoğlu olarak Canımızın her istediğini hemen yapamayız, yapmamalıyız.
Sen, Biraz daha olgunlaşmayı beklemelesin kanaatimce ,
Yanlış insanlara bulaşıp , Başını derde sokabilir hayatını mahvedebilirsin..
Bir değil on kere düşün lütfen.

Merhaba. 18 yaşındayım ve cinsellik istiyorum hayatımda. Acaba bu sorun mu
erken bi yaş ve hataya çok müsait bu yaşlar üniye denk geliyor yani bi meslek yok ailene bağlısın başına bir şey gelse seyret rezilliği önce bi ekonomik olrak özgür ol kendini vücudunu tanı ve cinselliği her yönüyle öğren

Back
X