Cinsellik

1-Ayaklarını sıcak tut sonra olacaklara sen de şaşıracaksın
2-sürtünme kaynaklı alev almalara tedbiren mutlaka yangın tüpü bulundur
3-belgesel izle, kitap oku
4-açık havaya çık oksijensiz ortam sağlıksız düşünmeye iter insanı sosyalleş arkadaş edin dışarda daha eğlenceli şeyler var
5-uzman yardımı al burdan sana sadece gülüyoruz
6-keşke bu konu da yasaklı olsa
Sağlıklı günler dilerim.

Fazla kaygıdan takıntı yapmışsınız belli ki. Böyle çok insan var doğrusu. Bu düşüncenin üzerinde durdukça sizi daha da içine çeker. Hasta olursunuz. İleride cinsel problemler yaşarsınız. Daha normal sınırlarda düşünmeye çalışın. Bundan sonra test yapmayın artık.

Arkadaşlar ben 3 ay önce sürtünme yollu bir birliktelik yaşadım üzerimizde elbiseler vardı. Ondan sonra 4 defa adet gördüm ama hamileymişim gibi hissediyorum. 2 defa test yaptım negatif çıktı. Karnimda hareketler varmış gibi geliyor. Ve bugün de birden basim dondu midem bulandı ve beynim karıncalandı. Yardımcı olur musunuz ?
Bu konu ve takma ismin çok UYUMLU olmuş ☺️☺️PSİKOLOJİKTİR durumun korkma yada doktora git inanırsan

Ne içtin çabuk bana da söyle :confused:

Normal ilişkiye girip bide amuda kalkıp bebek sahibi olamayan insan kaynıyor burası :işsiz:
Senin ki kıyafetin üstünden kesin olmuştur zaten :KK45: tebrikler

Ayy çok güldüm yorhmlara kızlar hepiniz süpersiniz ;) dicek kelime bulamadım yani o derece her düşüncem yazılmış:KK70:

Hamileysen buraya yaz.
Özlemle çocuk isteyenler biraz da elbiseli sürtünmeyi dener belki keramet elbiselerdedir.:KK14:

Bakın bende en başta böyle düşündüm. Ama örneğin karnımda titreşim hissediyorum diye araştırmaya kalktım hamilelik belirtisi cıktı bu ve bunun gibi durumları görünce insan ister istemez böyle bir durum içine giriyor.

Back
X