Cinsellik

Böyle konuları tiye almaktansa kibleyip geçsek?

Cevaplar arttıkça konuyu açanlar coşuyor ve benzer tatsız hareketler yaygınlaşıyor...

Buradaki yorumlar eğlenceli geliyor üye ve ziyaretçi sayısı patlıyor...

Derdini anlatan konu sahipleri de birileri konularını okuyup bir şeyler yazsa diye bekliyor.

Ergenler amaçlarına ulaşıyor, mağdur kadınlar sahici konularında yalnız kalıyorlar. En Büyük KK

Valla ben ciddiye alamıyorum kusura bakmayın. Sevgilisiyle sevişecek kadar büyük ve aklı eriyor ise denesin görsün buraya yazacağına. Madem bunu düşünmek heyecanlandırıyormuş onu.

Elimizde mezura hesaplama yapacak değiliz neticede :KK14:

Ama güzel dalga geçtiniz sizleri bu kadar neşelendirdiğime sevindim..o iş olurken aynı anda öpüşeceğimi hissetmek beni heyacanlandırıyor ve bilmek istedim buna hakkım yokmu
Sizi heyecanladiriyorsa o isi yaparken öpüsmek, e o zaman yapmissiniz, bunuda deneyi verin bize niye soruyorsunuz...:ssz:

Valla ben ciddiye alamıyorum kusura bakmayın. Sevgilisiyle sevişecek kadar büyük ve aklı eriyor ise denesin görsün buraya yazağına. Madem bunu düşünmek heyecanlandırıyormuş onu :KK14:

Benim demek istediğim de bu...

Ciddiyetsizliğiyle baş başa bırakalım, kibleyip geçelim, eğlenerek eğlencesi olmayalım...

Sözlükçüler ve envai çeşit ergenler toplanıp "başlık patlattık" memnuniyetini yaşamasınlar...

Şeklinde bir öneriydi benimki...

Umarım çok geçmeden konu kapanır da eğlenceye başka yerde devam eder konu sahibi...

gözümde canlanan

shaquille-o-neal-sevgilisiyle-64235.jpg

Back
X