- 5 Ocak 2014
- 10.254
- 7.406
- 248
- Konu Sahibi lalezarlale1
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
öper heralde die düşünüyorum sonuçta o aradaki boy farkının çoğu bacaktan geliyor üst gövde boyu azdır diye düşünüyorum bu iğrenc açıklamadan sonra toz oluyorum![]()
uzunluk benım bildiğim bacaklarda olur daha cok
çoğu ınsan otururken aynı boyda gıbı gözükür :d ayaga kalkınca anlasılır ne oldugu
yani, anladın sen ne demek ıstedıgmı![]()
kızlar biri resim paylaşmış ya onu açın, şimdi açıklamamım okuyun... Önce okuyun sonra resme bakın yani. elinizle kabaca kızın bacak bitim yerinden dudağına kadar uzunluğunu ölçün, sonra o uzunluğu adamın bacak bitiminden itibaren yukarı doğru nereye geldiğine bakın... Kadının dudağı adamın göğsüne denk geliyor( Coğrafyacıyım ya biz buna harita uzunluğu ile gerçek uzunluğu tahminen kestirme de diyebiliriz) neyse... E malum uzunluk durumu böyle olunca olmuyo.. Olmuyo işte zorlamayın ayol.
gözümde canlanan
![]()
hahaha ay koptummm
resim nerde ya![]()
BU çift meshur oldu hahaabak işte bu resime göre ölçümlerimi yaptım :)
O zaman bizim konu sahibinin sorusuna göre kadının dudağı adamın boynuna gelir, ee o da güzel bişey sonuçta, ya da adam boynunu kırıp yan devirebilirse bi şekilde oluru var gibiBU çift meshur oldu hahaa
ama bunlar aradaki boy 180 e 155 değil 2.15 e 145 dirarada 1 metre fark yaaaa
O zaman bizim konu sahibinin sorusuna göre kadının dudağı adamın boynuna gelir, ee o da güzel bişey sonuçta, ya da adam boynunu kırıp yan devirebilirse bi şekilde oluru var gibi
Vallahi bir çok kişi erkek olduğunu düşündüğü için yüklendi, nasıl yazsın kız... Ben tamamen bilgi amaçlı hesaplamalarımı verdim.. Mantıklı olarak..bence adam isterse öpmek için amuda da kalkar dert etmesin konu sahibide yazdı kaçtı![]()
Ayrıca o işe girişmişken öpmesede olurbaşlarda öpüşüp koklaşın sonradında işinize bakın
![]()
Arkadaşlar fazla açık olcak ama erkeğin boyu 1 80 se kadının boyuda 1 50 civarıysa erkeğin üste olduğu cinsel ilişki pozisyonunda erkek rahatça hem gidip gelmeye devam edip hemde kadının dudaklarını öpebilirmi