- 6 Ocak 2019
- 5.740
- 16.749
- 348
Farklı bir şey için muayeneye gittim araya bunu da sıkıştırayim dedim o da psikolojik cevabını yapıştırdıPsikolojik çaresi var Mıdır ben de aynı durumdayım kadın doğumcu muayene etti mi ben de gitmeyi düşünüyorum ama benimki de psikolojiktir hetalde şimdiye kadar zevk bile almadım
Hele bi de her an uyanacak bi çocuk yoksa allaahhhhhOrgazm olmanın temel şartı bence zihinsel rahatlıktır.
Her anlamda kafan bomboş olacak.
İş yok, telaş yok.
Hiç bir dert, bilinçaltında ufacık bir acaba olmadan..
Yani bende öyle oluyor :)
Masturbasyon dene...ben evliyim mesela ama hiç orgazm olmadım ,zevk alıyorum çok ama sonrası yok, masturbasyonu keşfettim bende
Orgazm olmanın temel şartı bence zihinsel rahatlıktır.
Her anlamda kafan bomboş olacak.
İş yok, telaş yok.
Hiç bir dert, bilinçaltında ufacık bir acaba olmadan..
Yani bende öyle oluyor :)
Foreplay ne?Yok patır kütür olaya girme yok. Foreplay baya yapıyoduk. Ay bilmiyorum çok moraller bozukkendime dokunarak mı keşfetmeliyim
sana zevk aldircak seyler dusun beraberligin esnasnda aklndan gecir yani sn kendini daha iyi tanirsin hic bosaldnmi biknyorm ama klitoris denen yer varya vajinamizdaki orayla surekkinolark oyna ikiski sirasnda zevkin tavan yapck bana guvenMerhaba kızlar,
Başlıktan da anlaşılabildiği üzere sorunum vajinal birleşmeden herhangi bir zevk alamamak.Bu konu canımı çok sıkıyor sonuçta ben de genç bir kadınım ve cinselliğimi doya doya yaşamak istiyorum. Şimdiye kadar 2 partnerim oldu. İlki uzun süreli sevgilimdi; onunla tensel olarak hiç uyumlu değildik vücudu beni hiç heyecanlandırmıyordu bunu zamanla anladım zaten. Kendisinin de hiç tecrübesi yoktu ve çok erken geliyordu bunlara bağlamıştım. İkincisi geçtiğimiz haftasonu oldu, cinsel olarak arzuladığım biriydi kendisi de tecrübeliydi. İlk partnerime göre farklıydı, daha güzeldi kesinlikle ama yine bırakın orgazmı vajinal bir zevk yaşamadım niye böyle oluyor? Ne önerirsiniz?
Çok az kadın vajinal zevk alabileceğini okumuştum. Orgazm olucam diye kendinizi şartlarsanız,olmaz. Murphy kanununun bir gıcık versiyonu gibi. Nedenleri farklıdır. Vajinanız geniştir,streslisinizdir,dikkatiniz dağılıyordur,klitoris uyarılmamıştır,ön sevişme uzun ve etkili gelmemiştir size.Masturbasyondan zevk alıyorum. Klitorisi okşamak, klitorise tazyikli su tutmak vb beni orgazm ediyor zaten. Ama ben vajinal zevk de alabiliyomuşsunuz. Bende o da yok
Sizin bu yorumlarınız nolucakYa 2 yıldır evliyim adam beni tavana bile vurdu ama bende tık yok. Taklit yapıyorum sadece.
Mesela eşimle ten uyumumuz çok güzel. Birleşme esnasında falan baya heyecanlanıyorum. Ama kapı tıklatılıp içeri girildiği andan itibaren bende ne tıkırtı oluyor ne şıkırtı.
Sizin bu yorumlarınız nolucak
Orgazm değil ki derdim, zevk kırıntısı hissedemiyorum :)
Soruldu mu bilmiyorum ama antidepresan tarzı ilaçlar kullandınız mı hiç? Bilindiği üzere yan etkileri bu konuda nam salmış. Ya da tiroit düzensizliğiniz falan mı var acaba? Gerçi ezelden beridir böyleyim demişsiniz.
Ay evet 1 senedir kullanıyorum antidepresan. Onla ilgili olabilir mi hakkaten
Zevk kırıntısı mı?
Ama bu çok tuhaf..
İnsan çekici bulduğu, özellikle aşık olduğu adamla en azından
ön sevişme kısmında muhakkak zevk alır..
Aşk mı yok ki?
Hani yakışıklı, çekici olması yetmez.
Belki gerçek anlamda sevgi duymalısınız.
Adamın huyuna, ahlakına falan..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?