Cinsellikten zevk alamamak

bogakizii

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2015
1.319
1.020
133
Merhaba kızlar,

Başlıktan da anlaşılabildiği üzere sorunum vajinal birleşmeden herhangi bir zevk alamamak. :( Bu konu canımı çok sıkıyor sonuçta ben de genç bir kadınım ve cinselliğimi doya doya yaşamak istiyorum. Şimdiye kadar 2 partnerim oldu. İlki uzun süreli sevgilimdi; onunla tensel olarak hiç uyumlu değildik vücudu beni hiç heyecanlandırmıyordu bunu zamanla anladım zaten. Kendisinin de hiç tecrübesi yoktu ve çok erken geliyordu bunlara bağlamıştım. İkincisi geçtiğimiz haftasonu oldu, cinsel olarak arzuladığım biriydi kendisi de tecrübeliydi. İlk partnerime göre farklıydı, daha güzeldi kesinlikle ama yine bırakın orgazmı vajinal bir zevk yaşamadım :( niye böyle oluyor? Ne önerirsiniz? :(

Ya 2 yıldır evliyim adam beni tavana bile vurdu ama bende tık yok. Taklit yapıyorum sadece.
Mesela eşimle ten uyumumuz çok güzel. Birleşme esnasında falan baya heyecanlanıyorum. Ama kapı tıklatılıp içeri girildiği andan itibaren bende ne tıkırtı oluyor ne şıkırtı.

Ben de ilk partnerimle ten uyumumuz çok iyi sanıyordum ama değilmiş 2.yi görünce anladım :)) ama bilmiyorum bu durumda olmak çok kötü :( biz de yaşamalıyız cinselliğin güzelliğini, orgazmı... doktora hiç gittiniz mi?

Daha yeniymişsin.
Üstelik 2 partnerin olmuş.
Cinsellik yaşamaya başladığımın 6. yılı
5. partnerimde orgazm olabilmenin yolunu öğrendim anca.
Bunlar zamanla olabilecek şeyler, kendini tanmaya öncelik ver.

Daha yeniymişsin.

Mesela orgazm olabilmenin yolu derken? Nasıl bir pozisyonda gibi mi?
Benim hiç keyif almıyor oluşum normal mi peki ya? :( karşı tarafın hareketlerini tabiki hissediyorum ama herhangi bir coşma yok :(

Mesela orgazm olabilmenin yolu derken? Nasıl bir pozisyonda gibi mi?
Benim hiç keyif almıyor oluşum normal mi peki ya? :KK43: karşı tarafın hareketlerini tabiki hissediyorum ama herhangi bir coşma yok :KK43:

O da dahil
Ama ön sevişme falan, nerden, nasıl dokunmalı, hız vb bunlar önemli detaylar
Ve bunları kendinde keşfedip sen karşı tarafı yönlendir
Öyle patır kütür olaya giriyorsa ne hissedeceksin ki zaten

O da dahil
Ama ön sevişme falan, nerden, nasıl dokunmalı, hız vb bunlar önemli detaylar
Ve bunları kendinde keşfedip sen karşı tarafı yönlendir
Öyle patır kütür olaya giriyorsa ne hissedeceksin ki zaten

Yok patır kütür olaya girme yok. Foreplay baya yapıyoduk. Ay bilmiyorum çok moraller bozuk :( kendime dokunarak mı keşfetmeliyim :(

Daha yeniymişsin.
Biz ne yapalım reis?
Ben evliyim ne yapayım he...
En sonunda münasip yerlerimi de kesip poşete koyup karşı evin çatısına fırlatıcam.:deli:

Ben de ilk partnerimle ten uyumumuz çok iyi sanıyordum ama değilmiş 2.yi görünce anladım :)) ama bilmiyorum bu durumda olmak çok kötü :KK43: biz de yaşamalıyız cinselliğin güzelliğini, orgazmı... doktora hiç gittiniz mi?
Kadın dogumcuya gittim. Seninki psikolojik psikologa gitmelisin dedi.

Merhaba kızlar,

Başlıktan da anlaşılabildiği üzere sorunum vajinal birleşmeden herhangi bir zevk alamamak. :KK43: Bu konu canımı çok sıkıyor sonuçta ben de genç bir kadınım ve cinselliğimi doya doya yaşamak istiyorum. Şimdiye kadar 2 partnerim oldu. İlki uzun süreli sevgilimdi; onunla tensel olarak hiç uyumlu değildik vücudu beni hiç heyecanlandırmıyordu bunu zamanla anladım zaten. Kendisinin de hiç tecrübesi yoktu ve çok erken geliyordu bunlara bağlamıştım. İkincisi geçtiğimiz haftasonu oldu, cinsel olarak arzuladığım biriydi kendisi de tecrübeliydi. İlk partnerime göre farklıydı, daha güzeldi kesinlikle ama yine bırakın orgazmı vajinal bir zevk yaşamadım :KK43: niye böyle oluyor? Ne önerirsiniz? :KK43:
Önce kendini keşfet nelerden zevk alıyorsun. 2 kişiyle yargıya varmak için çok erken.

Canı ne kadar istiyorsa 😒

Partnerden partnere mi koş demişim ben ayrıca dikkatli okuyun. 2 kişiyle yargıya varmak çok erken yazmışım. Daha fazla olsaydı o zaman psikolojik olabilir derdim ama bu tecrübesizlik, kendini tanımama gibi duruyor.
Ya ben yargılamak için demedim de acayibime gitti komiklik olsun diye kusura bakma

Kadın dogumcuya gittim. Seninki psikolojik psikologa gitmelisin dedi.
Psikolojik çaresi var Mıdır ben de aynı durumdayım kadın doğumcu muayene etti mi ben de gitmeyi düşünüyorum ama benimki de psikolojiktir hetalde şimdiye kadar zevk bile almadım

Ya 2 yıldır evliyim adam beni tavana bile vurdu ama bende tık yok. Taklit yapıyorum sadece.
Mesela eşimle ten uyumumuz çok güzel. Birleşme esnasında falan baya heyecanlanıyorum. Ama kapı tıklatılıp içeri girildiği andan itibaren bende ne tıkırtı oluyor ne şıkırtı.
Tavana mı vurdu 😆😆😆😆😆 allah seni ya 😆😆

Back
X