• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce aldatıldım mı ?

Tanımadığın birine yanlış mesaj nasıl atılır çözemedim. Mesajı yazarsın, kayıtlı değilse numarayı girer atarsın. Elim değdi yanlış attım denecek bir şey değil ki. Yanlışlıkla elinin değmesi için bile o numaranın telefonda kayıtlı olması lazım. Bir de WhatsApp dan attılarsa kayıtlı olmaması mümkün degil. 15 yıldır aynı hattı kullanırım, ne yanlış mesaj attım ne de yanlış mesaj geldi.

Olumlu bakamayacağım bi haltlar karıştırıyor. Bu kadar şey tesadüf olamaz. Hatta sizi bu kadar manipüle etmesi suçlu olduğundan. Keşke boşansanız ama boşanmayacaksınız da yüz göz olmayın daha çok yüz bulmasın.

Numarayı neden değiştirdi ki. Bu bile başlı başına şüphe sebebi zaten. Bir erkek numarasını neden değiştirir

Bence eşiniz aldatıyor. İsmini farklı belirtmiştir. Evli olduğunu da söylemiştir o kadınlara. Sadece sevişmek için otel odasında buluşuyorlardır. Otelde oda numarası söylemiş, daha ne olsun.

Bence eşiniz aldatıyor. İsmini farklı belirtmiştir. Evli olduğunu da söylemiştir o kadınlara. Sadece sevişmek için otel odasında buluşuyorlardır. Otelde oda numarası söylemiş, daha ne olsun.
Ama öyle birşey ki daha beni suçlu çıkarıyor ne yapacağımı bilmiyorum nasıl itiraf edecek

Ama öyle birşey ki daha beni suçlu çıkarıyor ne yapacağımı bilmiyorum nasıl itiraf edecek
İtiraf etmeyecek. Sen umrunda değilmiş gibi davranıp boş bırakacaksın , telefonunu kurcalamayacaksın , ilgilenmeyeceksin özellikle bir süre ki o seni unutmuş sansın . Bir şeyler karıştırdığı senden sakladığı whatsapptn belli

Konu sahibi yazdıklarına dayanarak şunu belirtmeliyim ki, eşinin hareketleri oldukça şüpheli. Alışveriş esnasında eşinin telefonuna bir kapalı hanımdan mesaj geldiğini yazmışsın, madem kuruntu yapıyorsun eşin o hanımefendiyi arayıp tanışmadıklarına dair tasdik ettirebilir değil mi? Eşin nedense bana güven vermedi. Umarım biz yanılıyoruzdur

Merhaba hanımlar 4 yıllık evli bir kız çocuk annesiyim şimdi size aklıma takılan ama bi türlü işin içinden çıkamadıgım şeyleri yazacagım şimdi eşim numarasını değiştirmeye karar vermişti bende bunu hiç sorgulamadım neyse sonra iki bayan üst üste aradı Kadir vs kişisini aradık diye ama eşimin ismi o degil neyse dedik konu kapandı eşim numarasını değiştirdi eşim emniyet mensubu orda kampanya falan var daha uyguna alırız dedi yani kampanya falan diye sonra bir gün marketten geldik mesaj geldi ama telefon kendine dogruydu normalde çok dikkat etmem ama sonrasında bir bayanın mesaj attıgını gördüm kapalı ve yeşil gözlü bir bayandı işte biraz uzun yazmıştı toplantıdan çıktım resepsiyona anahtarı bıraktım kapı numarası vs detaylı setler yazıyordu en sonunda resmi şekilde bilginiz olsun yazıyordu tam kadının numarasını alacakken eşim dedi sen şimdi kafamda kurarsın kavga edersin ben tanımıyorum yanlıslıkla gelmiştir dedi bende alamadım numarayı olay şurdaki o eski numarasını kapatmış ama WhatsApp hesabı acık yani iki hesap kullmıyormus benim haberim yok banada gruplardan eski mesajlar geliyor ona bakıyorum diye yalan söyledi sizce bu durumda ne yapmalıyım içim içimi yiyecek ve inkar ediyor sen ruh hastasısın diyor söyleyınce huzursuzluk çıkarma diyor
Kadınlara kendini Kadir olarak tanıtmış.Ben de bir ara internetten biriyle tanışmıştım; bana ismini farklı söylemişti.Sonradan evli olduğunu ve bunu özellikle gizlediğini öğrendim.Eşini gizlice aldatmaya çalışıyordu, her şeyi eşinden habersiz yürütüyordu.Kimliğini açık etmiyordu,kadın başına bela olmasın diye.Daha sonra ben kendim çözdüm evli olduğunu.Zaten böyle tipler genelde iki WhatsApp kullanır,Telegram’dan yazar, Instagram’dan yürütür işi.Şüphe duyuyorsanız çoğu zaman boşa değildir.Telefonunu ele geçirebiliyorsanız WhatsApp Web’den girip mesajlarını bilgisayardan da okuyabilirsiniz.Ama numarayı alamıyorsanız, telefonunu da elletmiyor demektir.Ayrılmaya niyetiniz yoksa, aldattığını gösteren mesajları görmezden gelip bilmiyormuş gibi davranın.Çünkü aldattığını bildiğinizi anlayıp yine de devam ettiğinizi görürse, daha da cesaretlenir.

Yeni numarasının bir önceki sahibinin tanıdıkları numara değişikliğinden habersizse hala o kişiye ulaşmaya çalışıyor olabilirler. Ama eşiniz eski hattını gerçekten kapattıysa artık o no’ya kayıtlı bir wp hesabını artık kullanamaz. Siz eşinizin o hattı kapattığına emin misiniz, belki yalnızca gelen aramalara kapatmıştır ama numarayı iptal etmemiştir

Aldatıldığını öğrendiğinde boşanacaksan hiç belli etmeden onun dediklerine inanmış gibi yap hatta safa salağa yat. Herşeyi topla elinde somut kanıt olsun.
Yok eğer öğrendiğinde hiçbir şey yapmayacaksan kurcalama. Paronayak olursun
Tabii adamın kabahati varsa

Sizi üzmek istemem ama bu işte sanki bir gariplik var gibi. Eşinizi karşısına alın açık açık konuşun. Sizi suçlaması doğru değil. Adamlar niye böyle anlamıyorum

Back
X