Merhaba hanımlar 4 yıllık evli bir kız çocuk annesiyim şimdi size aklıma takılan ama bi türlü işin içinden çıkamadıgım şeyleri yazacagım şimdi eşim numarasını değiştirmeye karar vermişti bende bunu hiç sorgulamadım neyse sonra iki bayan üst üste aradı Kadir vs kişisini aradık diye ama eşimin ismi o degil neyse dedik konu kapandı eşim numarasını değiştirdi eşim emniyet mensubu orda kampanya falan var daha uyguna alırız dedi yani kampanya falan diye sonra bir gün marketten geldik mesaj geldi ama telefon kendine dogruydu normalde çok dikkat etmem ama sonrasında bir bayanın mesaj attıgını gördüm kapalı ve yeşil gözlü bir bayandı işte biraz uzun yazmıştı toplantıdan çıktım resepsiyona anahtarı bıraktım kapı numarası vs detaylı setler yazıyordu en sonunda resmi şekilde bilginiz olsun yazıyordu tam kadının numarasını alacakken eşim dedi sen şimdi kafamda kurarsın kavga edersin ben tanımıyorum yanlıslıkla gelmiştir dedi bende alamadım numarayı olay şurdaki o eski numarasını kapatmış ama WhatsApp hesabı acık yani iki hesap kullmıyormus benim haberim yok banada gruplardan eski mesajlar geliyor ona bakıyorum diye yalan söyledi sizce bu durumda ne yapmalıyım içim içimi yiyecek ve inkar ediyor sen ruh hastasısın diyor söyleyınce huzursuzluk çıkarma diyor