İlk once hatirlatayim bu benim kucuk bi tahminim.
Her şeyi Allah bilir istedigine kiz istedigine erkek istedigine hem kiz kem erkek nasib eder.Bize kalan şükr etmek.Bebek sesine muhtac nice aileler var demi.Binlerce şükür.Tabii ki insan hem erkek bebeginin hem kizinin olmasini ister.Bunu Allahtan istemek gerek çok dua edin Allah sesinizi duyar inşallah.
28 gunde bir adet olanin yumurtlama gunu adetinin 14-cu gunu
29 gunde bir adet olanin yumurtlama gunu adetinin 15-ci gunu
30 gunde bir adet olanin yumurtlama gunu adetinin 16-ci gunu
31 gunde bir adet olanin yumurtlama gunu adetinin 17-18-cu gunu
ben ilk kizimda adetim biter bitmez(yeni evliyiz ya) her gun iliskide olduk o zamanlar kesin benim adet 28 gunden bir oluyodu.
ikinci kizimda sık ilişki olmadı adetim 31 gunden bir oluyor
ben adetimin 15 gunu birlikte oldum.Eger erkek isteseydim bu tahmine gore 17-18 gunu birlikte olmaliydim.(Hamile kalmakta tek amacim kizimin ozlemi arkadaşsız kalması hic degilse tv karsisindan çekilir kenara artık bebeisim dogunca)
Yani ovulasyon gununden once kiz
Ovulasyon gunu erkek
buda benim kanaitim
herkese iyi dogumlar saglikli bebisler
Her şeyi Allah bilir istedigine kiz istedigine erkek istedigine hem kiz kem erkek nasib eder.Bize kalan şükr etmek.Bebek sesine muhtac nice aileler var demi.Binlerce şükür.Tabii ki insan hem erkek bebeginin hem kizinin olmasini ister.Bunu Allahtan istemek gerek çok dua edin Allah sesinizi duyar inşallah.
28 gunde bir adet olanin yumurtlama gunu adetinin 14-cu gunu
29 gunde bir adet olanin yumurtlama gunu adetinin 15-ci gunu
30 gunde bir adet olanin yumurtlama gunu adetinin 16-ci gunu
31 gunde bir adet olanin yumurtlama gunu adetinin 17-18-cu gunu
ben ilk kizimda adetim biter bitmez(yeni evliyiz ya) her gun iliskide olduk o zamanlar kesin benim adet 28 gunden bir oluyodu.
ikinci kizimda sık ilişki olmadı adetim 31 gunden bir oluyor
ben adetimin 15 gunu birlikte oldum.Eger erkek isteseydim bu tahmine gore 17-18 gunu birlikte olmaliydim.(Hamile kalmakta tek amacim kizimin ozlemi arkadaşsız kalması hic degilse tv karsisindan çekilir kenara artık bebeisim dogunca)
Yani ovulasyon gununden once kiz
Ovulasyon gunu erkek
buda benim kanaitim
herkese iyi dogumlar saglikli bebisler