- 1 Şubat 2020
- 51
- 5
- 1
- 38
- Konu Sahibi Sevgisukaan
-
Cook tesekkurler ederimYok be kuzum bebeği ultrasonda zor görürsün ki cinsiyeti nasıl bilesin. Daha cinsel organları vs oluşmadı bile. Az biraz ilerleyince sadece rahmin görüntüsünden tahmin yürütülebilir ancak. O da tahmin yani
Hiç alakası yok cnm ilk çocuğun muCook tesekkurler ederim
Bu kese sagda olursa bu solda olirsa bu seklinde yorum yapiyorlar ya ondan yaxdim
Valla az daha büyümesi lazım şöyle bir 10 haftalık olunca nub teorisi var.Cook tesekkurler ederim
Bu kese sagda olursa bu solda olirsa bu seklinde yorum yapiyorlar ya ondan yaxdim
EvetHiç alakası yok cnm ilk çocuğun mu
Kese tutmuyorda nub için 11+ 12 + olmalı size tahminde bulundummuValla az daha büyümesi lazım şöyle bir 10 haftalık olunca nub teorisi var.Ikra meyra tahminde bulunuyor ona sorabilirsiniz. Bana kız demişlerdi kese sağdaydı ama değil
Kese tutmuyorda nub için 11+ 12 + olmalı size tahminde bulundummu
Erkek çıktı ama olsun o zamanlar bişeye benzetmeniz bile mucizeNet olmamakla birlikte kız siz yinede 12 haftayı paylaşın usg net degil
Kese konumundamı hayırlısı ogluşmuş saglıkla gelsinErkek çıktı ama olsun o zamanlar bişeye benzetmeniz bile mucize
Yok 10 haftalık falandı sanırımKese konumundamı hayırlısı ogluşmuş saglıkla gelsin
Baktım baktım çok net degil usgYok 10 haftalık falandı sanırım
Olsun yine de teşekkür ederim ilk zamanlar insan noktayı bile bişeye benzetsinler istiyorBaktım baktım çok net degil usg
Haklılar ama evlat olunca çok guzel duygularOlsun yine de teşekkür ederim ilk zamanlar insan noktayı bile bişeye benzetsinler istiyor
Evet kese konumindaKese konumundamı hayırlısı ogluşmuş saglıkla gelsin
Daha kucuk diye yorum yapmadinizKese tutmuyorda nub için 11+ 12 + olmalı size tahminde bulundummu
Arkadaşa cvp yazdımDaha kucuk diye yorum yapmadiniz
Lutfen beni anlayin ilk anneligim ve cok heyecanliyim.cinsiyeti cok merak ediyorum.siz dedniz vajinal ult ise erkek karin ult kiz ama ben birseu anlamadim .lutfen beni hir gormeyinArkadaşa cvp yazdım
Şöyle canım tabiki seni anlıyorum dr usg ile bakarken karnındanmı baktı vajinaldenmi baktıLutfen beni anlayin ilk anneligim ve cok heyecanliyim.cinsiyeti cok merak ediyorum.siz dedniz vajinal ult ise erkek karin ult kiz ama ben birseu anlamadim .lutfen beni hir gormeyin
Vajinal mi baktiŞöyle canım tabiki seni anlıyorum dr usg ile bakarken karnındanmı baktı vajinaldenmi baktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?