Bakalım durumu haber ver doğru mu degil mı. Ogrenelım :))allah allah ilk defa duydum bana erkek çıkıyoo haftaya belli olacak büyük ihtimal yazarım burdan
EKız çıkıyor bu şekilde bana :)
Büyük bir ihtimalle kızım olacak :) hayırlısı
Senın cinsiyeti belli sanırım dımı dogru mu cıkıyor bakalim arkadaslar da yazsa bi oğrencez bakalımKız çıkıyor bu şekilde bana :)
Büyük bir ihtimalle kızım olacak :) hayırlısı
canım sen kendi doğum tarihine 3 ekleyerek geliyomuşsun; eşininkinede 4 ekleyerek günümüze kadar gel yaniBen 89 eşim 86 doğumlu cinsiyeti söylermsnz belli benimki ama hesaptan anlamıyorum detaylı anlatırsanız daha iyi olur teşekkürler
Canım saolasın doğru hesaplamışsın cok iyi anladım ellerine sağlık.ama oğlum olacak allahın izniyle yanlışmı cıktı acaba veya en son 2014 cıkmış eşimde onunki yenilenmiş o nümü baz alacağızcanım sen kendi doğum tarihine 3 ekleyerek geliyomuşsun; eşininkinede 4 ekleyerek günümüze kadar gel yani
sen=1989-1992-1995-1998-2001-2004-2007-2010-2013
eşin=1986-1990-1994-1998-2002-2006-2010-2014 seninki eski çıkıyo yani KIZ oluyomuş...
doğrumu hesapladım yine sen kontrol ette
arkadaş eskiyi baz almış kendi örneğinde ama cvp yazar belki..ben kendimi yanlış hesaplamışım aydan dolayı daha yenilenmedi demekki benim 87aralık çünkü onu atlamışım kız oluyo ozamanCanım saolasın doğru hesaplamışsın cok iyi anladım ellerine sağlık.ama oğlum olacak allahın izniyle yanlışmı cıktı acaba veya en son 2014 cıkmış eşimde onunki yenilenmiş o nümü baz alacağız
2014 eşinin doğum tarihi hamile kaldığın aydan önceyse kız olur ama sonraysa erkekCanım saolasın doğru hesaplamışsın cok iyi anladım ellerine sağlık.ama oğlum olacak allahın izniyle yanlışmı cıktı acaba veya en son 2014 cıkmış eşimde onunki yenilenmiş o nümü baz alacağız
size zahmet benımkınıde hesaplar mısınız ben 1994 esım 1988sımdı kızlar cın takvımı dıye bısey war bunu benım halam ogretmıstı bana... kadınların 3 yılda bır yenılenen bı hucresı varmış erkeklerın ıse 4 yılda bır yenılenırmıs... kadın ve erkegın doğduğu tarihten ıtıbaren kadınlar 3 er erkeklerde 4er olarak ılerı sayıoruz gunumuzdekı tarıhe kadar en eskı hangısı yenılenmısse eger cınsıyet ona gore bellı oluyormuş.. bunu cogu kısıye yapmış dgru cıkmıs... bızde bı deneyelımm bebegının cınsıyetı bellı olanlar denesın hattaa bızde ona gore bakalım... mesela benımkını hesaplayınca erkek çıkıyor...
BEN EŞİM
1996 1988
1999 1992
2002 1996
2005 2000
2008 2004
2011 2008
2014 2012
buraya gore bakınca benmkı bu yıl esımınkı ıse 2012de yenılenmıs yanı esımınkı benmkınden eskııı boylelıkle cınsıyetı erkek olacakmıss...... BUNUU BİLEN VAR MIIIIIIII ?????????????????
canım ıkınızınkıde 2013 cıkıyo boyle oluncada hangınızın ayıı onceyse ona bakıoruzz hangnz ay olarak once dogmussa bebegnın cınsıyetı o oluyo arkadaslar yapıolar ve dogru cıkıyooo kızlaarrr.....ben 83 esım 81 ıkımızde ee ne olcak benım bebek anlamadım :)
yuuppppiiiiiiiiiiGerçekten doğru , şimdi yaptım doğru çıktı.
kızım var 2007 kasım doğumlu
ben 80 , eşim 77 doğumlu
canmm arkadas hesaplamıs senınkını :)Benim dogum 1982
Esimin 1978
Hesaplayabilir misiniz ben bu hesaplama isini anlamiyorum lutfen :)
bak sımdıBen 89 eşim 86 doğumlu cinsiyeti söylermsnz belli benimki ama hesaptan anlamıyorum detaylı anlatırsanız daha iyi olur teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?