Cinsiyet değişimi

Ya ben linc yiyceksem yiyim de Allah cidden evlatlarimizi korusun yedigimiz içtigimiz hersey zehirliyor bizi ve hormonlarimizi genetigimizle oynuyolar insanlarda bir cinsiyetsizlesme politikasi yürütüyor ben öyle düşünüyorum nüfus artışı olmasin diye yapılmış bir durum gibi düşünüyorum bence kizin uygun bi dille konuşulup uzunca bir tedavo edilmesi lazim çünkü bazilari cinsiyet degistirdikten bir süre sonra pişman da oluyorlar
Yanlış biliyorsunuz. Eski iş arkadaşım( iyi kariyerli) yaklaşık 5 yıl önce erkek oldu. Hiç pişman değil.

Bunun hormonal bir sorun olduğunu ve bir rahatsızlık olduğunu kabul edecekler.
İntihar etsin ne demek? kolay mı yetişiyor bir evlat?
El aleme ne deriz diye düsünüp rezil olacaklarını düşüneceklerine yatıp zevklerine bakıp doğurdukları çocuğun hislerine kulak vermek zorundalar.
Bu konunun onların muhafazakarlıklarıyla falan bir alakası yok.
Hormon testlerini yaptırdılar mı çocuğun? her hangi bir dr ile bu konuda konuştular mı? sanmıyorum

Kinama içeren bi cümle alıntılarmisiniz ne cüret le böyle konuşuyorsunuz benimle klavye delikanlısı biri daha gelmis ciddi bir meselr bu kizin gercekten hormonları bu yönde çalışmıyor sa ilerde pisman olabilir yaşamış biri olarak söylüyorum ki bir dönem bende öyleydim psikolojik tedavi de çocuk ken uğradığım Tacizler ve istismar yüzünden erkek gibi giyindiğim erkek gibi davrandığım gün yüzüne çıktı belki de kiz agir seyler yasiyor ama ailesi cok tutucu oldugu icin isin icinden çıkamıyor her b*ka muhaletfetlik yapip diklenmeyin
Nickinin hakkını ne güzel veriyorsun öyle 😀klavye delikanlısıymış o iş pek öyle değil de neyse

Ya ben linc yiyceksem yiyim de Allah cidden evlatlarimizi korusun yedigimiz içtigimiz hersey zehirliyor bizi ve hormonlarimizi genetigimizle oynuyolar insanlarda bir cinsiyetsizlesme politikasi yürütüyor ben öyle düşünüyorum nüfus artışı olmasin diye yapılmış bir durum gibi düşünüyorum bence kizin uygun bi dille konuşulup uzunca bir tedavo edilmesi lazim çünkü bazilari cinsiyet degistirdikten bir süre sonra pişman da oluyorlar
neye ne dediginizi bile bilmeden boyle sacma sapan komplo teorileri yaymayi birakin hanimefendi ya. hayatinizda kac kere cinsiyet degistirmek isteyen bir bireye denk geldiniz de pismanlik duyduklari hakkinda rahatca beyanda bulunabiliyorsunuz? ustun ongorunuzle soruda bahsedilen birey ne tedavisi olmali sizce? yok hormonlarimizla oynuyolarmis yok cinsiyetsizlestirme politikasiymis cahil cahil laflar etmeyin ya. gercekten sinirlendirdiniz beni ya

Back
X