- 30 Ekim 2023
- 576
- 1.257
- 33
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Su anda 22 yaşında üniversite öğrencisi. Lise döneminde dedim.
Ha pardon ben anlamamışım böyle şeyler gerçekten var ben sadece çok kavga çıkma ihtimali olan konu diye inanamadım valla üzüldüm kıza ya kim ne hissediyorsa hissetsin keşke karışmasalar bu insanlaraLise döneminden beri hisleri öyle diyor o zamanlar da Dr gitmişler birşey değişmemiş valla ben bu konulara inanırım aşırı arttı çünkü![]()
Siyasete girmek istemiyorum ama ekonomi yuzunden insanlarin uc çocuk yapmayacağını biliyor zaten maksat kendi kitlesi alkislasin o yani cokta sey yapmamak lazimNüfus artışı olsun diye 3 çocuk doğuranı memur yapacak bi ülkede yaşıyoruz biz siz hangi ülkedesiniz?
Ha pardon ben anlamamışım böyle şeyler gerçekten var ben sadece çok kavga çıkma ihtimali olan konu diye inanamadım valla üzüldüm kıza ya kim ne hissediyorsa hissetsin keşke karışmasalar bu insanlara
Bu çok çok özel bi konu sizi ilgilendirmez. İster kabul etsinler ister karşı çıksınlarBugün çok yakın bir dostum kızının cinsiyet değiştirmek istediğini söyledi.Su anda kız 22 yaşında.Lise döneminde de bu konuyla ilgili psikoloğa gitmişlerdi. Ama sanırım kız gerçekten kararlı.Cicek Dilligil in çocuğunu gösterdim.Ailesinjn nasıl destek çıktığını.Ama biz böyle bir aile değiliz dedi.Arkamda durmaSan8z intihar ederim demiş kız.Ederse etsin diyor. Oldukça da muhafazakar bir aile.Nasil yardım edilir bilemedim.
Virgül kullanmanın önemini gösteren bir yanlış anlama olmuşHikaye olmamış 22 yaşında ne lisesi
nüfus artışı olmasin diye yapılmış bir durum gibi düşünüyorum
Hassas bir konu karışmayın, kötü olur sizden bilirler, sen akıl verdin böyle oldu olur, karışmayınKarışmayın diyen üyeler yardım istedi ama.Bi şekilde karşılıklı oturup konuşmak istiyor kadın.Ne diyeyim.Ben karışmıyorum demek yarı yolda bırakmak olur.Destek olmak lazım.Yaninda olmak lazım ama bu insanın.Zor durumda
Tıp bilimi bunu hastalık olarak kabul etmiyor, tedavisi yok diyorken bahsettiğiniz uzunca tedaviyi kim yapacak? Hacı hoca mı?Ya ben linc yiyceksem yiyim de Allah cidden evlatlarimizi korusun yedigimiz içtigimiz hersey zehirliyor bizi ve hormonlarimizi genetigimizle oynuyolar insanlarda bir cinsiyetsizlesme politikasi yürütüyor ben öyle düşünüyorum nüfus artışı olmasin diye yapılmış bir durum gibi düşünüyorum bence kizin uygun bi dille konuşulup uzunca bir tedavo edilmesi lazim çünkü bazilari cinsiyet degistirdikten bir süre sonra pişman da oluyorlar
Önce psikiyatri muayenesinden geçilmesi gerekiyor ve birkaç yıl kişi o cinsiyette gibi yaşıyor hormon veriliyor adaptasyona bakılıyor filan. Tedaviden kastedilen bu olabilir belki. Yoksa dediğin gibi sebebi de net değil hastalık olarak kabul edilmiyor hatta ismi bile değişti sanırım tıp biliminde.Tıp bilimi bunu hastalık olarak kabul etmiyor, tedavisi yok diyorken bahsettiğiniz uzunca tedaviyi kim yapacak? Hacı hoca mı?
Yok yav direkt tedavi edilsin kadın bedeninde yaşamayı kabul etsin diyor.Önce psikiyatri muayenesinden geçilmesi gerekiyor ve birkaç yıl kişi o cinsiyette gibi yaşıyor hormon veriliyor adaptasyona bakılıyor filan. Tedaviden kastedilen bu olabilir belki. Yoksa dediğin gibi sebebi de net değil hastalık olarak kabul edilmiyor hatta ismi bile değişti sanırım tıp biliminde.
Kesinlikle öyle bi terapi sürecinden geçmeleri gerekiyor altta yatan sebebi bulmak için, finalde zaten bir sebep yoksa yani kendini erkek gibi hissediyorsa ameliyat olabilirsin kararı çıkıyor. Bazı kız çocukları çocukluk döneminde istismar edildiyse, anne yada baba figürü tarafından baskı travma yaşadıysada karşı cinsiyete ilgi kayabiliyor. “Erkek olmalıyım, erkek gibi olursam, keşke bende erkek olsaydım” bu tip düşüncelere itilmişte olabilir.Önce psikiyatri muayenesinden geçilmesi gerekiyor ve birkaç yıl kişi o cinsiyette gibi yaşıyor hormon veriliyor adaptasyona bakılıyor filan. Tedaviden kastedilen bu olabilir belki. Yoksa dediğin gibi sebebi de net değil hastalık olarak kabul edilmiyor hatta ismi bile değişti sanırım tıp biliminde.
Karışmayın diyen üyeler yardım istedi ama.Bi şekilde karşılıklı oturup konuşmak istiyor kadın.Ne diyeyim.Ben karışmıyorum demek yarı yolda bırakmak olur.Destek olmak lazım.Yaninda olmak lazım ama bu insanın.Zor durumda
Evet istismara uğrayanlarda bir tık fazla gibi ama sanırım bilimsel olarak kanıtlanmış bir durum değil.Kesinlikle öyle bi terapi sürecinden geçmeleri gerekiyor altta yatan sebebi bulmak için, finalde zaten bir sebep yoksa yani kendini erkek gibi hissediyorsa ameliyat olabilirsin kararı çıkıyor. Bazı kız çocukları çocukluk döneminde istismar edildiyse, anne yada baba figürü tarafından baskı travma yaşadıysada karşı cinsiyete ilgi kayabiliyor. “Erkek olmalıyım, erkek gibi olursam, keşke bende erkek olsaydım” bu tip düşüncelere itilmişte olabilir.
İsimleri benziyor canım gerçi oda erkek uye çıkmıştıDaha 2 gun once sen degistiriyordun?
Duzeltme: arkadaslar yanlis hatirliyormusum, pardon, uyenin hakkini yedim, kendisinden ozurdiliyorum![]()