cevapladiginiz icin tesekkur ederim tecrubeli erkek annesi olarak soruyorum size :)) ultrosana baktin mi yukledigimeCanim ben 16.haftamda ogrendim cinsiyetini . Erkek dedi doktor hatta bacak arasini okadar guzel gosterdiki net gordum cinsiyetini . Bende bile hala korku var garip bi tedirginlik sanirim cok karisiklik oluyor ya bu konularda ondan etkilendim sanirim. Sende kesinlesene kadar birsey alma canim. Biz birseyler almak icin 8.ayimizi bekliyoruz sende oye yap
Baktim ama pek anlayamadim :) Ben genelde kafa yapisina bakiyorumcevapladiginiz icin tesekkur ederim tecrubeli erkek annesi olarak soruyorum size :)) ultrosana baktin mi yukledigime
bu dokuz haftalik haliBaktim ama pek anlayamadim :) Ben genelde kafa yapisina bakiyorum
Bencede erkek :) Benim oglusuma benziyor :))bu dokuz haftalik hali
:))) kafam allak bullak uc hafta nasil gececk bilmiyrmBencede erkek :) Benim oglusuma benziyor :))
:) gecer gecer .:))) kafam allak bullak uc hafta nasil gececk bilmiyrm
siz ilk. haftada ogrendiniz hangi haftada kesinlik kazandi:) gecer gecer .
Benim minnakım nedir sizceBaktim ama pek anlayamadim :) Ben genelde kafa yapisina bakiyorum
erkeğe benzettim.2. fotoda benimki gibi totoşunu dönmüş.Benim minnakım nedir sizce
Valla kim görse resmî de beni de erkek diyor.İçime de hep erkek doğuyordu.Ta ki doktor kız diyene kadar Herkes şok oldu.Belirtilerim dahi erkekti.Uzman perinotolog yanılmış olamaz herhalde değil mierkeğe benzettim.2. fotoda benimki gibi totoşunu dönmüş.
benimkide erkeğe benziyordu hatta erkek bebek gibi hiç üzmedi bulantı ve mide sıkıntıları hakkında.çoğu kız bebek ilk 3 ayda hallediyor annelerini.şu son zamanda da ilk üç ayın acısını bu ay çıkarıyor gibiValla kim görse resmî de beni de erkek diyor.İçime de hep erkek doğuyordu.Ta ki doktor kız diyene kadar Herkes şok oldu.Belirtilerim dahi erkekti.Uzman perinotolog yanılmış olamaz herhalde değil mi
Benim oldum olası tatlıyla aram yoktur.Aşermem olmadı.Sadece yeşil erik istiyorum.Beslenmemde bir değişiklik olmadı sadece suyu çok tüketir oldum.Sizin nasıl geçiyor kaç haftalıksınız ve kız mıbenimkide erkeğe benziyordu hatta erkek bebek gibi hiç üzmedi bulantı ve mide sıkıntıları hakkında.çoğu kız bebek ilk 3 ayda hallediyor annelerini.şu son zamanda da ilk üç ayın acısını bu ay çıkarıyor gibi.iskelette benziyordu kıza çünkü çok poposunu döndü. . peki yediklerin nasıl tuzluyu seviyormusun.benim ekşi ile aram yoktu tuzluyu seviyordum öyle pastırma kadar tuzlu da yemiyordum.birde kız belirtisi tatlıyı düşünmek bile içini karıştırabilir yada tatlıyı fazla kaçırdın diyelim yağlı yemiş gibi miden bulanıyor.
benim kız olacak ama baya bi süre erkek zannettim.çileği seviyormusun peki hamilelik sürecinde?Benim oldum olası tatlıyla aram yoktur.Aşermem olmadı.Sadece yeşil erik istiyorum.Beslenmemde bir değişiklik olmadı sadece suyu çok tüketir oldum.Sizin nasıl geçiyor kaç haftalıksınız ve kız mı
Çok yedim çilek canımbenim kız olacak ama baya bi süre erkek zannettim.çileği seviyormusun peki hamilelik sürecinde?
kız olma ihtimali yüksek diyebilirim.Çok yedim çilek canım
mrb perinotologa doktor mu yonlendiriyorValla kim görse resmî de beni de erkek diyor.İçime de hep erkek doğuyordu.Ta ki doktor kız diyene kadar Herkes şok oldu.Belirtilerim dahi erkekti.Uzman perinotolog yanılmış olamaz herhalde değil mi
doktora gittiniz mi acaba ne dediler12 haftalıkken direk erkek dedi doktorum. Sonra başka bi doktora gittim 15+3 te kıza benzettim dedi2 nisanda başka bi doktora gidicem bakalım ne dicek umarum bu saatten sonra ikiz demez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?