Cinsiyet değişir mi

Abbakk

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2017
120
83
98
Merhaba arkadaşlar 16 haftalık hamileyim 12 haftada doktor kontrolümüz vardı cinsiyet tahmini istedim çok ısrar edince dr kuzum gibi dedi geri bacak arası dolu en iyisi bekleyelim dedi 2 gün önce yine kontrolüm vardı erkek dedi sizce bu durum değişir mi fotoğraf ekliyorum şimdiden teşekkür ediyorum 🙏🤗

Fotoğraf

Eklentiler

• CE78BE00-6C73-41FB-8E6C-44B454D0A445.webp
    CE78BE00-6C73-41FB-8E6C-44B454D0A445.webp
    10,9 KB · Görüntüleme: 2.197
Merhaba 12 haftada çok erken olduğu için neredeyse hiçbir doktor yorum yapamaz,bana da 12.haftada erkek dendi şuan durum ne olur bilemem 🥰 benimde kız çıkarsa sizi bilgilendirecegim çünkü değişiyor 12 haftalıkken durum

11+1 de özeldeki doktorum kız gibi ama ciddiye alma şuanlık erken dedi 12+2 de başka doktor erkek diyorum ama erken kesin değil dedi 12+6 da özeldeki doktorumunda fikri değişti erkek gibi dedi ve nifty testi yaptırmıştık orada erkek olduğu kesinleşti 😊 sizinde en son erkek olarak gördüyseler 16. Haftada doğrudur sanırım🥰

Merhaba bana 12.haftada erkek dediler kesin olmadıpını belirtti ama doktorum 17.haftamdaki kontrolümde kız olduğu kesinleşti :)

Merhaba 12 haftada çok erken olduğu için neredeyse hiçbir doktor yorum yapamaz,bana da 12.haftada erkek dendi şuan durum ne olur bilemem 🥰 benimde kız çıkarsa sizi bilgilendirecegim çünkü değişiyor 12 haftalıkken durum
Evet evet benim ki 16. Haftada yorum yapıldı o zaman bu hafta da yanılma payı düşük sağlıkla gelsin sizin yavrunuz da haber bekliyorum 😍

Merhaba bana 12.haftada erkek dediler kesin olmadıpını belirtti ama doktorum 17.haftamdaki kontrolümde kız olduğu kesinleşti :)
O zaman 16/17 haftalarda yanılma payı düşük sevinelim 😂

Merhaba arkadaşlar 16 haftalık hamileyim 12 haftada doktor kontrolümüz vardı cinsiyet tahmini istedim çok ısrar edince dr kuzum gibi dedi geri bacak arası dolu en iyisi bekleyelim dedi 2 gün önce yine kontrolüm vardı erkek dedi sizce bu durum değişir mi fotoğraf ekliyorum şimdiden teşekkür ediyorum 🙏🤗
Bende çok merak ediyorum hayırlısı 🥰

Merhaba arkadaşlar 16 haftalık hamileyim 12 haftada doktor kontrolümüz vardı cinsiyet tahmini istedim çok ısrar edince dr kuzum gibi dedi geri bacak arası dolu en iyisi bekleyelim dedi 2 gün önce yine kontrolüm vardı erkek dedi sizce bu durum değişir mi fotoğraf ekliyorum şimdiden teşekkür ediyorum
Sana yardımcı olayım canım

12+3 de ayrintili ultrasona girdim perinatolog esliginde %80 erkek dedi .
16 haftadayim doktora gittim 2 gün önce
Kesin kız dedi ..
Şaşırdım Cook sok oldum ..
Bir daha degisirmi bilmiyorum tabiiiiii 🥰🥰🥰

Kesin kız dedi ..
Hayırlısı olsun öncelikle büyük şok olmuş hem de anladığım kadarıyla 16.haftada öğrendiğime göre değişme olasılığı düşük o zaman hayırlısı ile gelsin yavrularımız 🥰🥰

11+1 de özeldeki doktorum kız gibi ama ciddiye alma şuanlık erken dedi 12+2 de başka doktor erkek diyorum ama erken kesin değil dedi 12+6 da özeldeki doktorumunda fikri değişti erkek gibi dedi ve nifty testi yaptırmıştık orada erkek olduğu kesinleşti 😊 sizinde en son erkek olarak gördüyseler 16. Haftada doğrudur sanırım🥰
Nifty testi bizde yaptirdik size gelen rapordami yaziyor cinsiyeti acaba yoksa ayrica sordunuz mu

Nifty testi bizde yaptirdik size gelen rapordami yaziyor cinsiyeti acaba yoksa ayrica sordunuz mu
Telefonda ben cinsiyet ne olduğu cok önemli değil ama sonuçta bununda kesin sonucuna ulaşmış olcaksınız ultrasonda yanılma olabiliyor hani öğrensek fena olmaz diye konuştum doktorumun telefon bilgisi vardı ellerinde bana telefonda kesin erkek demediler ama erkekle uyuşuyor doktorunuz size söyler kesin sonucu falan dediler bana yüzeysel söylendi doktorumu aradım sordum direk kesin xy kromozomu diye bilgi verilmiş raporla oda benimle paylaştı.

Telefonda ben cinsiyet ne olduğu cok önemli değil ama sonuçta bununda kesin sonucuna ulaşmış olcaksınız ultrasonda yanılma olabiliyor hani öğrensek fena olmaz diye konuştum doktorumun telefon bilgisi vardı ellerinde bana telefonda kesin erkek demediler ama erkekle uyuşuyor doktorunuz size söyler kesin sonucu falan dediler bana yüzeysel söylendi doktorumu aradım sordum direk kesin xy kromozomu diye bilgi verilmiş raporla oda benimle paylaştı.
Tesekkur ederimmm 🤗 saglicakla alalim insallah kucagimza

Benim bebeğim de 12 haftalık bu şekil acaba benziyor mu sizinki ile bana da kız denildi yaa çok saçma gibi ama ilk çocuk merak işte kusura bakmayın soruyorum ☺️🙈

Eklentiler

• IMG_20210630_105625.webp
    IMG_20210630_105625.webp
    26,6 KB · Görüntüleme: 1.149

Kesin kız dedi ..
Merhaba detaylı ultrasonda da yanılma oluyor mu ki çok şaşırdım adı üstünde detaylı yani 😊 şuan bebiş büyümüş olmalı kesin sonuç ne verdi acaba merak ediyorum 😊

Bize doktorumuz 12 de aşırı ısrarımız sonucu kıza benziyor ama pek güvenme değişebilir dedi ve 16. Hafta %99 erkek dedi 20. Hafta renkli ultrasonda görünce de %100 derim dedi şimdi renkli ultrasonu bekliyoruz bende görmeden emin olamıyorum😂

Back
X