Cinsiyet değişmesi

Bidarkalfa

Üye
Kayıtlı Üye
9 Mart 2023
11
0
6
28
Merhabalar 16 haftalık hamileyim devlet hastanesindeki doktorum dediki erkeğe benziyor 13 +2 iken 16 haftalık gittim kız dedi yanlış olma ihtimali varmıdır

Evet var. Şuan bile kesin bir şey dememiş doktorunuz, 20. haftadan sonra net öğrenirsiniz bence

Merhabalar 16 haftalık hamileyim devlet hastanesindeki doktorum dediki erkeğe benziyor 13 +2 iken 16 haftalık gittim kız dedi yanlış olma ihtimali varmıdır
Ayrıntılıya kadar her zaman ihtimal var. Hatta doğumda cinsiyet değişikliği öğrenenler olmuş 😂😂 2 doktorumda kız dedi, hatta biri bacak arasını da gösterdi ama ayrıntılıya kadar hala kızım diye sevmiyorum evladımı 😂😂

Kız mı erkek mi kesindir. Çok korkuyorum erkek olana kadar dogurcan diye
Neden korkuyorsun benim çocuğuma bakan sen misin yada sen mi doguruyorsun benim yerime dalga geçip rencide etmen çok ayıp bunun için yazdıysa hiç yazma

Neden korkuyorsun benim çocuğuma bakan sen misin yada sen mi doguruyorsun benim yerime dalga geçip rencide etmen çok ayıp bunun için yazdıysa hiç yazma
Saçmalama birbirimizi yıllardır tanıyoruz tabiki sen bakiyorsun ama ilerde beni anlayacaksın... yinede yanlış anladıysan özür dilerim

Saçmalama birbirimizi yıllardır tanıyoruz tabiki sen bakiyorsun ama ilerde beni anlayacaksın... yinede yanlış anladıysan özür dilerim
Kırıldım açıkçası ben isteyerek çocuk yapmadım bunu sana ifade etmiştim anlatmıştım zaten çocuk oldu diye kalkıp aldıramam o çocuğu

Kırıldım açıkçası ben isteyerek çocuk yapmadım bunu sana ifade etmiştim anlatmıştım zaten çocuk oldu diye kalkıp aldıramam o çocuğu
Yok birbirimize takılıyoruz alınacağını bilemedim özür dilerim cidden ben seni çok seviyorum ❤️

Yaa vallahi çok seviyorum sen benim canımın içisin küçük kız kardeşimsin ❤️❤️ doğurda sakalasqlim 😄 biz senle neler konuştuk be deli ben burda senden başka kimseye içimi dokmedim
Bende seni çok seviyorum hamilelik hormonlarımda tavan ayy keşke doğsada rahatlasam en zor hamileliğim 😔😔

Back
X