- 9 Mart 2023
- 11
- 0
- 6
- 28
- Konu Sahibi Bidarkalfa
-
Cinsiyet değişmesi diyince aklım karıştı bir an
Ayrıntılıya kadar her zaman ihtimal var. Hatta doğumda cinsiyet değişikliği öğrenenler olmuşMerhabalar 16 haftalık hamileyim devlet hastanesindeki doktorum dediki erkeğe benziyor 13 +2 iken 16 haftalık gittim kız dedi yanlış olma ihtimali varmıdır
21 haftalığım hâlâ net değil cinsiyet hem kız diyolar hem erkekEvet var. Şuan bile kesin bir şey dememiş doktorunuz, 20. haftadan sonra net öğrenirsiniz bence
21 haftalığım hâlâ net değil cinsiyet hem kız diyolar hem erkek
Detaylı ultrasona girdiniz mi21 haftalığım hâlâ net değil cinsiyet hem kız diyolar hem erkek
Kız mı erkek mi kesindir. Çok korkuyorum erkek olana kadar dogurcan diye21 haftalığım hâlâ net değil cinsiyet hem kız diyolar hem erkek
Neden korkuyorsun benim çocuğuma bakan sen misin yada sen mi doguruyorsun benim yerime dalga geçip rencide etmen çok ayıp bunun için yazdıysa hiç yazmaKız mı erkek mi kesindir. Çok korkuyorum erkek olana kadar dogurcan diye
Saçmalama birbirimizi yıllardır tanıyoruz tabiki sen bakiyorsun ama ilerde beni anlayacaksın... yinede yanlış anladıysan özür dilerimNeden korkuyorsun benim çocuğuma bakan sen misin yada sen mi doguruyorsun benim yerime dalga geçip rencide etmen çok ayıp bunun için yazdıysa hiç yazma
Kırıldım açıkçası ben isteyerek çocuk yapmadım bunu sana ifade etmiştim anlatmıştım zaten çocuk oldu diye kalkıp aldıramam o çocuğuSaçmalama birbirimizi yıllardır tanıyoruz tabiki sen bakiyorsun ama ilerde beni anlayacaksın... yinede yanlış anladıysan özür dilerim
Yok birbirimize takılıyoruz alınacağını bilemedim özür dilerim cidden ben seni çok seviyorumKırıldım açıkçası ben isteyerek çocuk yapmadım bunu sana ifade etmiştim anlatmıştım zaten çocuk oldu diye kalkıp aldıramam o çocuğu
Yok birbirimize takılıyoruz alınacağını bilemedim özür dilerim cidden ben seni çok seviyorum
Yaa vallahi çok seviyorum sen benim canımın içisin küçük kız kardeşimsin
Bende seni çok seviyorum hamilelik hormonlarımda tavan ayy keşke doğsada rahatlasam en zor hamileliğimYaa vallahi çok seviyorum sen benim canımın içisin küçük kız kardeşimsindoğurda sakalasqlim biz senle neler konuştuk be deli ben burda senden başka kimseye içimi dokmedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?