Cınsiyet degisti yanilma oldu

20esmirasi

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2022
41
5
1
26
Merhaba hanimlar 23 +4gunluguz ilk olarak muanemde 16 haftafaydi bebegime erkek oldugu hatta pipi ulturasyonu verdiler . Bugun konturolumuz vardi ve yanilma oldugunu pipi olmadani bebegimin kiz oldugunu soglediler . ☺ 2 erkek begeim var suan kiz bebek bekliyorum rabbim isteyen herkesin kucani doldursun sormak istediklerinizi sorabilirsiniz .

Merhaba hanimlar 23 +4gunluguz ilk olarak muanemde 16 haftafaydi bebegime erkek oldugu hatta pipi ulturasyonu verdiler . Bugun konturolumuz vardi ve yanilma oldugunu pipi olmadani bebegimin kiz oldugunu soglediler . ☺ 2 erkek begeim var suan kiz bebek bekliyorum rabbim isteyen herkesin kucani doldursun sormak istediklerinizi sorabilirsiniz .
Merhaba, öncelikle hayırlı olsun :) Özel olmazsa bir şey sormak isterim. Siz ovülasyon dönemini takip ettiniz mi? Bu süreçte ilişki sıklığınız ne oldu? Yumurtlamadan önce sık ilişki kız bebek olur şeklinde çok yorum okudum, tabii ki Allah bilir ama bilgi almak istedim. Benim yumurtlama günüm 13 Ekimdi. Biz sadece 6,9 ve 11 ekimi değerlendirebildik. Açıkçası merak ediyorum gebe kalma ihtimalim olabilir mi diye? Bir de yine özel olmazsa hamile kalmak için ekstra bir şey yapıyor musunuz? Şimdiden teşekkürler

Merhabalar ben istem disi gebe kaldim hamile oldugumu ogrendimde 2 aylikti bebek ve hic bulanti kusma asermem olmamisti 3 aydan snra basladi . Yumurtlama gununude yumurtlamadan once kalirsa kiz sonra kalirsa erkek diye bi arkasasimdan duymustum ama benimki hesapli yada planli bi gebelik degildi canim hamile kalmak icin extra hicbirsey kullanmdim . Gebe oldugumu bile bilmiyodum hersey normaldi adet bile gordum ama snra kesilince kan verdim . Ve ole ogrendim rabbom ne muradiniz varsa onu versin insallah kimsenin kucagi bos kalmasin rabbim istyn herkese versin 🤲🥰

Merhaba acaba ultrasin resmini yükleyebilirim işiniz benim de iki kızım var bunu oğlan hissediyordim ama doktor kıza benzetti 3hafta sonra net bişey derim dedi

Aynısı ablamın başına geldi onun da kız dediler erkek çıktı :) sağlıkla gelsin

Back
X