Cinsiyet icin yorum 🥰

kbrdglr

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2013
652
333
103
İstanbul
Arkadaşlar iyi akşamlar ekte 12 haftalık ultrason görüntümüz var.belki yorum yapabilecek arkadaşlar vardır şimdiden teşekkür ederim

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    14,9 KB · Görüntüleme: 82
  • image.webp
    image.webp
    16,5 KB · Görüntüleme: 69
  • image.webp
    image.webp
    15,7 KB · Görüntüleme: 66
  • image.webp
    image.webp
    22,1 KB · Görüntüleme: 69
Asiye hanımı çok methettiler
Aslında ona da gittim ama hem çok aşırı yoğun hemde ben pek sıcak gelmedi bana ne bileyim kişiden kişiye değişiyor sanırım yanı pek ilgili davranmadı zaten acele acele baktı eşimi odaya tam ultrason anında aldı sonra çıkardı eşimde takıntılı biridir benden çok meraklı ve endişelidir doktora sorar can kulagi ile dinler öyle olunca bizden yine eksi not aldı.
Ama muhabbet hanım çok detaylı baktı hatta bir hafta sonra kontrole gittik ve bizim bahane uydurup gittiğimizi anladı hadi gel bebeğe de bakalım dedi yine uzun uzun gösterdi inceledi.
Ben aslında medipolde takipliyim ama biz bebeği her hafta görmek istediğimizden böyle sık gittik bu ara böylece dr deneyimlemiste olduk yanı Nisa hastanesi binayı yenilese muhabbet hanımı düşünebilirim kesinlikle.renkli ultrason ne kadar İnan bilmiyorum daha 14 haftadayız biz
Ay çok uzun oldu kusuru bakmayın 🙈

Arkadaşlar postu ilk paylaştığımda bebeğin cinsiyeti icin iki dr gittik ikisi de kız demişti 12 haftada bugün yeniden kontrole gittik ve erkek dedi dr 14 haftadayız yine başka dr daha gittik oda erkek dedi sizce değişir mi?
image.webp

Back
X