Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Erkek gibiArkadaşlar iyi akşamlar ekte 12 haftalık ultrason görüntümüz var.belki yorum yapabilecek arkadaşlar vardır şimdiden teşekkür ederim
Nisa hastanesi hangi doktor acaba ?Arkadaşlar iyi akşamlar ekte 12 haftalık ultrason görüntümüz var.belki yorum yapabilecek arkadaşlar vardır şimdiden teşekkür ederim
Erkek gibi hayırlı olsunArkadaşlar iyi akşamlar ekte 12 haftalık ultrason görüntümüz var.belki yorum yapabilecek arkadaşlar vardır şimdiden teşekkür ederim
Nisa da muhabbet hanıma gittim gerçekten çok tatlı dilli ilgili detaylı anlatan bir dr o kadar bunaltmamiza rağmen çok güzel ilgilendiNisa hastanesi hangi doktor acaba ?
Aslında ona da gittim ama hem çok aşırı yoğun hemde ben pek sıcak gelmedi bana ne bileyim kişiden kişiye değişiyor sanırım yanı pek ilgili davranmadı zaten acele acele baktı eşimi odaya tam ultrason anında aldı sonra çıkardı eşimde takıntılı biridir benden çok meraklı ve endişelidir doktora sorar can kulagi ile dinler öyle olunca bizden yine eksi not aldı.Asiye hanımı çok methettiler