Cinsiyet kız beklerken oğlan olması … bakar mısınız kızlar

perilisa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2021
52
31
38
Eskişehir
Merhaba kızlar 12+3 te ultrasonda doktor erkek olma ihtimali %80 üstü dedi çıkıntı varmış genital bölgede… içimden hep kız geçiyordu rabbim hayırlısını versin tabi ama sizdede önce erkek deyip sonra kız çıktı mı

Bana önce kıza benziyor demişti doktor 11.haftada sonra 15.haftada erkek dedi oğlum oldu😂 Rabbim gönlünce ve sağlıklısını versin🤲🏻

Cinsiyet ne asermeye göre ne hislere göre nede rüyalara göre belli oluyor.En son doktor ney söylerse son noktayı doktor koyuyor.Hisleriniz belki kız yönündeydi ama çoğu kişide tutmuyor.saglikla alın kucaginiza

Merhaba kızlar 12+3 te ultrasonda doktor erkek olma ihtimali %80 üstü dedi çıkıntı varmış genital bölgede… içimden hep kız geçiyordu rabbim hayırlısını versin tabi ama sizdede önce erkek deyip sonra kız çıktı mı
17 haftaya kadar kızdı . Sonra erkek oldu bizimki 🙈

Haftası çok erken olduğu için değişme ihtimali de var tabi ama %80 diyosa da değişmez gibi canım

16. Haftada netleşir keşke hiçbir şey söylemeseydi doktor 🤷🏻‍♀️ Ben böyle ihtimalli söylenmesini hiç doğru bulmuyorum.

Banada 13+3de kemik yapısı erkege benziyor çıkıntısıda var dedi doktorum başka bir doktor 14+6da kız dedi kafamız karıştı 2 hafta sonra kendi doktorumuza tekrar gidicez hayırlısı bakalım

Back
X