Cinsiyet merakı 🙈🙈🙈🙈

bkrgn

Üye
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2021
195
72
18
31
15 haftalık hamileyim. Hamile kaldıgımdan bugüne 3 kez kız bebek dogurdugumu gördüm. Acaba çok düşündüğümden psikolojikmi yahuuu :) eşimde 2 kez kız gördü. 12 haftalıkken doktorumuz %90 erkek dedi ikili test icin gittiğim iki farklı doktor ise %80 kız gibi dedi net bişey demek doğru olmaz dedi. Pazartesi kontrolümüz var bebişi görmeye gidicem bu sefer cinsiyeti net belli olur inşallah rüyaların bi anlamı var mıdır acaba neden sürekli kız görüyorum

Eşiniz ve siz kız istiyorsunuz galiba.
Allah sağlık versin öncelikle.
Belki de kızdır gerçekten

Allah sağlıklı sıhhatli versin. Detaylı da bile cinsiyeti değişen var. Doktorlar bazen yanlış görebiliyor.

Ben de henüz 9 haftalık hamileyim ve zaman geçmiyor :) kesin olarak kaç haftalıkken cinsiyet öğreniliyor biliyor musunuz

Eşiniz ve siz kız istiyorsunuz muhtemelen o yüzden rüyanızda öyle görüyorsunuz bizde eşimle kız bebek görmüştük rüyamızda herşeyin hayırlısı olsun eli Ayağı sağlam olsun ama oğlumuz oluyor 12.hafta kız demişlerdi 16da erkek olduğu netleşti

Kızım da oğlum da 14.haftada netleşmişti. Kızım için önce erkek demişlerdi 12.hafta civarı. Sonra kesin kız dediler. Oğluma baştan beri erkek diyorlar şuan 29.haftadayız

Sağlıkla alın kucağınıza Allah kalbinize göre verir inş

Rüyaların tersi çıkar oğlum da kız çocuk görüyordum hep şimdiki hamileliğim de erkek çocuk gördüm uyanır uyanmaz aha gelıyor prenses dedım geçen hafta kesınlestı kız oldugu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…