Cinsiyet merakı

Düzgün ahlaklı ailelerde büyüdük hala öyle olduğumuzu düşünüyorum. Karı koca arasında olabilir böyle şeyler ben de kötü sözler sarfetmiştim malesef kızgınlıkla ağızdan gerçek düşünce olmayan kelimeler çıkabiliyor.

Eşim Dr ve bana karşı çok saygılı hakaret etmez, O cinsiyet konusunda hiçbişey söylemiyor Annesi söyledi sadece ona üzüldüm. Mağara adamı değil. Bilip bilmeden çok peşin hükümlüsünüz pes… Benim ailem de çok düzgün dürüst insanlar Ama onun ailesinde bizim gibi kariyer yapan daha fazla old için zekiler dedim. Kızım iyi ki babasına benziyor babası ona aşık… Burada cinsiyeti merak eden çok fazla kadın oluyor hepsine aynı yorumu mu yapıyorsunuz? İnsan oğlu varsa kız isteyebilir kızı varsa erkek isteyebilir bu çok doğal. Konuyu saptırmanıza gerek yoktu
Yalnız zeka sadece kariyerle ölçülmüyor 👍🏻

Burada üzerime gelmeye çalışan herkesin birbirine destek vermek için bunu yaptığından eminim. Ahlağımı sorgulamak size kalmadı kendi işinize evliliğinize bakın çok komiksiniz. İyi niyetimle bişiy sordum konuyu nerelere getirdiniz. Bana ahlaksız diyenlere o Kelimeyi aynen iade ediyorum. Ben tertemiz bir ailede büyüdüm namusumla şerefimle evlendim güzel bir işim eşim var. Herkes işine baksın kaç yaşında kadınlarsınız dediklerinize bir bakın lütfen

Ben sizin niyetinizi çok iyi anladım. Size bu şekilde yaklaşanları takmayınız lütfen 🤗 Allah gönlünüze göre versin
Çok teşekkür ederim. Birbirimize gebelik döneminde destek vermek için de buradayız aslında Ama bazı insanlar kendiyle barışık olmayınca değişmiyorlar malesef. Sizin gibi art niyetli olmayan dediğimizi farklı yere çekmeyen Vurmak için açık aramayan insanlar iyi ki varlar Sağolun 🥰🥰

Çok teşekkür ederim. Birbirimize gebelik döneminde destek vermek için de buradayız aslında Ama bazı insanlar kendiyle barışık olmayınca değişmiyorlar malesef. Sizin gibi art niyetli olmayan dediğimizi farklı yere çekmeyen Vurmak için açık aramayan insanlar iyi ki varlar Sağolun 🥰🥰
Rica ederim, okuyunca gerçekten üzüldüm. İstediğiniz zaman bana mesaj gönderebilirsiniz

kan değerinize baktırdınız mı acaba.
bi de transfer gününüz dahil mi 7.gün acaba

kan değerinize baktırdınız mı acaba.
bi de transfer gününüz dahil mi 7.gün acaba
Hayır baktırmadım. Transfer günü dahil değildi. Ertesi gün 1. Gün olduğu için saymıyorum. Ama ben 5. Gün kaset test yaptım öylesine ve orda silik çıktı. Aynı gün birkaç saat sonra erken gebelik testi yaptım, kasete göre biraz daha koyu çıktı. O günden beri idrardan takip ediyorum koyulaşmayı. Birde normalde 5. Gün embriyosu için 10. Gün kan testi isterler. Benim doktorum 14.gün istedi. İdrarda eğer negatif görseydim 10. Gün kan verirdim, yoksa gebelik bırakırdım iğneleri, boşu boşuna olmamak için. Şu an pozitif göründüğü için 14. Günü bekleyeceğim kan vermek için canım 🤗

Yaaaa çoookkk sevindim 🥰🧿 benimki de tüp bebek. Hayırlı olsun ikimize de. Allah kucağımıza almayı nasip etsin dikkat edin kendinize 😍😍
Merhaba cinsiyet merakı tabiki oluyor ister istemez.Öncelik tabiki sağlıklı olması sonradan cinsiyet geliyor.benimde tüp bebekle bir kızım var 7 yaşında.dondurulmuş embriyolarım var.bugün muayenem vardı herşey yolunda giderse 15 gün sonra transfer olucak Allah nasip ederse.mesela bir kızım var bir erkek evladım olsun isterim ama yana yakıla erkek olsun demiyorum önce sağlıklı olsun eli ayağı düzgün olsun Allah’ım diyorum.Rabbim herkesin gönlüne göre versin 🌷

Merhaba cinsiyet merakı tabiki oluyor ister istemez.Öncelik tabiki sağlıklı olması sonradan cinsiyet geliyor.benimde tüp bebekle bir kızım var 7 yaşında.dondurulmuş embriyolarım var.bugün muayenem vardı herşey yolunda giderse 15 gün sonra transfer olucak Allah nasip ederse.mesela bir kızım var bir erkek evladım olsun isterim ama yana yakıla erkek olsun demiyorum önce sağlıklı olsun eli ayağı düzgün olsun Allah’ım diyorum.Rabbim herkesin gönlüne göre versin 🌷
Merhaba. Teşekkür ederim. Ben de Aslaaaaa yana yakıla erkek olsun demiyorum bunu çevremde herkes bilir hatta kızım olsa sevinirim kızım kız istiyor. Eşim tek çocuk ataerkilliğe önem veren bir aile annesi söyledi bir kere ben de üzüldüm burada paylaştım. E tabi çok ta merak ediyorum. Allah evladın hayırlısını versin Kızımız doğduğundaki mutluluğumuzu anlatamam En iyi kolejlerde okutuyoruz çok ilgili fedakar bir aileyiz yemin ederim 😍

Merhaba. Teşekkür ederim. Ben de Aslaaaaa yana yakıla erkek olsun demiyorum bunu çevremde herkes bilir hatta kızım olsa sevinirim kızım kız istiyor. Eşim tek çocuk ataerkilliğe önem veren bir aile annesi söyledi bir kere ben de üzüldüm burada paylaştım. E tabi çok ta merak ediyorum. Allah evladın hayırlısını versin Kızımız doğduğundaki mutluluğumuzu anlatamam En iyi kolejlerde okutuyoruz çok ilgili fedakar bir aileyiz yemin ederim 😍
Benim kızımda bir kardeşi olsun çok istiyor.ben kız olsun çok istiyorum kızım erkek olsun diyor ☺️Rabbimden hayırlısı diliyorum 🌞

Allah Herşeyin hayırlısı ve sağlıklısını versin 40 yaşıma gircem başka embriyom da yok birdaha o tedavileri istemiyorum yoğun çalışıyorum. Yani son şansım. İnşallah bu bebeğimi kucağıma alırım sağlıkla. Allah herkesin evladını bağışlasın korusun. Sizin de bebişin tutunmasını nasip eylesin

Ay ne büyük mevzu oldu ya kadının gönlünden geçeni söylemesi. Benim de bı oğlum var ikisi de başım gözüm üstüne tabi ki ama bı kızım olursa çok çok mutlu olurum. Kayinvalidesini karıştırması talihsiz olmuş ama netice de konu sahibi gebe hormonlari duyguları karmakarışık boş bulunmustur deyip geçin. Neyse ramzi teorisine göre kız gibi görünüyor yuvalark ve sağda duruyor. Rabbim hayırlısını versin inşaat☺️ben de gebeyim şuan kesemiz ve bebeğin durduğu konum aynı. Burdan okuduklarima göre kız oluyor

Back
X