cinsiyet merakı

ebru_82

Guru
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2008
209
105
303
43
Arkadaşlar baya oldu artık öğrenirim diye gittiğim her seferde bebek büzüşmüş, toplanmış, yuvarlanmış duruyor. Küsmüş gibi, uyuyo gibi... Pozisyonu hiç uygun değil. Ne yiyip gittiysem faydası olmadı. Ne bacaklarını açıyo, ne hareket ediyor... Nazlı mı olacak, inatçı mı anlayamadım. Aynı top böceği gibi büzüşüyo, hiççç umrumda değil... :63: Var mı benim gibi pozisyonundan sıkıntı çeken:eek:

Arkadaşlar baya oldu artık öğrenirim diye gittiğim her seferde bebek büzüşmüş, toplanmış, yuvarlanmış duruyor. Küsmüş gibi, uyuyo gibi... Pozisyonu hiç uygun değil. Ne yiyip gittiysem faydası olmadı. Ne bacaklarını açıyo, ne hareket ediyor... Nazlı mı olacak, inatçı mı anlayamadım. Aynı top böceği gibi büzüşüyo, hiççç umrumda değil... :63: Var mı benim gibi pozisyonundan sıkıntı çeken:eek:
:D ahh canım, benim öyle değildi ama arkadaşımın öyleydi, onlar da uzun zaman sonra öğrenebildiler. Kız olunca göstermiyormuş genelde ama ne derece doğru bilmiyorum

Ben 8 aylik oldugum halde gostermemisim. Doktor secdeye durur gibi yatmia demis. Cinsiyetini goremiyorum demis. Annemde aman ne olursa olsun dusuncesiyle dogumda ogrenmis kiz olmusum. Kizlarin cinsiyetlerini saklamalari dogrumu bilmiyorum :) ama ben saklamisim. Kardesim erkek hemen 4 aylikken gostermis:)

ben oğlumunkini de 4. ayda öğrenmiştim eyfel kulesi gibi dikmişti pipiyi açmış bacakları mallar meydanda :D :D evet sanırım erkek bebeklerin daha çabuk belli oluyor ;)

ben oğlumunkini de 4. ayda öğrenmiştim eyfel kulesi gibi dikmişti pipiyi açmış bacakları mallar meydanda :KK70: :KK70: evet sanırım erkek bebeklerin daha çabuk belli oluyor :KK66:
Bende oğlumu 3,5 aylıkken öğrendim. aynı dediğin gibi bacaklar açık yiğidin malı meydanda der gibi hemen görmüştük. Bu ne zaman gitsek sanki küsmüş:110:

Ben 3 kere gıttım göstermedi en sonunda gecen hafta gosterdı pipisini oğlum hemde ultrason cıhazını koyar koymaz acıktı bacakları

Benim de ilk gebeligimde, yani kızımda geç öğrenmiştik cinsiyetini. Bi türlü göstermedi. Nazlı değil inatçı çıktı cadı :) ve şimdiki gebeligimde, bu hafta öğrendik oğlumuz olacakmış inşallah. Bu da erken gösterdi :)

Benim ilk gebeligimde 16. Haftanın bitiminde erkek olduğunu ogrendim. Suan 2. Gebeligimde 14. Hafta bitiminde kız oldugunu ogrendim. Sizinkilere göre ters oldu. Kız once gosterdi kendini

Back
X