Cinsiyet ne zaman belli olur?

ebrunun

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2013
91
8
96
Merhaba arkadaslar ben 14 haftalık hamıleyım 4 nısanda yanı haftaya kontrolum var kontrolde 15 haftalık olucam acaba cınsıyet bellı olur muuu erken bellı olanlarınız var mıııı????

Bende 2 Nisan'da gideceğim kontrole.15+3 olacağız o gün.Görülebilme ihtimali varmış.Kız ise göstermez diyorlar.Erkek çabuk gösterirmiş.İnşallah öğreniriz ikimizde.Belirtiler neyi gösteriyor peki?Karnının şekli,yediklerin,çin takvimin falan :) Çok değişebiliyor bunlar kesin değil ama insan meraktan bakıyor hepsine :)) Benim karnım önümde top gibi.İlk 3 ay ekşi yedim,2 haftadır da tatlıya sardım.Basenlerimin de genişlediğini söylüyorlar.Karışık yani :)

Bebisinin pozisyonu ultrasona gore ters olmazsa yuzde 99 cinsiyeti belli olur canim.ayyy darisi bana bu haftalara gelmek :)

valla cnm benım belırtım cok karısık sureklı eksi seyler yıyorum dondurma cok yıyorum tatlı bınde bir yıyorum karnım hafıf var zayıf oldugum ıcın hemen belırdı arkadaslar yanlamasına gıdıyosun dıyolarr kız gibi hissediyorum ama bılmıyorum cıntakvımım kız dıyooo komsular kıza benzıyo dıyo ama saglıklısıhhatlı olsunda hayırlısı olsun canımmm

Bana da herkes erkek diyor.Kız diyen çok az.Çin takvimimde erkek diyor.Bi tanıdığımın tahmini hiç yanılmaz bu konuda o da erkek diyor.Annemin kalp gözü açık o da erkek diyor.Bizimde gönlümüzdeki erkek.Ben çok zayıf değilim ama çıktı göbeğim azıcık.Daha 600 gr. aldım.Bulantım falan da olmadı benim.Kolay bi hamilelik geçiriyorum.Boğaz iltihaplarım olmasa bide Önce sağlıklı ve hayırlı bi evlat sonra cinsiyet elbetteki.Ama insan merak etmeden de duramıyor.Allah hepimizin gönlüne göre versin.Cinsiyeti öğrenince yaz mutlaka merak ederim ben :))

ay canım ya ne şanslısın hamılelıgın güzel gecıyooo nazar degmesın ben cok cektım gecen ay full haftanede yatsı yaptım sureklı damardan beslendım kılo kaybı yasadım suan 5 kılo eksıgım var dahada almadımm hep kusuyorum sureklı canım sımdı bıraz durdu arada bı kusuyorum ama bu seferde mıde yanmalarım basladı surup kullanıyorum allahım saglıklı buyutmeyı ıns nasıp eder canım soylerımmerak etmeee sende soylersınnnn:)

Allah razı olsun.Benim en büyük korkum ağır bi hamilelik olursa nasıl çalışırım oldu.Çünkü hassas bi bünyem var.Bütün hayatım altüst olur hastalanınca.Doktorumun ve eşimin desteğiyle tedbirsiz bir anım geçmedi diyebilirim.Çok dua ederim birde.Eşim tedbir konusunda kitap yazabileceğimi söyler.Doktorum da aynı şeyi söyledi.Stres çok etkiliyormuş sıkıntıların artmasını.Bende çok sinirli biriydim daha sakin biri oldum çok şükür.
Söylerim tabi söylemem mi? :))

Canim benim mide bulantilarim mide yanmalarim cok oluyor.surekli bi bas donmesi yasiyorun bir de.ne gibi tedbirler aliyorsun bana da soyleyiver

Canim benim mide bulantilarim mide yanmalarim cok oluyor.surekli bi bas donmesi yasiyorun bir de.ne gibi tedbirler aliyorsun bana da soyleyiver

Sürekli yiyorum ben.Çantamda,başucumda,salonda,mutfakta her yerde kısaca,işyerimde çubuk kraker dolu.Hala daha.Meyve,kuru meyve ve kuru üzüm,leblebi yiyorum.Yağlı ve ağır yemeklerden oldukça uzağım.Ve sıvılardan.Mesela salatalık,yumurta insanda çabuk bulantı yapar.Bunları mümkün olduğunca baharatlı yedim,yumurtayı yani.İç bulantısına sebep olacak herşeyden uzak durdum.Lokantalar,dolmuşlar,ter kokan insanlar,sigaradan özellikle.Hemen hemen hergün yastık değiştirdim kokuyor diye.Ve 10 dk önce doğum yapmış gibi ağır hareket ettim.15dklık yolu 35 hatta 45 dk da gidiyordum.Hızlı çevirmiyorum başımı.Çok sıvı içmiyorum.Balıktan da uzak kaldım maalesef.Balıkçı var diye 2 sokak öteden dolandığımı bilirim.Poşetinde olsun geliyordu kokusu.Apartmanların önünden geçerken bile alıyordum kokuları düşün artık.6,30da kalmam gerekiyor o yüzden 6ya hatta 5,30a kurdum saati.Başımı bile döndürmeden çubuk yemeye başlardım yattığım yerde.Bir paket neredeyse.Kıpırdamadan yatardım dua ederek yavaşca kalkardım.Hala da öyleyim kalkma konusunda.Korkusu bile yetiyor bana.Çok yediğimde kustuğumu biliyorum.Ve aç kaldığımda.Ve sigara ile balık kokusunda.O yüzden mümkün olduğunca az ama sık sık yedim.1 saatte bir falan.Kuruyemişlerden fıstık fındık cevizden uzak durun derim.Yağlı olması insanı kötü yapıyor.Nasılsa bulantılar geçince telafi edersiniz.Ben cevizi bala atar yerdim.Ekmek arası yapıp.Hem yağını alırdı hem bebeğim beslenirdi.Kızartma hiç yemedim 3aydır.Ve benim dikkatimi çeken et oldu.Et benim ağız tadımı bozuyordu.Sürekli haşlamalı ve yoğurt soslu sebzeler yedim.Brokoli,karnıbahar,ıspanak gibi.Şimdi yeni yeni yiyorum eti.Barbunya,bulgur pilavı en yakın dostum hala :) Az yağlı az salçalı :)
İnşallah size de yararı olur yazdıklarımın.

canım cınsıyetten ne haberrr???????????

canım cınsıyetten ne haberrr???????????

Ben cinsiyeti öğrenmekten vazgeçtim:26: Çok az kanamam olduğunda başka bi dra gittiğimde cinsiyetini gördüğünü söyledi.Duymak istemedim.
Kendi kontrolümde de druma tembih ettim söylemesin diye.Zaten bacakları kapalı göremiyorum dedi.Ben daha hazır değilmişim bu heyecana.Belki gelecek ay öğrenirim belki doğuma kadar öğrenmem.:26:
Kızın olacakmış.Hayırlı olsun.Yanlış hatırlamıyorsam belirtilerinde kızdı,istediğinde kızdı.Gönlüne göre olmuş ne güzel..Rabbim bana da nasip etsin yakışıklı oğlumu kucağıma almayı.:26::26::26:

anladım cnm sagol sanada gecmıs olsun rabbımherkezın gonlune gore versınn

11.haftamda erkek olacagini öğrendim hatta gördüm açık seçik belliydi bazen bebek göstermeyebiliyormus sabirli olmak gerek benim gibi sabirsiz olunca oglusumda gosterdi kendini oda dayanamadi

14 haftalık olduk, acaba doktora gittiğimde cinsiyetini öğrenebilir miyim?
Doktorun söylediği gerçeği yansıtır mı, değişme ihtimali olur mu sorusu beynimi kurcalıyo durmadan :S

Ben 13 haftalikken doktorum büyük ihtimal kiz dedi şoklardayim oglumun hamileliginden farkliydi ama erkek hissediyordum hayirlisi :)) bi prensim var birde prensesim olsun tam olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…