Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
12+4 deyiz tahminlerinizi bekliyorum bacılarr
Merhaba size bı soru sorsam?12+4 deyiz tahminlerinizi bekliyorum bacılarr
BuyrunMerhaba size bı soru sorsam?
Ben aşılama surecindeyim 12 günüm bugün ovitrelle iğnenin üzerinde 15 gün geçti etkisi kalmadı bugün days doctor testti tuttum hafif silik cikti eyer varsa inşallah karın sancısı kasık ağrısı bel agrisi olurmu yasandimi silik çizgi heyecan yaptırıyor ağrılarım umutsuz ediyor doktorumda yarın kan ver demişti dayanamadım test tuttumBuyrun
Benim gebeliği öğrenmeden önce bel ağrılarım olmuştu ama her karın kasık bel ağrısıda gebeliğe işaret demek değil ben doğal yoldan hamile kaldığım için çok bir bilgim yok üzgünüm bi fikrim yok umarım müjdeli haberler alırsımBen aşılama surecindeyim 12 günüm bugün ovitrelle iğnenin üzerinde 15 gün geçti etkisi kalmadı bugün days doctor testti tuttum hafif silik cikti eyer varsa inşallah karın sancısı kasık ağrısı bel agrisi olurmu yasandimi silik çizgi heyecan yaptırıyor ağrılarım umutsuz ediyor doktorumda yarın kan ver demişti dayanamadım test tuttum
Oğlumun ultrason resmiGörsell burdaaa anca yüklendi
Anladım sağol canım hayırlı olsun bu aradaBenim gebeliği öğrenmeden önce bel ağrılarım olmuştu ama her karın kasık bel ağrısıda gebeliğe işaret demek değil ben doğal yoldan hamile kaldığım için çok bir bilgim yok üzgünüm bi fikrim yok umarım müjdeli haberler alırsım![]()
Benziyoo hee zaten nub teorisine göre de erkek çıktı yapay zekaya sotmuştum ama tabi net bişi yok 27 temmuzda ramdevum var şu an 12+4 deyim o zaman doktor net görür herhaldeOğlumun ultrason resmi![]()
Görür evet tatlı birşey ye ama sağlıklı olsun kız erkek farketmez zaten rabbim kucağına almaya nasip etsinBenziyoo hee zaten nub teorisine göre de erkek çıktı yapay zekaya sotmuştum ama tabi net bişi yok 27 temmuzda ramdevum var şu an 12+4 deyim o zaman doktor net görür herhalde
Aminn allah razı olsun çok teşekkür ederimmGörür evet tatlı birşey ye ama sağlıklı olsun kız erkek farketmez zaten rabbim kucağına almaya nasip etsin![]()