Cinsiyet öğrenme testi

ayla61

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2014
24
8
86
Aşağıdaki linkteki sitede yer alan test sorularını cevaplayınca doğacak bebeğinizin tahmini cinsiyetini gösteriyor.Ne kadar doğrudur bilemiyorum ama benim erkek çıktı.

http://www.haftahaftahamilelik.gen.tr/hamilelikte-online-cinsiyet-testi.html

erkek-cocuk.jpg

benim de kız çıktı ama belli olmasına daha çok vaaar, sabırsızlanıyorum :anneadayı:

Bu testlerin bilimsel doğruluğu yok. en doğru sonucu ultrasonda görülen tespit belirler.

tabi ki bunun farkındayım :KK51:
eğlence olsun diye yaptım sonra da sonucu yazdım işte zaten postta da yazıyor belli olmasına daha çok var diye :KK49:

Meraktan testi yaptım ve sonuç doğru sadece sayısı yanlış :) Kızım değil kızlarım olacak inşallah :)))

maalesef demeyin canım allah sağlıklı bebiş versin de :nazar:

ooo ikizler mi geliyo çoook güzel allah sağlıkla kucağınıza almayı nasib etsin :KK200:
Çok teşekkür ederim Allah isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın kimseye aratmasın inşallah bizlerde sağlıkla bebeklerimize kavuşalım

Bur testte de kız çıktı ama malesef ikinci oğlana hamileyim :KK43:
maalesef demeyin canım allah sağlıklı bebiş versin de :nazar:

ooo ikizler mi geliyo çoook güzel allah sağlıkla kucağınıza almayı nasib etsin :KK200:
yok canım oğlan olmasından öte bu tip teorilerde veya tahminlerde hep kız çıkınca kız fikrine kendimi çok kaptırmıştım doktor erkek diyince şaşırdım. nasip böyleymiş.

Allah hepimizin hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin.

Back
X