Doğuma Hazırlık Cinsiyet Öğrenmede Yüzük ve İp Formülü Hamişler Bir Bakın Lütfen

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

melisa87

TUTUN ANNEYE MİNİĞİM
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2010
627
9
643
Adana
Kızlar ben 5+5 hamileyim bir abla işyerinde gel bakalım cinsiyeti ne olcak dedi
kendi 2 çocuğundada çıkmış
bende meraklı zaten
bir dikiş ipliğine benm alyansımı geçirdi,,
karnıma tuttu sadece öyle tutuyor ip başladı kendi kendine oynamaya,,
ileri geri gitti geldi hızlandı ve abla oğlan dedi
eğer daire olarak dönerse kız demekmiş
ileri geri gitmesiyse erkekmiş
acaba cinsiyetleri öğrenmiş anneler bakablir mi

CAnım teyzemler benim niyetime tespih çevirmişlerdi oğlan dediler oğlan oldu :)) Ama tesadüfmüdür değilmidir bilmem :))

banada bütün hurafeleri denediler.
ip sallama
kafamdan tuz dökme
minderin altına bıcak ve makas koyup hangisine oturacağım diye bakma...
bir tek ipte tuttu:))
işin ilginci kime yaptıysak tuttu

ilki kızdı,2.de kız çıktı bakalım bugün öğreneceğim 2. nin cinsiyetini bundada tutacakmı.

CAnım teyzemler benim niyetime tespih çevirmişlerdi oğlan dediler oğlan oldu :)) Ama tesadüfmüdür değilmidir bilmem :))

evet aynı şekilde yaptılar bende hiç tutmayanını duymadım bakalım artık :)))))))))))))))))))))))))

ayy öğrenince hemen yaz buraya olur mu ben tutmayanını duymadım ma bakalım eğer tesadüfse seninki tutmaz bize biraz anlarız :))))))

Slm, ben daha cinsiyetini bilmeden tuttum ileri geri verdi yani erkek diyo, ögrendimde burda paylasacam insallah. Bu arada tespihle yaptim. Kibleyi ögrenmek icin cogu insan tespihi bu sekilde tutar, ve tespih herzaman kiblenin oldugu yöne dogru gösterir. Kiblede hicbir zaman yanlis yeri göstermedi, bakalim bu tutacakmi...

lüten hemen yaz benimde oğlan çıkıyo bakalım artık
allah hayırlısını nasip etsin inşallah :))))))))))))))))))))))

bende yaptigimda ileri geri oynadi pek inandim diyemem.ama bioritmimdede oglan dediler kismet ben simdilik 9 haftalik hamileyim

bakalım burda deneyenlerin bebişler hangi cinsyette olacalar sen dah çabuk öğrenirsin 9 haftalık nede olsa benim daha 6. haftam bakalım hayırlısı :))))))

bende yabtım ama bırsey anlayamadım :))))
tuttum ıp dolanmıstı sanırım dondu ıp duzlenınce ılerı gerı gıtmeye basladı sonra ızlandı hızlıca ılerı gerı gıttı geldı

Kizlar benim bildigim kadariyla yani buyuklerimizden gordugum sekilde ileri gidip gelirse kiz,yuvarlak donerse erkek derler.Bizde cok kiside bu sekilde denedik hep dogru cikti.Yani bu yontemde yanlismis (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…