• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cinsiyet partileri hakkında

Cinsiyet partisiymiş, baby showermış bu tarz şeyler bana çok gereksiz, kasıntı geliyo, yapmadım hiç birini, organizasyonlu doğum günü partileri de çok gereksiz bence, içecek ayranı olmayan insanlar organizasyonla partiler hazırlıyo, şaka gibi, ülkece işimiz gücümüz gösteriş, şatafat…

Kızceler içinizde cinsiyet öğrenme partisi yapanlar var mı var mı bilmiyorum ama bu parti bana çok sağlıklı ve doğru gelmiyor. Bende bebek bekleyeceğim inşallah yakında zaman bir sürü yapacaklar listesi yaptım ama bir türlü bu partiyi listeye katmak içime sinmiyor. Bir parti yapılıyor kız da olsa erkek te olsa havalara uçuluyor ee o zaman heyecanlı bekleyiş neden? Ya da sonuç kız olunca özellikle bazı videolarda babaların yüzleri tuhaflaşıyor ve bu bebek ileride büyütünce bunları izleyecekler. Ve cinsiyetine bu kaçar takılmak cinsiyet aytımcılığına da dokunuyor gibi, sanki anne ile babanın aklında bir cinsiyet var onun İçin dua edip heyecanlanıyorlar orada gibi. Ne bilim bana özellikle bebek acısında iyi değil gibi. Ben mi yanlış düşünüyorum acaba sadece düşüncemi paylaşmak istedim. Düşüncelerinizi merak ettim🌸 Tabbi ki herkes özgür içinden geldiği gibi yapmalı 🌸 Eşimle ben sağlıklı bir bebeğimiz olsun başka bir şey istemiyoruz,❤️
E yapmayın
Zorunda mısınız

Adam padişah soyundan galiba böyle sevinç görmedim mallar ona kalacak saray falan :KK53:
Bi video daha vardı 2 kızları var balonu patlatıyorlar pembe toz
Adam sinirlenip gidiyordu :KK70:
Yuh gitmek mi. Kızlara üzüldüm umarım onlarda büyüdüklerinde bu videoya denk gelmezler

Ben her tur partiyi eglenceli buluyorum. Asla gereklilik degil, ben yapmadim cunku cinsiyetlerini cok erken cat diye ogrendim yani bir esprisi yoktu yapmamin ama ogrenmeseydim ve vaktim olsaydi yapardim muhtemelen ve erkek oldugunu gorunce en cok benim suratim duserdi saniyorum :KK53: pipiye sonradan alisabildim de ben :KK70:

O partiler bana çok rezilce geliyor. 😢 Özellikle şuna bakar mısınız, insan başkası adına utanıyor. Login • Instagram
Nişan gibi organizasyon olmuş bu kadar herkesi çağırmasına gerek yok illa yapacaksa aile içinde olsa yeter ne biliyo belki orda bulunan birinin ya çocuğu olmuyorsa bu durum onu ne kadar üzer ben yapmazdım böyle bi şeyi ha yaparsam hamile olduğumu eşime özel bi şekilde vermek isterim çünkü ben 1.5 yıldır bekliyorum o anı aşılama oldum nasip diyip bekliyorum 😊

Back
X