Tüp Bebek Merkezleri cinsiyet secmek istiyoruz

beran sarman

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Mart 2015
11
0
42
Merhaba, Ben yeni evlendim ve cinsiyet secimi ile sadece erkek bebek sahibi olmak istiyoruz.
Bu sadece kibrista oluyormus fakat kime, hangi merkeze gidecegimizi bilmiyoruz Lutfen yardim edin
Saygilar

Merhaba, Ben yeni evlendim ve cinsiyet secimi ile sadece erkek bebek sahibi olmak istiyoruz.
Bu sadece kibrista oluyormus fakat kime, hangi merkeze gidecegimizi bilmiyoruz Lutfen yardim edin
Saygilar
Yeni evlisin ve deneme yapmadan kıbrıs ı mu düşünüyorsun hiç anlam veremedim. .neden erkek çocuk. Düşüncen çook değişik.

Esimin en buyuk istegi erkek evlat. Ve bende onun hayalini gerceklestirmek istiyorum. Ikimizde cocuk istiyoruz sonucta, benim icin ise cinsiyet onemli degil

Oyle dusunmeyın bence. On yargı degıl bu sadece bana sacma gelıyor. Asaa allahın ısıne karısmak gıbı. 24 haftalık hamıleyım kızım olucak. Doktor soyledıgınde cok sevındık olmayan oglumuza uzulduk erkek deseydı olmayan kızımıza uzulucektık ıkısını bırden ıstedık o an. Onu ultrasonda gordugunuzde ve tekmelerını hıssetmeye basladıgınızsa saglıklı olsundan baska bısey ıstemıyorsunuz. Bu zıhnıyetı degıstırın bence.. Allahın ısıne karısılmaz. Belkı kız evlat hayırlıdır hakkınızda bılemezsınız.

Saygilar
Ya allah aşkına ne bu erkek takintisi ya hayirlisini iste hayirlisini bırakın bu işleri ya erkek dogurunca yaranacak misin kocana

Birden çok tüp bebek denemem var, hiç hamile kalamadım, artık göz pınarlarım kurudu ağlamaktan...hiç anne olamamak endişesi hep içimde...ilk zamanlar eşimde erkek çocuğum olsa keşke derdi, şimdi Allahım ne olur bize sağlıklı bir evlat ver, kızmış, erkekmiş hiç farketmez diyor... rabbim yeeterki içinize evlat özlemini vermesin, kızmış , erkekmiş hiç farketmez, önemli olan hayırlı evlat olması...

Bu da bizim tercihimiz,saygi duyarsaniz sevinirim. esimin ikinci evliligi ve zaten iki kizi var; benim icin de kiz erkek farketmedigi gibi sadece onun hayalini gerceklestirmek istiyorum. Allah tabiki herkese evlat nasip etsin. Tesekkurler

okulusix post: 39872071 .!.:
Valla hiç saygı göstermiyor um. .arayın kıbrıs ı öğrenin. .çook. yanlış bir düşünce
Konusuyoruz, hersey yolunda cok sukur. Saygisizlik yapmaniza gerek yok. Yazmayiniz oyleyse

Bu da bizim tercihimiz,saygi duyarsaniz sevinirim. esimin ikinci evliligi ve zaten iki kizi var; benim icin de kiz erkek farketmedigi gibi sadece onun hayalini gerceklestirmek istiyorum. Allah tabiki herkese evlat nasip etsin. Tesekkurler
eşinin hayalini gerçekleştirmek isterken, çocuk sahibi olmak hayal olmaz inşallah. çocuk sahibi olmak için her yolu deneyen ben buna saygı duyamam. cinsiyet seçmek gibi bir hakkınız olamaz, Allahtan hayırlı evlat isteyin, erkek evlat değil

eşinin hayalini gerçekleştirmek isterken, çocuk sahibi olmak hayal olmaz inşallah. çocuk sahibi olmak için her yolu deneyen ben buna saygı duyamam. cinsiyet seçmek gibi bir hakkınız olamaz, Allahtan hayırlı evlat isteyin, erkek evlat değil

bende sana katılıyorum cnm..

10 yıollık evlıyım 10 yıl nedemek bılıyomusun 100 yıl gıbı sankı. düşünme boyle kardesım.evlat dıye kapı kapı gezıyoruz. b.k ye deseler yıyecegız. ama cınsıyetı Rabbıme kalmıs saglıklı olsun da dıyoruz. sende öyle de saglıklı olsun hayırlı bı evlat olsun gerısı boş. aç ellerını semaya rabbıne yalvar zaten sneın ıcın hayırlısı erkekse o verır emin ol.

KUN FE YEKUN......

saygı duyun demişsin ama konuyu açtığın yere bak burada bende dahil bi çok arkadaşım senelerdir bebek sahibi olmaya çalışıyoruz takdir edersin ki hepimiz hassasız ..elini vicdanına koy eğer inançlı bi insansan böle cinsiyet seçimi yapmassın eşine yaranmak için...hem aç oku heryeri cinsiyeti belirleyen erkek tir. eşinin erkek çocuğu olmuyosa bu onun sorunu sen neden kendini sorumlu hissediyosun ki.....inşaalhh erkek çocuğum olsun istiyorum değil de HAYIRLI COCUĞUM olsun diye dua etmeyi öğrenirsin ..allah akıl fikir versin (amin)

X