Kızlar varsa tahmin bende alabilirimKeseden cinsiyet tahmin eden var mı cinsiyet takvime göre erkek cıkınca ama neyimiz olacak çok merak ediyorum doğrusu

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar varsa tahmin bende alabilirimKeseden cinsiyet tahmin eden var mı cinsiyet takvime göre erkek cıkınca ama neyimiz olacak çok merak ediyorum doğrusu
Ahaha haklısın canım benim valla bizde genelde göstermezse kız derler buda çok zilli bir kıza benziyor ama bakalımBebeğim doktorun göremediğini biz nasıl görelim he gönlümden kız geçti nedense sağlıkla gelsin![]()
bakarmısınız 8 haftalıkCinsiyeti kız derlerse bul beni![]()
11 haftalık karından ultrason, bize de bakar mısınız rica etsekNubu eğik duruyor kız gibi maşallah Allahım esirgesin![]()
11 haftalık karından ultrason, bize de bakar mısınız rica etsekCinsiyeti kız derlerse bul beni![]()
Benımkıne de bakar mısınNubu eğik duruyor kız gibi maşallah Allahım esirgesin![]()
Canım inanki benimki de bu kadardı hala kestiremedim ne olduğunuBenımkıne de bakar mısın![]()
Ama içimden kız geçti kız sankiBenımkıne de bakar mısın![]()
Merhaba, benim bebeğimde 10+4 bir tahmin yapılabiliyor mu acabaAy canım benim Allahım gönlüne göre versin ama nubu belli olmuyor ne desem yalan olur ha yine de içimden kız geçti sağlıkla gelsin![]()
11 haftalık, bize de bakar mısınız rica etsekKız gibi geldi
16+ 4 te gittim doktor erkek dedi ama yine bacakları kapalıydı zor gördü galiba umarım şakaci bir kızdırMerakla bekliyoruz annesi![]()